Ramy Touchan signaliserer et frispark til DC United.
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    3'
    DC United angriper i Washington, DC, men blir avblåst for offside.
    4'
    Jared Stroud
    DC United fosser forover og Jared Stroud fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Ramy Touchan tildeler CF Montreal en corner. Ariel Lassiter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd utenfor mål, DC United
    10'
    Frispark DC United.
    11'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til DC United på halvdelen til CF Montreal.
    15'
    Ariel Lassiter (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    21'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    23'
    I Washington, DC slår Mathieu Choiniere en corner fra høyre.
    23'
    Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Matias Fernando Coccaro Ferreira (CF Montreal) avanserer forover på Audi Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Christian Benteke
    Christian Benteke (DC United) prøver å heade ballen i mål på Audi Field, men mislykkes.
    24'
    24'
    I Washington, DC slår Mateusz Klich en corner fra høyre.
    27'
    Ramy Touchan tildeler DC United en corner. Mateusz Klich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    William Conner Antley
    Målsjanse til DC United! William Conner Antley treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Målsjanse! Jared Stroud (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Mateusz Klich (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    32'
    Christopher McVey
    Christopher McVey (DC United) kommer till avslut men nickar utanför.
    32'
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    33'
    34'
    CF Montreal angriper i Washington, DC. Matias Fernando Coccaro Ferreira avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Ramy Touchan tildeler CF Montreal en corner. Mathieu Choiniere sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Dominik Yankov
    CF Montreal angriper i Washington, DC. Dominik Yankov fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    40'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Gult kort til CF Montreal
    Dommer Ramy Touchan viser Dominik Yankov (CF Montreal) det gule kortet.
    44'
    Christian Benteke (DC United) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    CF Montreal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra DC United.
    45'+1
    Mateusz Klich
    Sjanse i Washington, DC! Mateusz Klich (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+3
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    45'+3
    DC United avanserer forover og Christian Benteke kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (DC United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Gult kort til DC United
    Cristian Dajome (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    54'
    54'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    56'
    Ikke rødt kort likevel
    57'
    Joel Waterman
    Joel Waterman (CF Montreal) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    57'
    Frispark CF Montreal.
    59'
    Mateusz Klich (DC United) får et gult kort av dommer Ramy Touchan.
    59'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    60'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    61'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Jackson Hopkins
    Ut: Matti Peltola
    Troy Lesesne (DC United) gjør sitt første bytte for dagen. Jackson Hopkins erstatter Matti Peltola.
    62'
    67'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Lassi Lappalainen
    Ut: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    CF Montreal bytter ut Matias Fernando Coccaro Ferreira med Lassi Lappalainen. Dette er det første byttet som Laurent Courtois gjør i dagens kamp.
    68'
    Skudd på mål, DC United
    69'
    69'
    DC United angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Dominik Yankov
    Bytte for CF Montreal. Bryce Duke kommer inn for Dominik Yankov på Audi Field.
    73'
    Inn: Gabriel Cordeiro Pirani
    Ut: Cristian Dajome
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Gabriel Cordeiro Pirani, mens Cristian Dajome tar plass på benken.
    74'
    Inn: Pedro Santos
    Ut: William Conner Antley
    DC United bytter ut William Conner Antley med Pedro Santos.
    74'
    Mateusz Klich (DC United) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    75'
    76'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær CF Montreals målområde.
    79'
    Inn: Nathan-Dylan Saliba
    Ut: Samuel Piette
    Samuel Piette (CF Montreal) erstattes av Nathan-Dylan Saliba.
    80'
    Josef Martinez
    Dommer Ramy Touchan gir Josef Martinez (CF Montreal) et gult kort.
    82'
    I Washington, DC slår Mateusz Klich en corner fra venstre.
    82'
    83'
    DC United angriper på Audi Field. Christian Benteke header ballen i stolpen!
    84'
    84'
    Inn: Kristian Fletcher
    Ut: Jared Stroud
    Troy Lesesne gjør dagens fjerde bytte i Washington, DC, når han tar ut Jared Stroud og setter inn Kristian Fletcher.
    84'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Pedro Santos
    Målgivende: Christian Benteke
    DC United leder 1-0 etter en scoring av Pedro Santos. Flott spill fra Christian Benteke før målet.