SV Darmstadt 98 angriper i Darmstadt. Aaron Seydel fyrer av et skudd som går utenfor.
    Frispark for SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    4'
    Gult kort til Freiburg
    Roland Sallai
    Roland Sallai får gult kort av dommer Sascha Stegemann, og må dermed stå over en kamp for SC Freiburg.
    4'
    SV Darmstadt 98 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    10'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    11'
    20'
    Oscar Wilhelmsson
    SV Darmstadt 98 angriper, men avslutningen til Oscar Wilhelmsson går utenfor.
    28'
    Skade: Freiburg
    28'
    Tilbake fra skade: Freiburg
    30'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    I Darmstadt slår Tobias Kempe en corner fra venstre.
    32'
    Michael Gregoritsch
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Darmstadt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    36'
    Mål for Freiburg!
    Darmstadt 0 - 1 Freiburg
    Mål: Ritsu Doan
    Målgivende: Michael Gregoritsch
    Mål! SC Freiburg tar ledelsen 0-1 ved Ritsu Doan. Michael Gregoritsch sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Vincenzo Grifo
    SC Freiburg angriper i Darmstadt. Vincenzo Grifo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Darmstadt, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Fabian Holland
    Sjanse i Darmstadt! Fabian Holland (SV Darmstadt 98) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98.
    45'+1
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Merlin Rohl
    Ut: Vincenzo Grifo
    SC Freiburg bytter ut Vincenzo Grifo med Merlin Rohl.
    46'
    SV Darmstadt 98 fosser forover og Aaron Seydel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Merlin Rohl
    Merlin Rohl (SC Freiburg) kommer seg fri på Merck-Stadion am Böllenfalltor, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Skudd utenfor mål, Darmstadt
    56'
    57'
    Ritsu Doan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Ritsu Doan er tilbake i kampen igjen.
    62'
    62'
    Offside! Merlin Rohl blir vinket av og SC Freiburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    67'
    Spillerbytte - Darmstadt
    Inn: Luca Pfeiffer
    Ut: Tobias Kempe
    SV Darmstadt 98 gjør sitt første bytte. Tobias Kempe erstattes av Luca Pfeiffer.
    68'
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Oscar Wilhelmsson
    Bytte for SV Darmstadt 98. Mathias Honsak kommer inn for Oscar Wilhelmsson på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    68'
    Sascha Stegemann tildeler SC Freiburg en corner. Michael Gregoritsch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Roland Sallai (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    70'
    Lukas Kubler
    Lukas Kubler (SC Freiburg) header utenfor.
    70'
    Inn: Jordy Makengo
    Ut: Christian Günter
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Jordy Makengo erstatter Christian Günter.
    72'
    Inn: Florent Muslija
    Ut: Roland Sallai
    Christian Streich gjør dagens tredje bytte i Darmstadt, når han tar ut Roland Sallai og setter inn Florent Muslija.
    72'
    Frispark SC Freiburg.
    72'
    Inn: Gerrit Holtmann
    Ut: Matthias Bader
    SV Darmstadt 98 bytter ut Matthias Bader med Gerrit Holtmann. Dette er det tredje byttet som Torsten Lieberknecht gjør i dagens kamp.
    73'
    Frispark til SV Darmstadt 98 på halvdelen til SC Freiburg.
    73'
    74'
    Fabian Holland (SV Darmstadt 98) løfter inn en corner fra venstre på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    76'
    Fabian Holland ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Florent Muslija
    Målsjanse! Florent Muslija (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Fabian Holland er på beina igjen og fortsetter kampen.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fabian Holland (SV Darmstadt 98) vrir seg av smerte i gresset.
    79'
    Inn: Fabio Torsiello
    Ut: Emir Karic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Darmstadt 98. Inn kommer Fabio Torsiello, mens Emir Karic tar plass på benken.