Målsjanse til Bayern München! Joshua Kimmich treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Darmstadt, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Raphael Guerreiro (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    8'
    SV Darmstadt 98 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    11'
    Harry Kane
    Målsjanse! Harry Kane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Mathias Honsak
    Sjanse i Darmstadt! Mathias Honsak (SV Darmstadt 98) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Raphael Guerreiro (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    17'
    I Darmstadt slår Joshua Kimmich en corner fra høyre.
    18'
    Tobias Reichel tildeler Bayern München en corner. Raphael Guerreiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Leon Goretzka
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leon Goretzka avslutter utenfor.
    20'
    I Darmstadt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Tobias Kempe (SV Darmstadt 98) løfter inn en corner fra venstre på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    23'
    SV Darmstadt 98 angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til Bayern München.
    24'
    Christoph Klarer (SV Darmstadt 98) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    27'
    SV Darmstadt 98 slipper å klare seg uten Christoph Klarer som kommer tilbake på banen i Darmstadt.
    28'
    Mål for Darmstadt!
    Darmstadt 1 - 0 Bayern München
    Mål: Tim Skarke
    Målgivende: Mathias Honsak
    Mål! Tim Skarke gir SV Darmstadt 98 en 1-0 ledelse. Mathias Honsak var nest sist på ballen.
    28'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til SV Darmstadt 98.
    30'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Bayern München!
    Darmstadt 1 - 1 Bayern München
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Harry Kane
    Mål! Bayern München utligner på Merck-Stadion am Böllenfalltor. Målscorer: Jamal Musiala. Det er en fin assist fra Harry Kane.
    36'
    Tobias Reichel tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Raphael Guerreiro
    Bayern München angriper i Darmstadt. Raphael Guerreiro fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Darmstadt 1 - 2 Bayern München
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Joshua Kimmich
    Bayern München tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Harry Kane. Joshua Kimmich sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Oscar Wilhelmsson
    Oscar Wilhelmsson (SV Darmstadt 98) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    En av Bayern Münchens spillere går i offside.
    48'
    Dommer Tobias Reichel venter med å sette i gang spillet fordi Christoph Klarer ligger nede.
    49'
    Spillerbytte - Darmstadt
    Inn: Christoph Zimmermann
    Ut: Christoph Klarer
    Torsten Lieberknecht (SV Darmstadt 98) tar ut Christoph Klarer som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Christoph Zimmermann.
    50'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    51'
    Spillet på Merck-Stadion am Böllenfalltor er stoppet midlertidig fordi Eric Dier ligger nede.
    51'
    Eric Dier er på beina igjen og fortsetter kampen på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Darmstadt fordi Aleksandar Pavlovic får behandling for en skade på banen.
    54'
    58'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Aleksandar Pavlovic
    Aleksandar Pavlovic, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Konrad Laimer kommer inn for Bayern München.
    58'
    60'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Darmstadt 1 - 3 Bayern München
    Bayern München går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Jamal Musiala.
    64'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    67'
    Gult kort til Darmstadt
    Bartol Franjic
    Bartol Franjic (SV Darmstadt 98) mottar sitt første gule kort for dagen på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    67'
    I Darmstadt slår Raphael Guerreiro en corner fra venstre.
    69'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98.
    69'
    Skudd utenfor mål, Darmstadt
    70'
    Inn: Mathys Tel
    Ut: Leroy Sane
    Bytte for Bayern München. Mathys Tel kommer inn for Leroy Sane på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    70'
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Thomas Müller
    Bayern München bytter ut Thomas Müller med Serge Gnabry. Dette er det andre byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Alphonso Davies
    Ut: Raphael Guerreiro
    Bayern München gjør sitt fjerde bytte. Raphael Guerreiro erstattes av Alphonso Davies.
    71'
    Inn: Aaron Seydel
    Ut: Mathias Honsak
    Mathias Honsak (SV Darmstadt 98) erstattes av Aaron Seydel.
    71'
    Inn: Emir Karic
    Ut: Fabian Holland
    SV Darmstadt 98 bytter ut Fabian Holland med Emir Karic.
    71'
    Darmstadt 1 - 4 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Jamal Musiala
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Serge Gnabry på Merck-Stadion am Böllenfalltor. Jamal Musiala var nest sist på ballen.
    74'
    Tobias Kempe (SV Darmstadt 98) løfter inn en corner fra høyre på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    77'
    Spillet på Merck-Stadion am Böllenfalltor er stoppet midlertidig fordi Harry Kane ligger nede.
    79'
    Inn: Sebastian Polter
    Ut: Tim Skarke
    Torsten Lieberknecht (SV Darmstadt 98) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Sebastian Polter erstatter Tim Skarke.
    79'
    Inn: Klaus Gjasula
    Ut: Bartol Franjic
    Torsten Lieberknecht gjør dagens femte bytte i Darmstadt, når han tar ut Bartol Franjic og setter inn Klaus Gjasula.
    79'
    Jamal Musiala
    Jamal Musiala (Bayern München) kommer til en målsjanse på Merck-Stadion am Böllenfalltor, men klarer ikke å score.
    80'
    Harry Kane ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Darmstadt.
    81'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Harry Kane
    Harry Kane (Bayern München) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Eric Maxim Choupo-Moting.
    82'
    I Darmstadt slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    83'
    Tobias Reichel tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Målsjanse! Jamal Musiala (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    85'
    Konrad Laimer
    Bayern München avanserer forover i Darmstadt. Konrad Laimer avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    88'
    Frispark Bayern München.
    90'+2
    Darmstadt 1 - 5 Bayern München
    Mål: Mathys Tel
    Målgivende: Eric Maxim Choupo-Moting
    Mathys Tel øker Bayern Münchens ledelse til 1-5! Flott spill fra Eric Maxim Choupo-Moting før målet.
    90'+3
    Darmstadt 2 - 5 Bayern München
    Mål: Oscar Wilhelmsson
    Målgivende: Sebastian Polter
    Mål! SV Darmstadt 98 reduserer til 2-5 ved Oscar Wilhelmsson. Sebastian Polter sto for den målgivende pasningen.