Pereira må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ind. del Valle.
    I Quito slår Ray Paez en corner fra høyre.
    Ray Paez (Ind. del Valle) slår en corner fra høyre side på Olimpico Atahualpa.
    Frispark for Pereira på egen banehalvdel.
    3'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Ind. del Valle på egen banehalvdel.
    4'
    Dario Herrera tildeler Ind. del Valle en corner. Ray Paez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Mål for CSD Independiente del Valle!
    CSD Independiente del Valle 1 - 0 Deportes Pereira
    Mål: Michael Ryan Hoyos
    Ind. del Valle leder 1-0 etter en scoring av Michael Ryan Hoyos.
    6'
    Ray Paez (Ind. del Valle) løfter inn en corner fra høyre på Olimpico Atahualpa.
    9'
    Junior Sornoza
    Sjanse! Ind. del Valle avanserer forover, men Junior Sornoza avslutter utenfor.
    9'
    Junior Sornoza (Ind. del Valle) slår en corner fra venstre side på Olimpico Atahualpa.
    9'
    Lautaro Diaz
    Målsjanse på Olimpico Atahualpa! Lautaro Diaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    12'
    13'
    Michael Ryan Hoyos
    Ind. del Valle angriper, men avslutningen til Michael Ryan Hoyos går utenfor.
    17'
    Ind. del Valle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Deportes Pereira
    Larry Angulo
    Larry Angulo (Pereira) mottar sitt første gule kort for dagen på Olimpico Atahualpa.
    20'
    Michael Ryan Hoyos (Ind. del Valle) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Pereira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    En av Ind. del Valles spillere går i offside.
    24'
    Frispark Pereira.
    25'
    27'
    Gult kort til CSD Independiente del Valle
    Lorenzo Abel Faravelli
    Lorenzo Abel Faravelli (Ind. del Valle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Pereira på egen banehalvdel.
    28'
    28'
    Jhonny Vasquez
    Målsjanse! Jhonny Vasquez (Pereira) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Frisparket tildelt Pereira er farlig nær Ind. del Valles målområde.
    31'
    Mateo Carabajal
    Mateo Carabajal (Ind. del Valle) får et gult kort av dommer Dario Herrera.
    31'
    Larry Angulo (Pereira) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Ind. del Valle.
    34'
    35'
    36'
    36'
    Michael Ryan Hoyos (Ind. del Valle) kommer til en målsjanse på Olimpico Atahualpa, men klarer ikke å score.
    36'
    Junior Sornoza (Ind. del Valle) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    40'
    Angelo Rodriguez
    Angelo Rodriguez (Pereira) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Ind. del Valle angriper i Quito. Michael Ryan Hoyos fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Dommer Dario Herrera venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Ramirez ligger nede.
    44'
    Michael Ryan Hoyos (Ind. del Valle) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Olimpico Atahualpa.
    44'
    Michael Ryan Hoyos er på beina igjen og fortsetter kampen på Olimpico Atahualpa.
    45'+1
    Carlos Ramirez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Quito.
    45'+2
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Angelo Jose Rodriguez Henry (CS Deportivo Pereira) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    45'+4
    Frispark for Ind. del Valle på egen banehalvdel.
    45'+5
    Dario Herrera tildeler Ind. del Valle en corner. Junior Sornoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Junior Sornoza (Ind. del Valle) slår en corner fra høyre side på Olimpico Atahualpa.
    48'
    Mål for Deportes Pereira!
    CSD Independiente del Valle 1 - 1 Deportes Pereira
    Mål: Larry Angulo
    Målgivende: Juan Zuluaga
    Larry Angulo scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Juan Zuluaga før målet.
    50'
    Spillerbytte - Deportes Pereira
    Inn: Ewil Hernando Murillo Renteria
    Ut: Larry Angulo
    Alejandro Restrepo (Pereira) gjør sitt første bytte for dagen. Ewil Hernando Murillo Renteria erstatter Larry Angulo.
    52'
    I Quito slår Cristian Alberto Pellerano en corner fra høyre.
    56'
    58'
    Juan Zuluaga (Pereira) løfter inn en corner fra venstre på Olimpico Atahualpa.
    60'
    Juan Quintero
    Pereira avanserer forover på Olimpico Atahualpa og Juan Quintero kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Ind. del Valle.
    60'
    CSD Independiente del Valle, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Spillerbytte - CSD Independiente del Valle
    Inn: Anthony Landazuri
    Ut: Cristian Alberto Pellerano
    Martin Anselmi gjør dagens første bytte i Quito, når han tar ut Cristian Alberto Pellerano og setter inn Anthony Landazuri.
    60'
    63'
    Lautaro Diaz (Ind. del Valle) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    64'
    64'
    64'
    65'
    Ind. del Valle angriper, men avslutningen til Mateo Carabajal går utenfor.
    66'
    Ewil Hernando Murillo Renteria
    Ewil Hernando Murillo Renteria (Pereira) kommer seg fri på Olimpico Atahualpa, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Inn: Kevin Rodriguez
    Ut: Beder Caicedo
    Ind. del Valle bytter ut Beder Caicedo med Kevin Rodriguez. Dette er det andre byttet som Martin Anselmi gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jordy Alcivar
    Ut: Junior Sornoza
    Junior Sornoza (Ind. del Valle) erstattes av Jordy Alcivar.
    67'
    I Quito slår Jordy Alcivar en corner fra venstre.
    68'
    70'
    Spillet på Olimpico Atahualpa er stoppet midlertidig fordi Carlos Ramirez ligger nede.
    71'
    Carlos Ramirez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    Julio Joao Ortiz Landazuri
    Ind. del Valle avanserer forover i Quito. Julio Joao Ortiz Landazuri avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    73'
    Frispark i en god posisjon for Ind. del Valle!
    75'
    Jordy Alcivar
    Målsjanse til Ind. del Valle! Jordy Alcivar treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Dario Herrera tildeler Ind. del Valle en corner. Jordy Alcivar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    76'
    Jordy Alcivar (Ind. del Valle) løfter inn en corner fra venstre på Olimpico Atahualpa.
    77'
    Inn: Marcelo Moreno
    Ut: Ray Paez
    Ind. del Valle bytter ut Ray Paez med Marcelo Moreno.
    78'
    Inn: Gustavo Cortez
    Ut: Matias Ignacio Fernandez Cordero
    Ind. del Valle gjør sitt femte bytte. Matias Ignacio Fernandez Cordero erstattes av Gustavo Cortez.
    78'
    Pereira angriper i Quito, men blir avblåst for offside.
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til CSD Independiente del Valle
    81'
    Dommeren dømmer straffe til CSD Independiente del Valle
    86'
    Straffe til CSD Independiente del Valle
    86'
    Dario Herrera blåser for straffespark til Ind. del Valle. Michael Ryan Hoyos bommer!
    88'
    89'
    Inn: Yeison Suarez
    Ut: Arley Jose Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Pereira. Inn kommer Yeison Suarez, mens Arley Jose Rodriguez tar plass på benken.
    90'
    Inn: Geisson Perea
    Ut: Carlos Garces
    Pereira gjør sitt tredje bytte. Carlos Garces erstattes av Geisson Perea.
    90'
    Frispark til Pereira på halvdelen til Ind. del Valle.
    90'+3
    90'+3
    Dommeren gir Ewil Hernando Murillo Renteria (Pereira) et gult kort.
    90'+3
    Gustavo Cortez
    Ind. del Valle avanserer forover i Quito. Gustavo Cortez avslutter, men treffer ikke mål.