CSD Independiente del Valle avanserer forover på La Casa Blanca og Cristian Ortiz kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Defensa y Justicia.
    I Quito slår Cristian Ortiz en corner fra høyre.
    Lorenzo Abel Faravelli
    CSD Independiente del Valle angriper i Quito. Lorenzo Faravelli fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Richard Hernan Schunke
    CSD Independiente del Valle avanserer forover i Quito. Richard Schunke avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Frispark til CSD Independiente del Valle på halvdelen til Defensa y Justicia.
    18'
    En av CSD Independiente del Valles spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Frispark Defensa y Justicia.
    22'
    Lautaro Escalante
    Sjanse! Defensa y Justicia avanserer forover, men Lautaro Escalante avslutter utenfor.
    22'
    CSD Independiente del Valle fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Målsjanse til CSD Independiente del Valle! Lorenzo Faravelli treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Mål for CSD Independiente del Valle!
    CSD Independiente del Valle 1 - 1 Defensa y Justicia
    Mål: Christian Jonatan Ortiz
    Målgivende: Jose Hurtado
    Mål! Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) utligner med en heading på La Casa Blanca. Jose Hurtado sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Spillerbytte - CSD Independiente del Valle
    Inn: Jacob Murillo
    Ut: Luis Segovia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CSD Independiente del Valle. Inn kommer Jacob Murillo, mens Luis Segovia tar plass på benken.
    29'
    I Quito har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Offside! Cristian Ortiz blir vinket av og CSD Independiente del Valle må dermed bygge opp et nytt angrep.
    33'
    Jacob Murillo (CSD Independiente del Valle) løfter inn en corner fra høyre på La Casa Blanca.
    36'
    Brian Guillermo Montenegro Martinez
    Brian Montenegro (CSD Independiente del Valle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Mario Alberto Diaz De Vivar signaliserer et frispark til CSD Independiente del Valle.
    38'
    Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) kommer seg fri på La Casa Blanca, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Jacob Murillo
    Sjanse i Quito! Jacob Murillo (CSD Independiente del Valle) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Mario Alberto Diaz De Vivar tildeler CSD Independiente del Valle en corner. Jacob Murillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) slår en corner fra venstre side på La Casa Blanca.
    43'
    Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) kommer til en målsjanse på La Casa Blanca, men klarer ikke å score.
    43'
    Mario Alberto Diaz De Vivar signaliserer et frispark til Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Frispark CSD Independiente del Valle.
    45'+1
    45'+1
    Mario Alberto Diaz De Vivar tildeler CSD Independiente del Valle en corner. Cristian Ortiz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    CSD Independiente del Valle angriper i Quito. Brian Montenegro fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    CSD Independiente del Valle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    49'
    50'
    Gult kort til CSD Independiente del Valle
    Bryan Garcia
    Dommer Mario Alberto Diaz De Vivar gir Bryan Garcia (CSD Independiente del Valle) et gult kort.
    50'
    51'
    Spillerbytte - Defensa y Justicia
    Inn: Emanuel Britez
    Ut: Nahuel Ezequiel Gallardo
    Pablo De Muner (Defensa y Justicia) gjør sitt første bytte for dagen. Emanuel Britez erstatter Nahuel Ezequiel Gallardo.
    55'
    Frispark for CSD Independiente del Valle på egen banehalvdel.
    56'
    Gult kort til Defensa y Justicia
    Lautaro Escalante (Defensa y Justicia) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Bryan Garcia
    Bytte for CSD Independiente del Valle. Pedro Vite kommer inn for Bryan Garcia på La Casa Blanca.
    59'
    59'
    Lorenzo Faravelli (CSD Independiente del Valle) kommer til en målsjanse på La Casa Blanca, men klarer ikke å score.
    59'
    Hjørnespark til Defensa y Justicia
    62'
    Pedro Vite
    CSD Independiente del Valle avanserer forover og Pedro Vite kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Hjørnespark til CSD Independiente del Valle
    66'
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Inn: Tomas Ortiz
    Ut: Miguel Merentiel
    Pablo De Muner gjør dagens andre bytte i Quito, når han tar ut Miguel Merentiel og setter inn Tomas Ortiz.
    70'
    Inn: Francisco Pizzini
    Ut: Ciro Rius
    Defensa y Justicia bytter ut Ciro Rius med Francisco Pizzini.
    70'
    Inn: Raul Loaiza
    Ut: Lautaro Escalante
    Defensa y Justicia bytter ut Lautaro Escalante med Raul Loaiza. Dette er det fjerde byttet som Pablo De Muner gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Jose Nicolas Gonzalez
    Ut: Carlos Rodolfo Rotondi
    Bytte for Defensa y Justicia. Jose Nicolas Gonzalez kommer inn for Carlos Rotondi på La Casa Blanca.
    76'
    Inn: Jhon Jairo Sanchez Enriquez
    Ut: Jose Hurtado
    Jose Hurtado (CSD Independiente del Valle) erstattes av Jhon Sanchez.
    77'
    Inn: Joffre Escobar
    Ut: Brian Guillermo Montenegro Martinez
    Brian Montenegro (CSD Independiente del Valle) erstattes av Joffre Escobar.
    78'
    Inn: Jhoanner Stalin Chavez Quintero
    Ut: Fernando Alexander Guerrero Vasquez
    CSD Independiente del Valle bytter ut Fernando Guerrero med Jhoanner Chavez. Dette er det fjerde byttet som Renato Paiva gjør i dagens kamp.
    78'
    79'
    CSD Independiente del Valle angriper i Quito. Lorenzo Faravelli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    81'
    81'
    88'
    Cristian Alberto Pellerano
    Cristian Pellerano (CSD Independiente del Valle) mottar sitt første gule kort for dagen på La Casa Blanca.
    88'
    Tomas Ortiz
    Defensa y Justicia avanserer forover i Quito. Tomas Ortiz avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    90'+3
    Mario Alberto Diaz De Vivar signaliserer et frispark til CSD Independiente del Valle like utenfor Defensa y Justicia-området.