Robert Jones signaliserer et frispark til Stoke City.
    1'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    3'
    Robert Jones tildeler Crystal Palace FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Jean Philippe Mateta
    Crystal Palace FC angriper og Jean Philippe Mateta får avsluttet. Headingen treffer ikke Stoke City-målet.
    6'
    Jordan Thompson (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på Selhurst Park.
    7'
    Michael Olise
    Crystal Palace FC angriper. Michael Olise får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    12'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Jordan Thompson (Stoke City) slår en corner fra høyre side på Selhurst Park.
    21'
    Romaine Sawyers
    Romaine Sawyers (Stoke City) kommer til en målsjanse på Selhurst Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Frispark Crystal Palace FC.
    24'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    25'
    Crystal Palace FC angriper, men Robert Jones blåser for offside.
    27'
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Frispark til Stoke City på halvdelen til Crystal Palace FC.
    45'
    49'
    Hjørnespark til Crystal Palace
    50'
    50'
    Josh Maja
    Stoke City angriper i London. Josh Maja avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    53'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Stoke City
    Mål: Cheikhou Kouyate
    Crystal Palace FC leder 1-0 etter en scoring av Cheikhou Kouyate.
    53'
    55'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Mål for Stoke City!
    Crystal Palace 1 - 1 Stoke City
    Mål: Josh Tymon
    Målgivende: Romaine Sawyers
    Josh Tymon scorer og utligner dermed til 1-1. Romaine Sawyers var nest sist på ballen.
    58'
    60'
    Crystal Palace FC angriper i London. Jean Philippe Mateta fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    64'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Conor Gallagher
    Ut: Jordan Ayew
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer Conor Gallagher, mens Jordan Ayew tar plass på benken.
    64'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Tayo Adaramola
    Tayo Adaramola (Crystal Palace FC) erstattes av Jeffrey Schlupp.
    65'
    65'
    66'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Jacob Brown
    Ut: Josh Maja
    Michael O'Neill (Stoke City) gjør sitt første bytte for dagen. Jacob Brown erstatter Josh Maja.
    67'
    68'
    Jordan Thompson
    Jordan Thompson (Stoke City) kommer seg fri på Selhurst Park, men avslutningen går utenfor.
    71'
    72'
    Frispark Stoke City.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Stoke City!
    74'
    75'
    Stoke City fosser fremover, men Robert Jones blåser for offside på Selhurst Park.
    76'
    Will Hughes
    Will Hughes (Crystal Palace FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Luka Milivojevic
    Ut: Will Hughes
    Crystal Palace FC bytter ut Will Hughes med Luka Milivojevic. Dette er det tredje byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: Cheikhou Kouyate
    Crystal Palace FC bytter ut Cheikhou Kouyate med Jairo Riedewald.
    78'
    79'
    Inn: Mario Vrancic
    Ut: Romaine Sawyers
    Stoke City gjør sitt andre bytte. Romaine Sawyers erstattes av Mario Vrancic.
    79'
    Jordan Thompson (Stoke City) slår en corner fra venstre side på Selhurst Park.
    80'
    82'
    Crystal Palace 2 - 1 Stoke City
    Mål: Jairo Riedewald
    Mål! Crystal Palace FC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Jairo Riedewald på Selhurst Park.
    82'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jeffrey Schlupp
    Dommeren gir Jeffrey Schlupp (Crystal Palace FC) et gult kort.
    84'
    84'
    Inn: Steven Fletcher
    Ut: James Chester
    Bytte for Stoke City. Steven Fletcher kommer inn for James Chester på Selhurst Park.
    86'
    Inn: Tyrese Campbell
    Ut: Nick Powell
    Stoke City bytter ut Nick Powell med Tyrese Campbell.
    86'
    88'
    Conor Gallagher
    Conor Gallagher (Crystal Palace FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    89'
    Skade: Stoke City
    90'+1
    90'+2
    Inn: Christian Benteke
    Ut: Jean Philippe Mateta
    Crystal Palace FC gjør sitt femte bytte. Jean Philippe Mateta erstattes av Christian Benteke.
    90'+2
    Tilbake fra skade: Stoke City
    90'+3
    90'+4
    Steven Fletcher
    Målsjanse på Selhurst Park! Steven Fletcher fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.