City trenger en seier i dag. Har bare vunnet en av sine fem siste kamper.
    Fernandinho river Puncheon overende på midtbanen. Frispark Crystal Palace.
    Alan Pardew frem med notatblokka. Hans gutter har litt av en jobb foran seg i dag.
    6'
    City får lov til å trille mye ball i åpningen. Ingen av lagene fått til noe særlig så langt.
    7'
    Ekstremt mye unøyaktigheter fra begge lag nå. De gir bort ballen til hverandre tre ganger i løpet av 20 sekunder.
    10'
    Zaha viser seg frem! Dribler seg inn i banen og passerer Kolarov. Fernandinho kommer inn og redder dagen med en god blokkering!
    12'
    City sliter med å opparbeide noe press her. Ikke skapt noenting enda.
    17'
    Det er fantastisk godt gjort av Sterling! Dribler seg enkelt forbi sin mann og løper langs dødlinja. Han leter etter Agüero i feltet. Kelly får akkurat et bein imellom og redder hjemmelaget!
    18'
    I det 19. minutt er det et minutt med applaus her for 19 år gamle, Palace-fan, Dane Chinnery som døde i en trikkulykke i Croydon.
    19'
    Palace med frispark midt på Citys halvdel.
    24'
    Prøver seg med en luring på frisparket. Finter innlegg, men tar et skritt tilbake igjen før innlegget kommer. Ender med at Touré får headet vekk.
    25'
    Ai ai ai! Det ser ikke godt ut. Palace slår langt mot Puncheon. Bravo kommer ut og plukker ballen, men kræsjer med Kompany. Midtstopperen blir liggende nede, helt i ro.
    27'
    Etter noen minutter av banen er Kompany tilbake. Han har fått tommelen opp fra det medisinske apparatet.
    30'
    Godt spill av City. Sterling fosser ned på høyresiden og har et nesten perfekt innlegg i boksen. Nolito hadde hatt en enkel scoring der om han hadde en større skostørrelse. Rekker den akkurat ikke!
    31'
    Kolarov kommer rundt på venstresiden og slår et hardt innlegg på Agüero som får en fot på den, men klarer ikke å få styrt den på mål!
    34'
    Kompany rister oppgitt på hodet. Han må av.
    36'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Pablo Zabaleta
    Ut: Vincent Kompany
    37'
    Mål for Manchester City!
    Crystal Palace 0 - 1 Manchester City
    Mål: Yaya Toure
    Målgivende: Nolito
    Vanvittig scoring av Yaya Toure! City har nesten ikke skapt en eneste skikkelig målsjanse, men med sin første avslutning på mål så går de i ledelsen. Agüero finner Yaya Toure på 16 meter-streken. Han spiller vegg med Nolito og banker ballen i nærmeste kryss. Herlig scoring!
    39'
    Agüero feller McArthur midt på Palace' halvdel. Frispark.
    43'
    Cabaye slår frisparket inn i feltet, men Otamendi header unna.
    44'
    Det legges til tre minutter.
    45'
    Palace under press nå. Forsvarer seg godt!
    45'+3
    45'+3
    46'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Connor Wickham
    Ut: Andros Townsend
    46'
    Ward klarerer et innlegg til corner. Nolito slår corneren på første stolpe. Der er innbytter Wickham og header unna.
    48'
    City triller ball og Zabaleta med et herlig løp på vei bak fireren til Palace. Puncheon blir desperat og feller han. Dommeren ser ikke hendelsen og det skal Puncheon være ekstremt glad for. Det hadde vært rødt, med de nye reglene.
    53'
    Zaha spiller til en lagkamerat og så et sekund senere kommer Kolarov og stempler han på hælen. Håpløst av City-spilleren! Frispark i god innleggsposisjon for Palace.
    56'
    Men Cabaye med et forferdelig dårlig slått frispark.
    57'
    Men så like etterpå er det nesten utrolig at Palace ikke har utlignet! Puncheon slår inn fra venstre på hodet til Benteke som får skikkelig kraft i headingen! En nydelig redning av Bravo går rett til Zaha som skyter via en motspiller og liiiiiike utenfor. Utrolig nære!
    58'
    Corneren går rett på hodet til Benteke igjen. Nok en god heading! Bravo redder og Otamendi får klarert.
    58'
    Vanvittig Palace-press nå!
    59'
    Agüero spiller til de Bruyne, som skyter med innsiden fra 20 meter. Laaaangt over!
    60'
    Agüero utrolig nær! Vanvittig god kontring av City! de Bruyne slår inn foran mål og Agüero møter på første stolpe. Vinkelen er spiss, men han får allikevel til en god avslutning. Enda bedre redning! Ward får klarert på linja.
    67'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 1 Manchester City
    Mål: Connor Wickham
    Målgivende: Wilfried Zaha
    Så er det Wickham som utligner isteden!! Utrolig nær å ligge under med to mål, så utligner de istedenfor. Zaha finner Wickham som banker til fra rundt 16 meter. Bravo får en fot på den, men får ikke hindret scoring.
    67'
    Kan jo ikke si at det er ufortjent heller.
    67'
    Inn: David Silva
    Ut: Nolito
    68'
    Gult kort til Manchester City
    Nolito
    Feller McArthur bakfra og får det gule.
    62'
    Nicolas Otamendi
    70'
    Sterling leker seg rundt Kelly igjen. Han legger inn, men Puncheon kommer imellom og får klarert til corner.
    74'
    Silva går over ballen og Kolarov var ikke klar for den. Får ikke avsluttet og ballen går inn til Hennessey.
    75'
    City har spilt 1-1 i tre av sine fire siste kamper. Det går mot den fjerde her. Pep Guardiola kan umulig være fornøyd med det her.
    82'
    Inn: Chung-Yong Lee
    Ut: Christian Benteke
    83'
    Crystal Palace 1 - 2 Manchester City
    Målgivende: David Silva
    Toure igjen!! Sterling vinner en corner. Silva toucher ballen videre på første stolpe til Toure, som banker inn sitt andre. For et comeback av Yaya Toure!
    83'
    Inn: Fernando
    Ut: Sergio Aguero
    86'
    Inn: Bakary Sako
    Ut: Martin Kelly
    87'
    Det legges til fem minutter. Kan Palace kommer tilbake nok en gang?
    90'
    City med ball nå.
    90'+1
    Gjestene flinke til å drøye tid nå. Bruker mye tid på alt de gjør. Går ned mot cornerflagget også.