Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av oppgjøret mellom Crystal Palace og Arsenal.
    Crystal Palace XI (4-3-3): Hennessey - Wan-Bissaka, Sakho, Tomkins, van Aanholt - Milivojevic, Koyuaté, McArthur - Townsend, Zaha, Ayew.
    Arsenal XI (4-2-3-1): Leno - Bellerin, Mustafi, Holding, Xhaka - Torreira, Guendouzi - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette.
    Ingen Alexander Sørloth fra start for Crystal Palace i dag heller, altså. Men nordmannen er på benken.
    Spillerne går ut fra den trange tunnelen og entrer gressteppet. Vi er snart klare for match!
    Oppgjøret på Selhurst Park er underveis.
    Tøff oppgave som venter Roy Hodgson og The Eagles i dag. Arsenal er brennhete om dagen, og jakter i dag sin 12. strake seier.
    2'
    Wilfried Zaha i lekent humør. Spinner rundt med tre Arsenal-spillere i lang tid før han til slutt legges i bakken.
    4'
    Arsenal får låne ballen litt, men Palace er gode i gjenvinningsfasen. Stresser Arsenal og påfører dem balltap.
    6'
    Zaha tar med seg Mustafi på løpetur. Vinner en corner.
    7'
    Corneren er god, i retning Tomkins på bakerste. Bellerin er på plass og header ut til ny corner.
    7'
    Ikke like godt slått denne gangen. Leno fanger ballen og holder den i fast grep.
    8'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jordan Ayew
    Jordan Ayew altfor sent inne i Lacazette. Lager frispark og får kampens første gule kort.
    8'
    Arsenal får holde litt mer i ballen nå. Sliter med å bryte ned Palace-forsvaret.
    10'
    Spennende å se om Alexander Sørloth kommer til å få prøve seg mot dette Arsenal-laget i dag. Enn så lenge er nordmannen henvist til benken.
    13'
    Iwobi klemmer til fra skrått hold. Nigerianerens forsøk går over Hennesseys mål.
    14'
    Zaha i stolpen! Townsend kommer til innlegg, som går forbi alt og alle, før det havner hos Zaha. Han drar seg innover og klemmer til - via stolpen og ut!
    15'
    Så er det nesten for Townsend! Palace varter opp med nydelig angrepsspill, med raske kombinasjoner. van Aanholt finner Townsend, som setter ballen like utenfor! Hadde vært så vakkert, det!
    16'
    Palace imponererer i dag. Har fått frispark i god innleggsposisjon nå.
    20'
    Nesten at Kouyate får hodet på ballen, men innlegget er akkurat litt for høyt.
    22'
    Stor mulighet for Arsenal! Milivojevic mister utenfor egen 16, og ballen faller til Lacazette. Franskmannen skyter med venstrebeinet, men setter ballen utenfor. Burde gjort det bedre!
    23'
    Arsneal får en corner. En Bellerin-avslutning blokkeres og ender med hjørnespark.
    24'
    Arsenal får ingenting ut av det.
    25'
    Zaha skaffer Palace nok en corner.
    26'
    Leno ute og bokser unna.
    26'
    Nok en corner for Palace, og igjen er det Zaha som skaffer den.
    28'
    Nok en gang er Leno ute og bokser ballen unna. Godt keeperspill av tyskeren.
    29'
    Kouyaté ikke helt fornøyd etter en løpsduell med Xhaka. Blir utvekslet noen ord, men det blir ikke noe mer ut av det.
    30'
    Har roet seg litt ned nå. Mer stillingskrig enn åpenbart overtak fra noen av lagene.
    34'
    The Gunners får en corner.
    36'
    Ender med at det blåses for frispark mot Lacazette.
    36'
    Unai Emery nede å instruerer på sidelinjen. Ikke helt fornøyd med kampbildet til nå.
    39'
    Ayew går i bakken innenfor Arsenal-boksen, men det blåses ikke for straffe. Mustafi som var i duell med Ayew der.
    40'
    Nærmer seg pause nå. Ikke mye som tyder på at vi skal få en scoring før hvilen. Ingen av lagene makter å skape noe akkurat nå.
    43'
    Kanskje Palace kan skape noe her. Får en corner.
    45'
    Straffe til Crystal Palace! Kouyate går i bakken etter en svak takling av Mustafi, og det dømmes straffe til The Eagles!
    45'
    Crystal Palace scorer på straffe!
    Crystal Palace 1 - 0 Arsenal
    Mål: Luka Milivojevic
    Milivojevic er iskald! Sender ballen til høyre for Leno, som kaster seg den andre veien, og Palace er i ledelsen!
    45'+1
    Milivojevics straffe er det siste som skjer i denne omgangen, og Palace tar med seg 1-0 inn til pause.
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Stephan Lichtsteiner
    Ut: Hector Bellerin
    46'
    Ett bytte i pausen for Arsenal. Rent backbytte på høyresiden. Trolig en smell på spanjolen.
    46'
    Lang ball opp mot Zaha, men Holding har kontroll. Løser situasjonen ved egen dødlinjen fint ved å ta med keeper.
    48'
    Palace har ballen en del i åpningen av omgangen.
    50'
    Frispark til Arsenal på utsiden av boksen. Ballen plasseres på høyresiden.
    51'
    Mål for Arsenal!
    Crystal Palace 1 - 1 Arsenal
    Mål: Granit Xhaka
    For ei kanonkule fra Xhaka! Blåser til og ballen skyter fart opp i vinkelen. Eksemplarisk utført rett og slett. Fullstendig utagbart for keeper.
    51'
    Corner for Palace.
    54'
    Stanges ut av boksen, og angrepet ender med utspill fra Palace-målvakten.
    54'
    Corner for Arsenal nå.
    56'
    Crystal Palace 1 - 2 Arsenal
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    Corneren flikkes videre av Lacazette, via hånden hans, og til Aubameyang på bakerste stolpe. Der har spissen få problemer med å tuppe inn ledelsen. Men skulle målet vært annullert? Det blir spørsmålet etter kampen.
    56'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Max Meyer
    Ut: James McArthur
    62'
    Inn: Alexander Sørloth
    Ut: Jordan Ayew
    65'
    Stor sjanse for Palace, men innbytter Meyer klarer ikke sette ballen i mål fra hjørnet av femmeteren.
    68'
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Mesut Ozil
    69'
    Corner for Arsenal. Stanges ut på første stolpe.
    76'
    Gult kort til Arsenal
    Stephan Lichtsteiner
    Får det gule for en litt for tøff takling.
    80'
    Straffe til Crystal Palace! Zaha felles av Xhaka og dommeren peker på 11-meteren.
    82'
    Crystal Palace 2 - 2 Arsenal
    Hamrer straffen til side for keeper og i mål! Palace utligner! Fra å lede 1-0 til å ligge under 1-2 har de nå los på poeng mot byrivalene.