Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av Premier League-oppgjøret mellom Crystal Palace og Arsenal. Mitt navn er Yngve Gjerde, og jeg skal - forhåpentligvis - lose deg trygt gjennom kveldens kamp. Dersom du har noen innspill eller innvendinger til denne livedekningen: Nøl ikke med å sende et elektronisk brev til yngve.gjerde@vg.no.
    0'
    Lagoppstillingene kommer rundt klokken 20.00 - en drøy time før kamp, og de skal du få så fort de er her.
    0'
    Crystal Palace, med Roy Hodgson ved roret, har karret seg ut av den verste nedrykkssumpa, og ligger på 16. plass med 18 poeng. Motstander Arsenal, ligger på 6. plass med 34 poeng, og kan med seier i dag komme a jour med Tottenham på plassen foran.
    0'
    En voksen oppgave venter The Eagles i kveld. Palace har bare vunnet én gang på de siste 12 forsøkene hjemme mot Arsenal.
    0'
    Dette blir Arsene Wengers 810. Premier League-kamp som Arsenal-sjef siden han tok over The Gunners i 1996. Det betyr at han i kveld tangerer Sir Alex Ferguson.
    0'
    Crystal Palace XI: Speroni - Kelly, Dann (C), Tomkins, Schlupp - Milivojevic, Cabaye, Loftus-Cheek - Townsend, Zaha, Benteke.
    0'
    Arsenal XI: Cech - Chambers, Mustafi, Koscielny (C) - Bellerin, Xhaka, Wilshere, Kolasinac - Özil, Sanchez - Lacazette.
    0'
    Se opp for: Mesut Özil. Den tyske ballvirtuosoen har levert ni målpoeng - fire mål og fem målgivende - på sine siste 10 kamper.
    0'
    Der triller Crystal Palace i gang oppgjøret på Selhurst Park. Det er kanskje ingen stor overraskelse at vertene åpner med en ball i lengderetning.
    1'
    Det svartkledde bortelaget holder ballen i laget. Til slutt forsøker Arsenal å vri spillet ut til Alexis Sánchez, som ikke klarer å få kontroll over den ballen.
    2'
    Alexis Sánchez skrur opp tempoet og forsøker å kombinere med Mesut Özil. Crystal Palace står imot og bryter pasningen.
    4'
    Arsenal prøver på karakteristisk vis å tre seg gjennom Palace-forsvaret med korte pasninger og mange bevegelser. Hjemmelaget lever ikke noe mindre opp til egen merkevare når de svarer med å dunke ballen i bakrom.
    6'
    Wilfred Zaha drar frem tryllestaven, men klarer ikke å finne den riktige formelen for å skape farligheter for Arsenal-forsvaret.
    8'
    Granit Xhaka tester skuddfoten fra 25 meters hold. Sveitseren treffer godt, men må se at skuddet sniker seg en meter over målet til Julián Speroni.
    9'
    Verdt å merke seg at Calum Chambers er tilbake på kontoret. Midtstopperen var på utlån i Middlesbrough forrige sesong, og har ikke hatt vakt i Arsenal-forsvaret siden 3-4-tapet for Liverpool i august i fjor, hvor han også tegnet seg på scoringslisten.
    11'
    Wilfried Zaha forsøker å tråkle seg gjennom gjestenes forsvar. Bellerín tupper den til corner.
    13'
    Arsenal står imot det første hjørnesparket fra de høytsvevende ørnene.
    14'
    Crystal Palace har altså ikke tapt en kamp siden 0-1-tapet mot Tottenham på Wembley 5. november. Siden den gang har de vunnet tre kamper og spilt fem uavgjort i serien.
    15'
    Cabaye løsner skudd fra distanse. Cech har nok rimelig god kontroll når den går utenfor stolpen.
    16'
    Arsenal banker på døren og forsøker flere skudd og innlegg. Vertenes backfirer står som en ugjennomtrengelig mur og stanger unna ball etter ball.
    16'
    Calum Chambers er oppe med lanken når ballen slås inn fra venstre. Dommer Michael Oliver ser ingen grunn til å blåse. Det burde han kanskje ha gjort.
    17'
    Scott Dann gir Alexandre Lacazette en liten reise i romjulspresang. Franskmannen får servert en pakke som inneholder både luftetur, gressmaking og et velfortjent frispark.
    19'
    Mesut Özil viser overblikket sitt når han triller ballen ut til Granit Xhaka. Midtforsvaret til Palace blokkerer nok en gang.
    20'
    Vi passerer halvspilt førsteomgang. Foreløpig er det en jevnspilt affære på Selhurst Park, hvor ingen av lagene har evnet å skape en skikkelig stor målsjanse.
    23'
    Mål for Arsenal!
    Crystal Palace 0 - 1 Arsenal
    Mål: Shkodran Mustafi
    Arsenal tar ledelsen! Det er Lacazette som først avslutter fra relativt spiss vinkel. Speroni redder det først skuddet, men på returen er Arsenals tyske midtstopper våken og triller inn ledermålet.
    25'
    Crystal Palace med et par dårlige klareringer, akkurat som før 1-0-scoringen til Arsenal, før de til slutt får rensket ballen langt vekk.
    27'
    Sánchez varter opp med en genial gjennombruddspasning til Mesut Özil. Tyskeren går på et strålende løp og forsøker å vippe den forbi Speroni, men argentineren er med på notene. Stor sjanse!
    30'
    Alexis Sánchez tester frisparkfoten fra rundt 30 meter. Ballen spretter en gang i gresset og opp i fanget til Julián Speroni.
    31'
    Zaha aktiv ute på venstrekanten nok en gang. Skuddet sniker seg imidlertid en drøy meter til side for mål.
    32'
    Bellerín kommer ned til dødlinja. Katalaneren forsøker å legge den ut i feltet, men intensjonen blir litt for tydelig å lese.
    33'
    Arsenal har virkelig festet grepet om denne kampen. Med presise pasninger og mye bevegelser rundt ball evner de å sette et godt organisert Palace-forsvar i trøbbel.
    35'
    Lacazette drar seg fri like utenfor sekstenmeteren til Palace. Skuddforsøket er godt, men sniker seg en meter til side for den nærmeste stolpen til Julián Speroni.
    35'
    Tre spillere må passe seg for å ikke få gult kort i dag. Granit Xhaka, Alexis Sánchez og Jason Puncheon vil alle måtte sone neste kamp om de havner i dommerens bok denne kampen. Dersom de slipper unna i dag vil grensen heves til ti gule kort.
    36'
    Januarvinduet nærmer seg, og Alexis Sánchez og Mesut Özil er tilsynelatende interesserte i å vise seg frem. Chileneren trer gjennom Özil nok en gang, men tyskeren er overraskende uegoistisk og forsøker å spille Lacazette på blank kasse. Dessverre er han litt for upresis, og muligheten renner ut i sanden. Der kunne det fort stått 2-0!
    38'
    Crystal Palace har vært veldig tamme i dette oppgjøret. Med unntak av et par soloforsøk fra Wilfried Zaha har vertene vært omtrent like giftige som en stålorm.
    41'
    Lang ball mot Lacazette, men Oliver står med armen i været og fløyta munn.
    43'
    Det legges til minimum ett minutt. I praksis vil vel det bety nøyaktig ett minutt.
    45'
    45'+1
    46'
    Stor sjanse for Arsenal, men Bellerin får ikke kontroll på kula.
    47'
    Xhaka feller Milivojevic. Frispark.
    48'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 1 Arsenal
    Mål: Andros Townsend
    Målgivende: Wilfried Zaha
    The Eagles utligner! Andros Townsend er først på kula etter et vakkert Zaha-innlegg og klinker ballen i mål!
    50'
    Callum Chambers er nok svimmel etter det Zaha-forarbeidet!
    50'
    Frispark for Arsenal. Wilshere felles.
    51'
    Zaha på farten igjen, men Mustafi har litt futt i beina han også, og får satt inn en viktig takling.
    51'
    Crystal Palace spiller seg fint frem og Schlupp avslutter - men treffer bare nettveggen.
    53'
    Arsenal rygger og rygger, og Loftus-Cheek får gå og gå, men avslutningen er rett og slett fæl og går langt utenfor.
    55'
    32-68 fordel Arsenal i ballbesittelse, uten at de klarer å skape noe.
    56'
    Frispark mot Wilshere.
    56'
    Özil felles.
    57'
    Veldig oppstykket nå. Nok et frispark - Wilshere som felles av Milvojevic.
    59'
    Offside på Özil.
    61'
    Arsenal prøver å etablere press og bite seg fast rundt Palace' 16-meter, men de klarer ikke å trenge seg gjennom muren vertene har satt opp.
    61'
    Lacazette tvinger imidlertid frem en corner.
    62'
    Crystal Palace 1 - 2 Arsenal
    Mål: Alexis Sanchez
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    Arsenal er tilbake i ledelsen! De får ikke noe ut av corneren, men vinner ballen umiddelbart tilbake. Ballen ender til slutt hos Sanchez som klinker ballen i mål!
    63'
    Crystal Palace 1 - 3 Arsenal
    Målgivende: Jack Wilshere
    Wow - for en scoring! Jack Wilshere slår det som kan betegnes som en lissepasning i Xavi-klasse mot Sanchez. Chileneren tar ned ballen på silkemykt vis og klistrer den i hjørnet! Vakkert!
    66'
    Nå ser det tungt ut for Palace, her.
    68'
    Özil kommer til avslutning etter godt Kolasinac-forarbeid, men avslutningen går langt over.
    70'
    Har roet seg på Selhurst Park nå. Arsenal har god kontroll på oppgjøret.
    74'
    Corner for Arsenal.
    76'
    Kort variant, Arsenal får frispark nede ved hjørneflagget.
    76'
    Sánchez forsøker å spille ut til Bellerín, men pasningen er litt for lang selv for den lynhurtige høyrebacken.
    78'
    Zaha fortsetter å skape ting for Palace, og tvinger frem et hjørnespark.
    80'
    Arsenal får klarert.
    80'
    Bellerin klinker til fra tilnærmet død vinkel - Speroni har kontroll.
    81'
    Xhaka har tatt telling.
    82'
    Ser ut som noe har gått galt for Xhakas hamstring. Det er i så fall ikke godt nytt for The Gunners.
    82'
    Men overraskende nok entrer han matta igjen!
    83'
    Palace farlig frempå, men Zaha - som ikke er verdens beste hodespiller - header ballen mange meter utenfor. Svakt.
    83'
    Går mot en kontrollert - og etterlenget - Arsenal-seier, dette.
    85'
    Sako kommer til avslutning, men han sender ballen over Cechs stolper. Svakt utført. Gyllen mulighet!
    86'
    I alle dager! Nok en stor Palace-sjanse, og nok en stor Sako-miss! Palace kommer til innlegg og Sako avslutte,r via et Arsenal-bein og i mål! Corner!
    89'
    Crystal Palace 2 - 3 Arsenal
    Mål: James Tomkins
    Målgivende: Andros Townsend
    REDUSERING! Tomkins ruver i lufta og stanger inn reduseringen! Da er det match igjen!