I Crotone slår Manuel Marras en corner fra høyre.
    I Crotone har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til US Cremonese.
    Mål for Crotone!
    Crotone 1 - 0 US Cremonese
    Mål: Augustus Kargbo
    Målgivende: Mirko Maric
    I Crotone tar FC Crotone ledelsen 1-0 etter et mål av Augustus Kargbo. Flott spill fra Mirko Maric før målet.
    12'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    15'
    Gianluca Gaetano (US Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Ezio Scida, men klarer ikke å score.
    16'
    En av FC Crotones spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Luca Zanimacchia
    Målsjanse på Stadio Ezio Scida! Luca Zanimacchia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    FC Crotone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gianluca Gaetano (US Cremonese) avanserer forover på Stadio Ezio Scida. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    21'
    En av US Cremoneses spillere blir avblåst for offside på Stadio Ezio Scida.
    21'
    Cristian Buonaiuto
    Sjanse! US Cremonese avanserer forover, men Cristian Buonaiuto avslutter utenfor.
    23'
    Frispark for US Cremonese på egen banehalvdel.
    24'
    Luca Calapai
    Luca Calapai (FC Crotone) kommer seg fri på Stadio Ezio Scida, men avslutningen går utenfor.
    28'
    29'
    Gult kort til Crotone
    Mirko Maric
    Mirko Maric (FC Crotone) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    US Cremonese avanserer forover i Crotone. Gianluca Gaetano avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Frispark til US Cremonese på halvdelen til FC Crotone.
    33'
    US Cremonese angriper. Cristian Buonaiuto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    US Cremonese fosser fremover, men Michael Fabbri blåser for offside på Stadio Ezio Scida.
    37'
    US Cremonese scorer selvmål!
    Crotone 2 - 0 US Cremonese
    Mål: Jaime Baez
    Jaime Baez har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 2-0.
    38'
    Crotone 3 - 0 US Cremonese
    Mål: Luca Calapai
    Målgivende: Nahuel Estevez
    Mål! Luca Calapai øker ledelsen til 3-0. Nahuel Estevez var nest sist på ballen.
    40'
    Mirko Maric
    FC Crotone angriper i Crotone. Mirko Maric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    David Schnegg
    FC Crotone angriper i Crotone. David Schnegg fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Alessandro Crescenzi
    Ut: Andrea Meroni
    US Cremonese bytter ut Andrea Meroni med Alessandro Crescenzi.
    46'
    Inn: Luca Valzania
    Ut: Nicolo Fagioli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Cremonese. Inn kommer Luca Valzania, mens Nicolo Fagioli tar plass på benken.
    46'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Luca Strizzolo
    US Cremonese bytter ut Luca Strizzolo med Daniel Ciofani. Dette er det tredje byttet som Fabio Pecchia gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Ionut Nedelcearu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Michael Fabbri tildeler US Cremonese en corner. Cristian Buonaiuto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Ionut Nedelcearu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Frispark US Cremonese.
    55'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til FC Crotone på egen banehalvdel.
    56'
    Inn: Cedric Gondo
    Ut: Michele Castagnetti
    Fabio Pecchia gjør dagens fjerde bytte i Crotone, når han tar ut Michele Castagnetti og setter inn Cedric Gondo.
    56'
    Nahuel Estevez (FC Crotone) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Ezio Scida.
    57'
    Offside! Giuseppe Cuomo (FC Crotone) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til FC Crotone.
    59'
    Vladimir Golemic
    Målsjanse! Vladimir Golemic (FC Crotone) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Mål for US Cremonese!
    Crotone 3 - 1 US Cremonese
    Mål: Luca Zanimacchia
    Målgivende: Jaime Baez
    Mål! Luca Zanimacchia holder US Cremoneseet inne i kampen med en redusering til 3-1. Jaime Baez sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Frispark for FC Crotone på egen banehalvdel.
    62'
    Spillet på Stadio Ezio Scida er stoppet midlertidig fordi Nahuel Estevez ligger nede.
    63'
    FC Crotone slipper å klare seg uten Nahuel Estevez som kommer tilbake på banen i Crotone.
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nahuel Estevez (FC Crotone) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillerbytte - Crotone
    Inn: Thomas Schiro
    Ut: Nahuel Estevez
    Francesco Modesto (FC Crotone) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Thomas Schiro erstatter Nahuel Estevez som sannsynligvis er skadet.
    66'
    Frisparket tildelt US Cremonese er farlig nær FC Crotones målområde.
    69'
    Inn: Samuel Di Carmine
    Ut: Cristian Buonaiuto
    Bytte for US Cremonese. Samuel Di Carmine kommer inn for Cristian Buonaiuto på Stadio Ezio Scida.
    72'
    73'
    I Crotone har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Gult kort til US Cremonese
    Luca Ravanelli
    Luca Ravanelli (US Cremonese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Sjanse i Crotone! Gianluca Gaetano (US Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.