Ben Whiteman (Preston North End) løfter inn en corner fra høyre på Ricoh Arena.
    Mål for Preston North End!
    Coventry City 0 - 1 Preston North End
    Mål: Emil Riis
    Målgivende: Alan Browne
    Mål! Preston North End tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Emil Riis. Alan Browne var nest sist på ballen.
    1'
    Andy Davies tildeler Coventry City en corner. Josh Eccles sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Frisparket tildelt Coventry City er farlig nær Preston North Ends målområde.
    8'
    Frispark Coventry City.
    10'
    Preston North End tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    I Coventry har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Jordan Storey
    Preston North End angriper. Jordan Storey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Liam Millar (Preston North End) slår en corner fra venstre side på Ricoh Arena.
    15'
    I Coventry slår Liam Millar en corner fra høyre.
    16'
    Preston North End fosser fremover, men Andy Davies blåser for offside på Ricoh Arena.
    18'
    Coventry City 0 - 2 Preston North End
    Mål: Will Keane
    Målgivende: Emil Riis
    Preston North End går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Will Keane. Emil Riis sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Preston North End må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Coventry City.
    22'
    Josh Eccles
    Sjanse til Coventry City! Josh Eccles er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    Preston North End, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Tatsuhiro Sakamoto ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Kasey Palmer
    Ut: Tatsuhiro Sakamoto
    Tatsuhiro Sakamoto, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Kasey Palmer kommer inn for Coventry City.
    30'
    Frispark for Preston North End på egen banehalvdel.
    31'
    Andy Davies signaliserer et frispark til Preston North End på egen banehalvdel.
    32'
    Josh Eccles
    Josh Eccles (Coventry City) kommer til en målsjanse på Ricoh Arena, men klarer ikke å score.
    34'
    Coventry City scorer selvmål!
    Coventry City 0 - 3 Preston North End
    Mål: Bobby Thomas
    Bobby Thomas setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 0-3 på Ricoh Arena.
    38'
    Frispark til Preston North End på halvdelen til Coventry City.
    40'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Will Keane
    Preston North End angriper, men avslutningen til Will Keane går utenfor.
    41'
    Gult kort til Preston North End
    Ben Whiteman
    Ben Whiteman (Preston North End) får et gult kort av dommer Andy Davies.
    43'
    Andy Davies signaliserer et frispark til Coventry City.
    43'
    I Coventry slår Josh Eccles en corner fra høyre.
    45'
    Skudd på mål, Coventry City
    45'+1
    45'+1
    Hjørnespark til Coventry City
    45'+1
    45'+1
    Ellis Reco Simms
    Coventry City fosser forover og Ellis Reco Simms fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Andy Davies signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    45'+4
    Andy Davies tildeler Preston North End en corner. Liam Millar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+6
    Andrew Hughes
    Målsjanse! Andrew Hughes (Preston North End) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+6
    Inn: Jake Bidwell
    Ut: Jay DaSilva
    Jay DaSilva (Coventry City) erstattes av Jake Bidwell.
    46'
    46'
    Josh Eccles (Coventry City) slår en corner fra venstre side på Ricoh Arena.
    51'
    52'
    I Coventry har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Dommer Andy Davies viser Jordan Storey (Preston North End) det gule kortet.
    54'
    55'
    55'
    Milan Van Ewijk
    Sjanse i Coventry! Milan Van Ewijk (Coventry City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Jake Bidwell
    Jake Bidwell (Coventry City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    60'
    Offside! Milan Van Ewijk blir vinket av og Coventry City må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    Kan Preston North End utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Frispark til Coventry City på halvdelen til Preston North End.
    65'
    Andy Davies tildeler Preston North End en corner. Liam Millar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    68'
    Coventry City angriper i Coventry. Milan Van Ewijk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    70'
    70'
    Gult kort til Coventry City
    Bobby Thomas
    Dommeren gir Bobby Thomas (Coventry City) et gult kort.
    71'
    Inn: Matt Godden
    Ut: Haji Wright
    Mark Robins gjør dagens tredje bytte i Coventry, når han tar ut Haji Wright og setter inn Matt Godden.
    73'
    Inn: Victor Torp
    Ut: Callum O`Hare
    Coventry City gjør sitt fjerde bytte. Callum O`Hare erstattes av Victor Torp.
    73'
    Spillerbytte - Preston North End
    Inn: Gregory Cunningham
    Ut: Liam Millar
    Preston North End bytter ut Liam Millar med Gregory Cunningham.
    73'
    Inn: Milutin Osmajic
    Ut: Emil Riis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Preston North End. Inn kommer Milutin Osmajic, mens Emil Riis tar plass på benken.