Manchester United: (4-2-3-1) Onana - Wan-Bissaka, Maguire, Casemiro, Dalot - McTominay, Mainoo - Garnacho, Fernandes (K), Rashford - Højlund
    Med alle skadeproblemene til Manchester United ser det ut som at Casemiro vikarierer som midtstopper sammen med Harry Maguire.
    Bob
    Er det returoppgjør eller skal det avgjøres i dag?
    Det avgjøres i dag.
    Coventry: (4-2-3-1) Collins - Latibeaudiere, Thomas, Kitching, Bidwell - Eccles, Sheaf (K) - O'Hare, van Ewjik, Wright - Simms
    Coventry gjør to endringer på laget som tapte 0-3 mot Birmingham. Torp og Palmer erstattes av Eccles og O'Hare.
    Garnacho starter til tross for "like"-kritikken mot Erik ten Hag. Etter forrige kamp mot Bournemouth valgte Garnacho å like to poster på X, der sjefen ble kritisert for å ha byttet ut Garnacho til pause. Ten Hag har i ettertid sagt at argentineren har bedt om unnskyldning og at de har skværet opp.
    Isak Johan
    Hvorfor spiller ikke Kambwala?
    Han er skadet.
    Lars
    Fikk ikke Amad rødt kort sist runde? Han er på benken nå
    Man soner karantene på tvers av liga- og cupkamper. Amad Diallo har derfor sonet ferdig.
    Christian Wolla, 13 år
    Jeg tror Garnacho en dag blir verdens beste spiller. Da får det heller være at han "liker" litt for mye på Insta av og til.
    Spillerne har kommet ut på gresset!
    Snk
    Vet du hvorfor vgtv ikke fungerer?
    Det jobbes med å løse problemet.
    Vi er i gang på Wembley!
    1'
    Maguire spiller en langpasning i retning Rashford, men den blir for lang - utspark til Coventry.
    1'
    Manchester United starter som ventet med å styre mye av spillet innledningsvis.
    2'
    Coventry får et innkast høyt i banen.
    3'
    Det kastes langt inn i feltet, men Manchester United får kontroll.
    4'
    Rashford tar en luke på venstreside og drar seg inn i feltet og får avsluttet, men det blir blokkert.
    5'
    Det ender corner til United.
    5'
    Onana spiller en strøken langpasning til Fernandes som så header inn til Garnacho foran mål, men han får ikke til en god avslutning.
    6'
    Coventry kommer på en fin kontring og får til slutt en corner. Det er tydelig at det er overganger Championship-laget satser på.
    8'
    Hjørnespark til Coventry City
    8'
    United dominerer i banespillet.
    9'
    United beleirer sekstenmeteren til Coventry.
    12'
    Coventry lager frispark i duell med Højlund.
    13'
    Sliter med å skape det helt store, United.
    16'
    Knut
    Hvor spiller garnacho?
    Han spiller på høyrekanten. Rashford er på motsatt side.
    God mulighet for Rashford. Det blir spilt en strålende langpasning til Rashford som får tatt ballen med seg mot mål, men touchet er litt for langt og avslutningen blir ikke allverden. Det ender i utspark, selv om reprisen viser at det burde blitt corner.
    18'
    Højlund drar seg fri i boksen og spiller foran mål - Coventry får klarert til corner.
    20'
    Hjørnespark til Manchester United
    21'
    United går for en innøvd variant og spiller til Garnacho ute på sekstenmeteren. Avslutningen er ufarlig.
    21'
    Mål for Manchester United!
    Coventry City 0 - 1 Manchester United
    Mål: Scott McTominay
    Målgivende: Diogo Dalot
    Der sitter den for United! Garnacho spiller en fin overlapp-pasning til Dalot på høyresiden som legger inn på første touch. Inne foran mål kommer selvfølgelig McTominay og setter enkelt inn ledermålet. Det skal sies at keeperspillet til Collins ikke er strålende i den situasjonen. Foto: Ian Kington/AFP
    23'
    Wright får med seg ballen på Manchester Uniteds halvdel, men Casemiro takler godt.
    23'
    Blir spennende å se hvordan kampen utvikler seg nå. Coventry må nå endre kampplanen og satse litt mer. Det kan gi United mer rom.
    27'
    De røde har bare fortsatt med å totaldominere kampen også etter ledermålet.
    29'
    Coventry får frispark i god posisjon fra drøye 20 meter.
    29'
    De går for skudd - rett i muren.
    33'
    Collins er nærme å rote det ordentlig til. Casemiro spiller en langpasning i retning Garnacho. Keeperen kommer rusende ut og på streken av sekstenmeteren plukker han ballen, men han er i så stor fart at han må slippe ballen for å ikke handse. Han slipper unna med skrekken.
    34'
    Coventry får innkast på Uniteds halvdel.
    36'
    Coventry frispiller seg godt ut, men når de krysser midtlinjen sitter ikke pasningsspillet. United overtar ballen.
    37'
    Kjempesjanse for Coventry! Eccles kommer seg fri i sekstenmeteren og fra skrått hold får han lagt inn foran mål. Der står Simms på fem meter, men Dalot hindrer mesterlig utligningen.
    40'
    Højlund kjemper seg fri med mann i rygg på 20 meter. Han får vendt opp og skutt, men det blir blokkert.
    40'
    Rå redning fra Collins! Rashford kliner til med innsiden fra 14 meter, men det er likevel hardt. Coventry-keeperen slår ut til corner.
    43'
    Coventry City 0 - 2 Manchester United
    Mål: Harry Maguire
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Herlig hodestøt fra Maguire som får stå relativt alene. Fernandes slår en corner med ytterskru og fra knappe ti meter header Maguire den tilbake i hjørnet corneren kom fra.
    45'
    Manchester United leder fullt fortjent til pause. Dominerer fullstendig i banespillet og går inn i garderoben med en komfortabel ledelse. Coventry hadde muligheten til å utligne da det sto 0-1, men de benyttet seg ikke av sjansen.
    Annenomgang er i gang.
    46'
    Enorm oppgave Coventry står ovenfor her.
    46'
    Fernandes er nære å sette inn Uniteds tredje etter godt langskudd, men det går like utenfor.
    48'
    Rashford kommer på en overgang, og blir til slutt hindret. De røde får frispark.
    48'
    Frisparket på kanten av sekstenmeteren dyttes ut til Rashford. Engelskmannen går på skudd fra knappe 20 meter, men det blir blokkert.
    50'
    Onana bruker fryktelig lang tid på et utspark.
    51'
    Garnacho går i bakken etter en skulder-mot-skulder-duell.
    53'
    Coventry får til et litt bedre press nå. Får en corner etter et innlegg.
    55'
    55'
    Coventry er mye mer med i denne omgangen, selv om ikke de produserer de største sjansene.
    56'
    Coventry City 0 - 3 Manchester United
    Mål: Bruno Fernandes
    Fjerner all tvil, Fernandes! United kommer på en overgang og Fernandes spiller en ball til Rashford skrått i feltet. Han dribler seg litt bort, men Coventry får ikke klarert ordentlig og da vinner Fernandes ballen. Skuddet fra Fernandes går via Thomas og i mål. Foto: Andrew Couldridge/Reuters
    58'
    59'
    Corneren får avsluttet i feltet, men den går langt over mål.
    61'
    Manchester United får frispark på Coventrys halvdel.
    62'
    Maguire får en kjempemulighet etter mye klabb og babb i feltet, men han sender ballen over mål.
    62'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Fabio Tavares
    Ut: Joel Latibeaudiere
    63'
    Inn: Luis Binks
    Ut: Liam Kitching
    64'
    Inn: Victor Torp
    Ut: Josh Eccles
    Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren kommer inn for Coventry.
    64'
    64'
    Maguire header ut.
    65'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Antony
    Ut: Alejandro Garnacho
    65'
    Ikke strålende fornøyd med å gå av banen her, Garnacho, men gjør ikke noe stort nummer ut av det heller.
    66'
    O'hare stupheader ballen over mål.
    66'
    Coventry får låne ballen mer i denne omgangen, men skaper ikke særlig store sjanser av den grunn.
    68'
    O'hare krangler med seg ballen i feltet, men Maguire gjør en god skjermingsjobb og får den ut til utspark.
    70'
    Mål for Coventry City!
    Coventry City 1 - 3 Manchester United
    Mål: Ellis Reco Simms
    Okei, kan de få til det helt spesielle? Tavares får stå upresset ute til høyre og slår et innlegg til Simms, som også står helt alene. Han setter inn reduseringen på halvvolley.
    70'
    Inn: Christian Eriksen
    Ut: Kobbie Mainoo
    71'
    Coventry setter inn et trykk nå.
    72'
    Coventry gir alt i duellene her. Fansen løfter dem frem.
    72'
    United triller.
    75'
    Antony leter etter Højlund. Stikkeren er litt for lang.
    76'
    Rashford på farten, men avvinkes for offside.
    77'
    Antony drar seg innover fra høyre og skyter. Skuddet blokkeres.
    77'
    Coventry City 2 - 3 Manchester United
    Mål: Callum O`Hare
    Målgivende: Ellis Reco Simms
    Coventry får United-fansen til å skjelve! Det er et skudd fra distanse som går via ryggen til Aaron Wan-Bissaka og i en parabelbue som setter André Onana ut av spill. Et skikkelig stygt mål, rett og slett, men selvsagt utrolig deilig for Coventry-fansen som ikke kunne brydd seg mindre!
    79'
    Simms ned langs linjen. Løfter inn, men forbi alle.
    79'
    Inn: Jay DaSilva
    Ut: Jake Bidwell
    Det byttes på venstrebacken.
    80'
    Tror du Coventry kan fullføre comebacket?
    Antall stemmer: 3663
    Frispark til Manchester United. Det er Rasmus Højlund som rives ned. Bruno Fernandes slår inn, men Coventry-forsvaret klarerer til corner.
    82'
    Gult kort til Coventry City
    Bobby Thomas
    For å ha revet ned Højlund.
    82'
    83'
    Coventry klarerer.
    83'
    Og kontrer.
    83'
    Og får corner.
    83'
    83'
    Slås fra venstre.
    84'
    Rett i klypene til Onana, men det er blåst før det.
    84'
    Corneren skal tas på nytt.
    84'
    Dommer tar en liten prat med kamphanene i feltet.
    84'
    Dalot vinner i luften. Stusser den til kast.
    84'
    Coventry-manager Mark Robins instruerer på sidelinjen.
    84'
    Skal nok kastes langt her.
    85'
    Maguire ruver høyest.
    85'
    OG DER ER DET NESTEN 3-3! Det er en steinhard volley fra tidligere Sarpsborg 08-spiller Victor Torp. André Onana er heldig som får den rett på seg der. Hadde vært sjanseløs om den var mer mot siden. Men strålende refleks av målvakten, som slår den unna!
    85'
    Gult kort til Manchester United
    Andre Onana
    Får kort for drøying.
    85'
    United angriper.
    86'
    Coventry har 68 prosent ballbesittelse de siste fem minuttene, viser grafikken.
    87'
    Coventry angriper.
    87'
    United kan kontre nå.
    88'
    Fernandes felles nesten.
    88'
    Holder seg på beina.
    88'
    Finner Højlund, men dansken roter vekk ballen.
    88'
    Onana gjør en god jobb som sweeper.
    89'
    Dribler seg forbi en mann før han klarerer langt.
    89'
    Ny mulighet for Torp. Han tar et touch og skyter via en lagkamerat som ligger nede. Igjen går ballen i en høy bue, men denne gangen lander den på nettaket.
    89'
    Det blir femmeter.
    90'
    Det er lagt til seks minutter.
    90'
    De lyseblå jager på for en utligning.
    90'+1
    Innkast høyt i banen.
    90'+2
    Får de lagt inn?
    90'+2
    Ja.
    90'+2
    Men Eriksen nikker unna.
    90'+2
    Nytt innlegg.
    90'+2
    Det ropes på hands!
    90'+3
    Straffe til Coventry City
    90'+3
    FOR EN KAMP! Det er Aaron-Wan Bissaka som handser der. Det er et innlegg fra venstre som løftes helt over på motsatt. Det er kloss hold, men den treffer åpenbart armen til Wan-Bissaka. Kommer ikke til å gjøres om.
    90'+3
    Dommer Robert Jones jager vekk United-spillerne.
    90'+3
    Wright står med ballen.
    90'+4
    Coventry City scorer på straffe!
    Coventry City 3 - 3 Manchester United
    Mål: Haji Wright
    Fra 0-3 til 3-3! Det tar fullstendig av på tribunen! André Onana går én vei, mens ballen settes den andre veien.
    90'+4
    For en kamp på Wembley!
    90'+5
    Anonym
    Blir det ekstraomganger da?
    Ja!
    Fernandes stoppes. Så ut som et soleklart gult kort.
    90'+7
    Marcus Rashford halter av. Så ut som en krampe eller strekk.
    90'+7
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Marcus Rashford
    90'+7
    United med en lang ball. Coventry står imot.
    90'+7
    Så er det centimetere unna at Simms er alene Onana, men målvakten er våkent ute.
    90'+8
    Diallo sklir forbi.
    90'+8
    Nære for de røde! Fernandes slår hardt inn. Keeper får en fot på den – rett foran Højlund som sto klar til å sette den inn. Returen havner hos en lyseblå.
    90'+9
    Spillet fortsetter.
    90'+9
    Vi er i kampens 99. minutt.
    90'+9
    Og så slår Maguire bort ballen...
    90'+9
    Kameraprodusenten er så voldsomt på jobb. Mange gode bilder av Coventry-fansen.
    90'+10
    Det blir ekstraomganger her!
    1. ekstraomgang
    Bruno Fernandes dunker ballen i tverrliggeren! Han får skutt fra sekstenmeteren og den går på undersiden av tverrliggeren og ned like utenfor streken.
    95'
    Tavares sliter med noe her. Må få litt medisinsk hjelp.
    95'
    Manchester United har ballen på Coventrys halvdel og kontrollerer banespillet så langt i ekstraomgangen.
    96'
    Coventry har utspark.
    97'
    De spiller opp til Simms på topp, men han blir veldig isolert. United har kontroll på ham.
    98'
    United kommer på en overgang og Amad får ballen, men han blir for omstendelig og stopper litt opp. Det ender med at Eriksen får ballen på 25 meter og går på skudd. Burde blitt utnyttet bedre.
    98'
    United har innkast dypt nede på egen halvdel.
    100'
    Coventry står godt etter og vinner et innkast høyt i banen.
    101'
    Sheaf skyter fra distanse. Det går til side for mål.
    101'
    Amad lager frispark i duell med Torp på midtbanen.
    102'
    Inn: Omari Nathan Forson
    Ut: Scott McTominay
    102'
    VG Live Bruker
    Ved uavgjort....omkamp eller straffer
    Det blir straffer om det står likt etter ekstraomgangene.
    Wright får skutt inne i sekstenmeteren, men det blir blokkert. Viktig for Uniteds del.
    103'
    Thomas takler Højlund rent. Innkast til United.
    105'
    Forson skyter fra rundt 18 meter, greit forøk. Collins dytter ut til corner.
    105'
    Inn: Matt Godden
    Ut: Fabio Tavares
    105'
    105'+1
    Corneren heades ut på bakre stolpe. Antony skyter på volley, men den går i blokka. United lager frispark rett etterpå.
    105'+1
    Første halvdel av ekstraomgangene er over.
    2. ekstraomgang
    106'
    Vi er i gang med de siste 15 minuttene!
    106'
    Maguire tar med seg ballen helt opp og får avsluttet fra skrått hold inne i sekstenmeteren. Collins dytter den videre ut til corner.
    106'
    107'
    Mange som går etter det innlegget, men den seiler forbi alle. Ettertrykket gjør at United får en ny corner.
    108'
    Den heades ut fra første stolpe av Coventry.
    108'
    Højlund avslutter fra 20 meter, men det blir blokkert og Godden og Coventry får kontret. Skuddet skrått inne i feltet blir hindret av Casemiro.
    110'
    110'
    United får ballen ut.
    110'
    Simms får en god mulighet når han skjærer inn fra høyre og Coventry har mange folk inne i boksen. Han forsøker å legge den ut på sekstenmeteren, men der står det ingen i lyseblått. United får frispark like etterpå.
    111'
    Jay DaSilva
    111'
    Bruno Fernandes takles knallhardt utenfor sekstenmeteren, men det dømmes utrolig nok ikke frispark. Eller... Reprisen viser faktisk at det var en kjemperen takling på ball!
    112'
    Så blir det nesten 4-3 andre veien! Coventry kontrer og ruller opp et angrep. Haji Wright spilles fri ute til venstre, men treffet med venstrefoten blir ikke rent nok. Ballen går til side for stolpen!
    112'
    Højlund forsøker å tre gjennom Fernandes. Stoppes.
    114'
    Antony crosser til Diallo.
    114'
    Antony fyrer. Blokkeres. Så prøver Diallo seg med høyrefoten. Langt utenfor.
    114'
    Antall stemmer: 7550
    Tverrliggertreff for Coventry! Simms drar seg mot høyre og får ballen litt som Agüero gjorde mot QPR i 2012. Han hamrer til over hodet til Onana, som hører at det smeller i metallet over ham!
    115'
    Ser faktisk ut som Onana har hanskene på den! I så fall er det en kjemperedning!
    117'
    Elin
    Hvor mange ekstraomganger er det??
    To!
    Forson på farten.
    117'
    Fernandes til Dalot.
    118'
    Kan United avgjøre før straffekonken?
    118'
    Maguire er med opp.
    118'
    Eriksen står etter.
    118'
    De presser på nå.
    118'
    Skudd fra Antony. Langt over!
    118'
    Onana under press. Velger å drible Coventry-spissen!
    119'
    Iskaldt i kampens 120. minutt...
    120'
    Flipperspill nå.
    120'
    Eriksen slår inn. Højlund kommer ikke først på den.
    120'
    Vi er på overtid.
    120'
    Ett minutt tillegg.
    120'+1
    120'+1
    I ALLE DAGER! Coventry avgjør kampen på overtid i andre ekstraomgang! De har snudd 0-3 til 4-3! For en utrolig sensasjon! Og det er en tidligere Sarpsborg 08-spiller som ser ut til å avgjøre kampen.
    120'+1
    Men er det kanskje offside?
    120'+2
    Den skal nok sjekkes.
    120'+2
    Aaron Wan-Bissaka opphever kanskje den.
    120'+2
    Spillet er ikke satt i gang igjen ennå.
    120'+2
    Robert Jones lytter til VAR-rommet.
    120'+3
    Det er dømt offside!
    120'+3
    Scoringen annulleres!
    120'+3
    Det er virkelig en hårfin offside.
    120'+3
    120'+3
    Christian Eriksen med corner fra venstre.
    120'+4
    Finnes det enda mer drama i denne kampen?
    120'+4
    Det er klart for straffesparkkonkurranse!