Dommeren gir Ilia Gruev (Leeds United) et gult kort.
    Mål for Coventry City!
    Coventry City 1 - 0 Leeds United
    Mål: Ellis Reco Simms
    Målgivende: Liam Kitching
    Mål! Coventry City tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ellis Reco Simms på Ricoh Arena. Det er en fin assist fra Liam Kitching.
    9'
    Leeds United angriper i Coventry, men blir avblåst for offside.
    11'
    Callum O`Hare
    Sjanse til Coventry City! Callum O`Hare er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Leeds United, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Tom Nield signaliserer et frispark til Coventry City.
    13'
    15'
    16'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Skudd på mål, Coventry City
    22'
    22'
    I Coventry har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Dommer Tom Nield venter med å sette i gang spillet fordi Josh Eccles ligger nede.
    27'
    Josh Eccles kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ricoh Arena.
    29'
    Ellis Reco Simms
    Ellis Reco Simms (Coventry City) kommer til en målsjanse på Ricoh Arena, men klarer ikke å score.
    33'
    Frispark for Leeds United på egen banehalvdel.
    34'
    Kan Leeds United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Connor Roberts
    Ut: Glen Kamara
    Leeds United bytter ut Glen Kamara med Connor Roberts.
    46'
    Coventry City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leeds United.
    48'
    Joe Rodon
    Leeds United angriper i Coventry. Joe Rodon fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Coventry City 2 - 0 Leeds United
    Mål: Haji Wright
    Målgivende: Josh Eccles
    I Coventry øker Coventry City ledelsen til 2-0 takket være et mål av Haji Wright. Flott spill fra Josh Eccles før målet.
    49'
    56'
    59'
    Connor Roberts
    Målsjanse til Leeds United! Connor Roberts treffer mål, men keeper redder.
    61'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Gult kort til Coventry City
    Jake Bidwell
    Jake Bidwell (Coventry City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Joel Latibeaudiere
    Ut: Kasey Palmer
    Mark Robins gjør dagens første bytte i Coventry, når han tar ut Kasey Palmer og setter inn Joel Latibeaudiere.
    66'
    Inn: Mateo Joseph Fernandez
    Ut: Patrick Bamford
    Leeds United gjør sitt andre bytte. Patrick Bamford erstattes av Mateo Joseph Fernandez.
    66'
    Inn: Joel Piroe
    Ut: Ilia Gruev
    Leeds United bytter ut Ilia Gruev med Joel Piroe. Dette er det tredje byttet som Daniel Farke gjør i dagens kamp.
    67'
    69'
    Daniel James
    Daniel James (Leeds United) kommer seg fri på Ricoh Arena, men avslutningen går utenfor.
    69'
    70'
    71'
    Ben Sheaf
    Ben Sheaf (Coventry City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Målsjanse! Daniel James (Leeds United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Haji Wright
    Sjanse! Coventry City avanserer forover, men Haji Wright avslutter utenfor.
    73'
    Mål for Leeds United!
    Coventry City 2 - 1 Leeds United
    Mål: Joel Piroe
    Mål! Joel Piroe holder Leeds Unitedet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    76'
    Inn: Victor Torp
    Ut: Callum O`Hare
    Mark Robins (Coventry City) gjør sitt andre bytte for dagen. Victor Torp erstatter Callum O`Hare.
    78'
    Joel Piroe
    Sjanse i Coventry! Joel Piroe (Leeds United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Georginio Rutter
    Georginio Rutter (Leeds United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Degnand Wilfried Gnonto
    Ut: Daniel James
    Daniel James (Leeds United) erstattes av Degnand Wilfried Gnonto.
    84'
    Connor Roberts (Leeds United) slår en corner fra høyre side på Ricoh Arena.
    85'
    Ethan Ampadu
    Dommer Tom Nield gir Ethan Ampadu (Leeds United) et gult kort.
    89'
    Ellis Reco Simms (Coventry City) mottar sitt første gule kort for dagen på Ricoh Arena.
    89'
    Inn: Jay DaSilva
    Ut: Haji Wright
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Coventry City. Inn kommer Jay DaSilva, mens Haji Wright tar plass på benken.