Fløyta har gått for å starte kampen.
    Harry Wilson
    Harry Wilson (Fulham FC) header utenfor.
    3'
    Gavin Ward tildeler Coventry City en corner. Liam Kelly sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    8'
    Liam Kelly (Coventry City) slår en corner fra venstre side på Coventry Building Society Arena.
    10'
    Liam Kelly (Coventry City) løfter inn en corner fra venstre på Coventry Building Society Arena.
    10'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    12'
    12'
    Frisparket tildelt Fulham FC er farlig nær Coventry Citys målområde.
    15'
    I Coventry slår Neeskens Kebano en corner fra venstre.
    18'
    Coventry City scorer selvmål!
    Coventry City 0 - 1 Fulham
    Mål: Kyle McFadzean
    Målgivende: Neeskens Kebano
    Kyle McFadzean header ballen i mål og Fulham FC leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Neeskens Kebano.
    18'
    21'
    Frispark til Fulham FC på halvdelen til Coventry City.
    22'
    Offside! Viktor Gyokeres blir vinket av og Coventry City må dermed bygge opp et nytt angrep.
    25'
    Gavin Ward tildeler Fulham FC en corner. Neeskens Kebano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Frispark Coventry City.
    26'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Coventry City.
    28'
    33'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    37'
    Neeskens Kebano
    Sjanse i Coventry! Neeskens Kebano (Fulham FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Bobby Reid
    Fulham FC fosser forover og Bobby Reid fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    41'
    Harry Wilson (Fulham FC) slår en corner fra høyre side på Coventry Building Society Arena.
    41'
    Hjørnespark til Coventry City
    43'
    Mål for Coventry City!
    Coventry City 1 - 1 Fulham
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Callum O`Hare
    Mål! hjemmelag utligner ved Viktor Gyokeres. Stillingen er nå 1-1. Callum O`Hare sto for den målgivende pasningen.
    47'
    49'
    Straffe til Coventry City!
    51'
    Coventry City scorer på straffe!
    Coventry City 2 - 1 Fulham
    Mål: Matt Godden
    Matt Godden scorer og Coventry City leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    51'
    I Coventry slår Harry Wilson en corner fra høyre.
    55'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    56'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Jean Seri
    Ut: Joshua Onomah
    Joshua Onomah (Fulham FC) erstattes av Jean Seri.
    56'
    56'
    57'
    Coventry City 3 - 1 Fulham
    Mål: Ian Maatsen
    I Coventry øker Coventry City ledelsen til 3-1 takket være et mål av Ian Maatsen.
    61'
    I Coventry har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Gult kort til Coventry City
    Ian Maatsen
    Ian Maatsen (Coventry City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Harrison Reed
    Målsjanse! Harrison Reed (Fulham FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Gult kort til Fulham
    Aleksandar Mitrovic
    Aleksandar Mitrovic (Fulham FC) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Inn: Ivan Cavaleiro
    Ut: Neeskens Kebano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fulham FC. Inn kommer Ivan Cavaleiro, mens Neeskens Kebano tar plass på benken.
    68'
    Inn: Rodrigo Muniz Cavalho
    Ut: Bobby Reid
    Fulham FC gjør sitt tredje bytte. Bobby Reid erstattes av Rodrigo Muniz Cavalho.
    68'
    69'
    Denis Odoi
    Dommer Gavin Ward gir Denis Odoi (Fulham FC) et gult kort.
    69'
    Coventry City 4 - 1 Fulham
    Målgivende: Matt Godden
    Coventry City går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Viktor Gyokeres. Flott spill fra Matt Godden før målet.
    70'
    Matt Godden
    Matt Godden (Coventry City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Viktor Gyokeres
    Sjanse til Coventry City! Viktor Gyokeres er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Gavin Ward tildeler Coventry City en corner. Liam Kelly sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    77'
    79'
    85'
    Antonee Robinson
    Antonee Robinson (Fulham FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Coventry Building Society Arena.
    85'
    Frispark til Coventry City på halvdelen til Fulham FC.
    86'
    87'
    Hjørnespark til Fulham
    90'
    90'
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Fulham FC avanserer forover i Coventry. Rodrigo Muniz Cavalho avslutter, men treffer ikke mål.