3-0
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Gaston Nicolas Martirena Torres
    Målsjanse på Neo Quimica Arena! Gaston Nicolas Martirena Torres fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    Corinthians SP, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Angel Arteaga Cabriales tildeler Corinthians SP en corner. Matheus Araujo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Wesley Gassova
    Målsjanse! Wesley Gassova (Corinthians SP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Corinthians SP på egen banehalvdel.
    9'
    I Sao Paulo slår Matheus Araujo en corner fra venstre.
    11'
    Adson
    Corinthians SP angriper i Sao Paulo. Adson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Liverpool Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Matheus Araujo (Corinthians SP) slår en corner fra venstre side på Neo Quimica Arena.
    14'
    Adson (Corinthians SP) løfter inn en corner fra høyre på Neo Quimica Arena.
    16'
    Frispark for Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    16'
    Adson
    Corinthians SP angriper. Adson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    17'
    Corinthians SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Felipe Augusto
    Målsjanse til Corinthians SP! Felipe Augusto treffer mål, men keeper redder.
    20'
    20'
    Gonzalo Napoli Soria
    Gonzalo Napoli Soria (Liverpool Montevideo) kommer til en målsjanse på Neo Quimica Arena, men klarer ikke å score.
    22'
    Liverpool Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark i en god posisjon for Corinthians SP!
    23'
    Murillo
    Corinthians SP avanserer forover i Sao Paulo. Murillo avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    25'
    Adson
    Sjanse! Corinthians SP avanserer forover, men Adson avslutter utenfor.
    27'
    Angel Arteaga Cabriales tildeler Corinthians SP en corner. Adson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Skudd utenfor mål, Corinthians SP
    29'
    Alan Damian Medina Silva
    Sjanse i Sao Paulo! Alan Damian Medina Silva (Liverpool Montevideo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    30'
    På Neo Quimica Arena fyrer Wesley Gassova (Corinthians SP) av et skudd - i stolpen!
    32'
    Mål for Corinthians SP!
    Corinthians SP 1 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Matheus Araujo
    Matheus Araujo dundrer ballen i mål og Corinthians SP tar ledelsen 1-0 på Neo Quimica Arena.
    32'
    Hjørnespark til Liverpool Montevideo
    34'
    Skudd på mål, Liverpool Montevideo
    34'
    34'
    34'
    Alan Damian Medina Silva (Liverpool Montevideo) avanserer forover på Neo Quimica Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo.
    35'
    40'
    Skudd utenfor mål, Liverpool Montevideo
    41'
    Sjanse til Liverpool Montevideo! Gonzalo Napoli Soria er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Fabricio Diaz Badaracco
    Fabricio Diaz Badaracco (Liverpool Montevideo) kommer seg fri på Neo Quimica Arena, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Liverpool Montevideo angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Målet til Corinthians SP sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Corinthians SP blir annullert
    52'
    Offside! Giuliano blir vinket av og Corinthians SP må dermed bygge opp et nytt angrep.
    52'
    Wesley Gassova vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    59'
    Spillerbytte - Corinthians SP
    Inn: Pedro Henrique
    Ut: Wesley Gassova
    Pedro Henrique (Corinthians SP) erstatter Wesley Gassova som ser ut til å måtte forlate Neo Quimica Arena med en skade.
    60'
    Sjanse i Sao Paulo! Felipe Augusto (Corinthians SP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Hjørnespark til Corinthians SP
    61'
    Liverpool Montevideo angriper i Sao Paulo. Alan Damian Medina Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Skudd på mål, Corinthians SP
    64'
    64'
    Adson
    Adson skyter i stolpen! Nære på for Corinthians SP.
    64'
    Corinthians SP 2 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Felipe Augusto
    Målgivende: Adson
    Mål! Corinthians SP øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Felipe Augusto på Neo Quimica Arena. Adson var nest sist på ballen.
    64'
    68'
    Spillerbytte - Liverpool Montevideo
    Inn: Rodrigo Rivero Fernandez
    Ut: Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi
    Liverpool Montevideo gjør sitt første bytte. Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi erstattes av Rodrigo Rivero Fernandez.
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Liverpool Montevideo
    69'
    Dommeren dømmer straffe til Liverpool Montevideo
    72'
    Straffe til Liverpool Montevideo
    72'
    Gult kort til Corinthians SP
    Giuliano
    Giuliano (Corinthians SP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Angel Arteaga Cabriales blåser for straffespark til Liverpool Montevideo. Ruben Daniel Bentancourt Morales bommer!
    73'
    Liverpool Montevideo angriper i Sao Paulo. Gaston Nicolas Martirena Torres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Frispark til Liverpool Montevideo på halvdelen til Corinthians SP.
    76'
    Angel Arteaga Cabriales tildeler Liverpool Montevideo en corner. Rodrigo Rivero Fernandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Andres Federico Pereira Castelnoble
    Liverpool Montevideo angriper på Neo Quimica Arena, men Andres Federico Pereira Castelnoble header utenfor.
    77'
    Frispark Liverpool Montevideo.
    78'
    Inn: Giovane
    Ut: Felipe Augusto
    Vanderlei Luxemburgo da Silva gjør dagens andre bytte i Sao Paulo, når han tar ut Felipe Augusto og setter inn Giovane.
    79'
    Inn: Gabriel Silva Moscardo de Salles
    Ut: Giuliano
    Giuliano (Corinthians SP) erstattes av Gabriel Silva Moscardo de Salles.
    79'
    79'
    Gult kort til Liverpool Montevideo
    Gonzalo Napoli Soria (Liverpool Montevideo) mottar sitt første gule kort for dagen på Neo Quimica Arena.
    79'
    Corinthians SP 3 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Adson
    Mål! Adson øker Corinthians SPs ledelse til 3-0 på Neo Quimica Arena.
    80'
    Inn: Martin Barrios
    Ut: Gonzalo Napoli Soria
    Liverpool Montevideo bytter ut Gonzalo Napoli Soria med Martin Barrios.
    82'
    Inn: Leandro Gaston Otormin Fumero
    Ut: Alan Damian Medina Silva
    Bytte for Liverpool Montevideo. Leandro Gaston Otormin Fumero kommer inn for Alan Damian Medina Silva på Neo Quimica Arena.
    83'
    Inn: Ryan Gustavo de Lima
    Ut: Rafael Ramos
    Corinthians SP bytter ut Rafael Ramos med Ryan Gustavo de Lima. Dette er det fjerde byttet som Vanderlei Luxemburgo da Silva gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Leo Mana
    Ut: Fausto Vera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Corinthians SP. Inn kommer Leo Mana, mens Fausto Vera tar plass på benken.
    84'
    84'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Corinthians SP like utenfor Liverpool Montevideo-området.
    85'
    85'
    Det blir farlig! Frispark for Liverpool Montevideo er nær straffområde.
    86'
    Leandro Gaston Otormin Fumero
    Leandro Gaston Otormin Fumero (Liverpool Montevideo) kommer seg fri på Neo Quimica Arena, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    89'
    Frispark for Corinthians SP på egen banehalvdel.
    90'
    90'+1
    90'+4
    Leandro Gaston Otormin Fumero (Liverpool Montevideo) slår en corner fra venstre side på Neo Quimica Arena.