Frispark til Boca Juniors på halvdelen til Corinthians SP.
    7'
    En av Corinthians SPs spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Dario Benedetto
    Dario Benedetto (Boca Juniors) header ballen mot mål, men Corinthians SP klarerer.
    15'
    Corinthians SP, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Willian (Corinthians SP) løfter inn en corner fra høyre på Neo Quimica Arena.
    16'
    En av Corinthians SPs spillere blir avblåst for offside på Neo Quimica Arena.
    18'
    Frispark for Corinthians SP på egen banehalvdel.
    19'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Boca Juniors.
    22'
    Roberto Tobar tildeler Corinthians SP en corner. Willian sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Boca Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Corinthians SP på egen banehalvdel.
    30'
    Corinthians SP angriper, men Roberto Tobar blåser for offside.
    30'
    Adson
    Corinthians SP angriper i Sao Paulo. Adson fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Boca Juniors på egen banehalvdel.
    38'
    Straffe til Corinthians SP!
    40'
    Gult kort til Boca Juniors
    Marcos Rojo
    Marcos Rojo (Boca Juniors) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sao Paulo fordi Gustavo Mantuan får behandling for en skade på banen.
    41'
    Roger Guedes (Corinthians SP) misbruker sjansen fra straffemerket!
    44'
    Corinthians SP slipper å klare seg uten Gustavo Mantuan som kommer tilbake på banen i Sao Paulo.
    44'
    Sebastian Villa
    Dommer Roberto Tobar gir Sebastian Villa (Boca Juniors) et gult kort.
    44'
    Gult kort til Corinthians SP
    Roni
    Roni (Corinthians SP) får et gult kort av dommer Roberto Tobar.
    45'+1
    Dommer Roberto Tobar venter med å sette i gang spillet fordi Oscar Romero ligger nede.
    45'+1
    Oscar Romero kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Neo Quimica Arena.
    45'+2
    Sjanse til Boca Juniors! Dario Benedetto er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Exequiel Zeballos (Boca Juniors) slår en corner fra høyre side på Neo Quimica Arena.
    45'+3
    Spillerbytte - Corinthians SP
    Inn: Bruno Mendez
    Ut: Fagner
    Corinthians SP bytter ut Fagner med Bruno Mendez.
    46'
    I Sao Paulo slår Adson en corner fra høyre.
    47'
    Frispark Boca Juniors.
    50'
    Oscar Romero
    Boca Juniors angriper i Sao Paulo. Oscar Romero avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Oscar Romero (Boca Juniors) slår en corner fra høyre side på Neo Quimica Arena.
    52'
    Boca Juniors fosser forover og Oscar Romero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Adson (Corinthians SP) løfter inn en corner fra høyre på Neo Quimica Arena.
    54'
    Boca Juniors må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Corinthians SP.
    58'
    Skudd utenfor mål, Corinthians SP
    59'
    60'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Boca Juniors like utenfor Corinthians SP-området.
    61'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Lucas Piton Crivellaro
    Dommer Roberto Tobar viser Lucas Piton Crivellaro (Corinthians SP) det gule kortet.
    62'
    Adson
    Adson (Corinthians SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Roberto Tobar tildeler Boca Juniors en corner. Sebastian Villa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    68'
    Joao Victor
    Joao Victor (Corinthians SP) mottar sitt første gule kort for dagen på Neo Quimica Arena.
    69'
    Cassio (Corinthians SP) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Neo Quimica Arena.
    69'
    Cassio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sao Paulo.
    70'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Corinthians SP.
    71'
    72'
    En av Boca Juniorss spillere går i offside.
    74'
    74'
    77'
    Spillerbytte - Boca Juniors
    Inn: Juan Ramirez
    Ut: Exequiel Zeballos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boca Juniors. Inn kommer Juan Ramirez, mens Exequiel Zeballos tar plass på benken.
    78'
    I Sao Paulo slår Sebastian Villa en corner fra høyre.
    80'
    Frispark Corinthians SP.
    80'
    Alan Varela
    Alan Varela (Boca Juniors) får et gult kort av dommer Roberto Tobar.
    81'
    Inn: Junior Moraes
    Ut: Roger Guedes
    Bytte for Corinthians SP. Junior Moraes kommer inn for Roger Guedes på Neo Quimica Arena.
    81'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Adson
    Corinthians SP gjør sitt tredje bytte. Adson erstattes av Joao Pedro.
    82'
    Spillet på Neo Quimica Arena er stoppet midlertidig fordi Willian ligger nede.
    83'
    Willian er tilbake på banen igjen.
    87'
    88'
    Frispark i en god posisjon for Corinthians SP!
    88'
    Målsjanse til Corinthians SP! Lucas Piton Crivellaro treffer mål, men keeper redder.