Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    1'
    Corinthians SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    4'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    5'
    Ikke rødt kort likevel
    6'
    Gabriel Avalos Stumpfs
    Argentinos Juniors angriper, og Gabriel Avalos Stumpfs sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    7'
    11'
    12'
    Mål for Argentinos Juniors!
    Corinthians SP 0 - 1 Argentinos Juniors
    Mål: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Målgivende: Santiago Montiel
    Argentinos Juniors tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Marcelo Javier Cabrera Rivero. Flott spill fra Santiago Montiel før målet.
    13'
    15'
    Corinthians SP angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    Gult kort til Corinthians SP
    Yuri Alberto
    Yuri Alberto (Corinthians SP) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Spillet på Neo Quimica Arena er stoppet midlertidig fordi Federico Vicente Lanzillotta ligger nede.
    16'
    VAR sjekker om det er straffe til Corinthians SP
    17'
    Federico Vicente Lanzillotta er tilbake i kampen igjen.
    17'
    Ingen straffe til Corinthians SP
    18'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Corinthians SP på egen banehalvdel.
    20'
    Francisco Gonzalez Metilli
    Francisco Gonzalez Metilli (Argentinos Juniors) kommer til en målsjanse på Neo Quimica Arena, men klarer ikke å score.
    21'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Santiago Montiel
    Santiago Montiel (Argentinos Juniors) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Corinthians SP like utenfor Argentinos Juniors-området.
    24'
    Victor Cantillo (Corinthians SP) løfter inn en corner fra venstre på Neo Quimica Arena.
    26'
    Fausto Vera
    Corinthians SP angriper i Sao Paulo. Fausto Vera fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Argentinos Juniors angriper i Sao Paulo, men blir avblåst for offside.
    30'
    En av Corinthians SPs spillere blir avblåst for offside.
    32'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors.
    34'
    Spillerbytte - Corinthians SP
    Inn: Du Queiroz
    Ut: Fagner
    Corinthians SP gjør sitt første bytte. Fagner erstattes av Du Queiroz.
    39'
    Argentinos Juniors avanserer forover i Sao Paulo. Francisco Gonzalez Metilli avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Kan Corinthians SP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Roger Guedes
    Corinthians SP angriper i Sao Paulo. Roger Guedes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Fabio Santos
    Målsjanse på Neo Quimica Arena! Fabio Santos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Hjørnespark til Corinthians SP
    45'
    Gil
    Gil (Corinthians SP) kommer til avslutning på Neo Quimica Arena, men headingen blir reddet.
    45'
    45'
    Frispark til Corinthians SP på halvdelen til Argentinos Juniors.
    45'+2
    Lucas Hernan Villalba
    Lucas Hernan Villalba (Argentinos Juniors) får et gult kort av dommer Jesus Valenzuela Saez.
    45'+2
    Frispark Corinthians SP.
    45'+3
    45'+5
    Inn: Roni
    Ut: Victor Cantillo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Corinthians SP. Inn kommer Roni, mens Victor Cantillo tar plass på benken.
    46'
    Inn: Angel Romero
    Ut: Matheus Araujo
    Fernando Lazaro gjør dagens tredje bytte i Sao Paulo, når han tar ut Matheus Araujo og setter inn Angel Romero.
    46'
    Argentinos Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Hjørnespark til Argentinos Juniors
    47'
    Målet til Argentinos Juniors sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Argentinos Juniors blir annullert
    50'
    Frispark for Corinthians SP på egen banehalvdel.
    50'
    Gaston Nicolas Veron
    Gaston Nicolas Veron (Argentinos Juniors) kommer seg fri på Neo Quimica Arena, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Roger Guedes (Corinthians SP) løfter inn en corner fra venstre på Neo Quimica Arena.
    54'
    Roni
    Roni (Corinthians SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    55'
    55'
    Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Marcelo Javier Cabrera Rivero (Argentinos Juniors) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    57'
    58'
    Franco David Moyano
    Argentinos Juniors angriper, men avslutningen til Franco David Moyano går utenfor.
    59'
    I Sao Paulo slår Giuliano en corner fra venstre.
    60'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Corinthians SP en corner. Giuliano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    66'
    66'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Luciano Sanchez
    Ut: Francisco Gonzalez Metilli
    Francisco Gonzalez Metilli (Argentinos Juniors) erstattes av Luciano Sanchez.
    70'
    Federico Redondo Solari
    Sjanse i Sao Paulo! Federico Redondo Solari (Argentinos Juniors) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    Corinthians SP, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    74'
    Inn: Thiago Nuss
    Ut: Gaston Nicolas Veron
    Argentinos Juniors bytter ut Gaston Nicolas Veron med Thiago Nuss. Dette er det andre byttet som Gabriel Milito gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Inn: Paulinho
    Ut: Giuliano
    Corinthians SP bytter ut Giuliano med Paulinho.
    79'
    Skudd utenfor mål, Corinthians SP
    80'
    Miguel Angel Torren (Argentinos Juniors) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Neo Quimica Arena.
    80'
    Inn: Marco Di Cesare
    Ut: Miguel Angel Torren
    Argentinos Juniors bytter ut Miguel Angel Torren med Marco Di Cesare.
    82'
    Inn: Fabricio Dominguez Huertas
    Ut: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Gabriel Milito (Argentinos Juniors) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Fabricio Dominguez Huertas erstatter Marcelo Javier Cabrera Rivero.
    82'
    Fausto Vera
    Sjanse! Corinthians SP avanserer forover, men Fausto Vera avslutter utenfor.
    85'
    Frispark Argentinos Juniors.
    85'
    Corinthians SP avanserer forover i Sao Paulo. Roger Guedes avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Du Queiroz (Corinthians SP) slår en corner fra høyre side på Neo Quimica Arena.
    88'
    Roger Guedes (Corinthians SP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Federico Vicente Lanzillotta
    Dommeren gir Federico Vicente Lanzillotta (Argentinos Juniors) et gult kort.
    90'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sao Paulo fordi Federico Vicente Lanzillotta får behandling for en skade på banen.
    90'+3
    Federico Vicente Lanzillotta er på beina igjen og fortsetter kampen på Neo Quimica Arena.