0-1
Verdi74' (Str.)
1-1
    Lucas Da Cunha (Como) slår en corner fra høyre side på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    1'
    Lucas Da Cunha (Como) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    2'
    I Como har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Como.
    6'
    Frispark til Cosenza Calcio på halvdelen til Como.
    7'
    I Como slår Aldo Florenzi en corner fra venstre.
    9'
    Tommaso D'Orazio
    Cosenza Calcio fosser forover og Tommaso D'Orazio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    11'
    Gianluca Manganiello tildeler Como en corner. Gabriel Strefezza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Matthias Braunoder
    Sjanse! Como avanserer forover, men Matthias Braunoder avslutter utenfor.
    12'
    Patrick Cutrone
    Como avanserer forover i Como. Patrick Cutrone avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    En av Cosenza Calcios spillere går i offside.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til Como 1907
    21'
    Dommer Gianluca Manganiello ser at linjemannen løfter flagget, og Cosenza Calcios Gennaro Tutino blåses av for offside.
    25'
    Tommaso D'Orazio (Cosenza Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Giuseppe Sinigaglia, men klarer ikke å score.
    26'
    Mål for Cosenza Calcio!
    Como 1907 0 - 1 Cosenza Calcio
    Mål: Gennaro Tutino
    Målgivende: Aldo Florenzi
    Mål! Gennaro Tutino gir Cosenza Calcio en 0-1 ledelse. Flott spill fra Aldo Florenzi før målet.
    30'
    Alessandro Gabrielloni
    Alessandro Gabrielloni (Como) kommer til en målsjanse på Stadio Giuseppe Sinigaglia, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Gabriel Strefezza
    Gabriel Strefezza (Como) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    39'
    Gianluca Manganiello tildeler Como en corner. Gabriel Strefezza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Como.
    42'
    Como angriper i Como. Patrick Cutrone fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Alessandro Micai
    Dommeren gir Alessandro Micai (Cosenza Calcio) et gult kort.
    43'
    Frispark Cosenza Calcio.
    44'
    Gabriel Strefezza (Como) slår en corner fra høyre side på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    45'+2
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Como 1907
    Inn: Simone Verdi
    Ut: Gabriel Strefezza
    Como bytter ut Gabriel Strefezza med Simone Verdi. Dette er det første byttet som Osian Roberts gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Daniele Baselli
    Ut: Alessandro Bellemo
    Osian Roberts (Como) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniele Baselli erstatter Alessandro Bellemo.
    46'
    I Como slår Simone Verdi en corner fra høyre.
    47'
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    48'
    Gennaro Tutino (Cosenza Calcio) vinkes av for offside i Como.
    49'
    Marco Sala
    Como angriper, men avslutningen til Marco Sala går utenfor.
    52'
    Simone Verdi
    Målsjanse på Stadio Giuseppe Sinigaglia! Simone Verdi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    53'
    Gult kort til Como 1907
    Alessio Iovine
    Alessio Iovine får gult kort av dommer Gianluca Manganiello, og må dermed stå over en kamp for Como.
    53'
    Como tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Simone Verdi (Como) avanserer forover på Stadio Giuseppe Sinigaglia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Alessandro Micai ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Leonardo Marson
    Ut: Alessandro Micai
    William Viali (Cosenza Calcio) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Leonardo Marson erstatter Alessandro Micai som sannsynligvis er skadet.
    57'
    Inn: Idriz Voca
    Ut: Federico Zuccon
    Cosenza Calcio gjør sitt andre bytte. Federico Zuccon erstattes av Idriz Voca.
    58'
    Simone Verdi (Como) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    59'
    Inn: Tommaso Fumagalli
    Ut: Alessandro Gabrielloni
    Osian Roberts gjør dagens tredje bytte i Como, når han tar ut Alessandro Gabrielloni og setter inn Tommaso Fumagalli.
    63'
    Sjanse i Como! Simone Verdi (Como) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Aldo Florenzi
    Aldo Florenzi (Cosenza Calcio) kommer seg fri på Stadio Giuseppe Sinigaglia, men avslutningen går utenfor.
    65'
    66'
    Simone Verdi (Como) slår en corner fra venstre side på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    70'
    70'
    Inn: Moutir Chajia
    Ut: Lucas Da Cunha
    Bytte for Como. Moutir Chajia kommer inn for Lucas Da Cunha på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    70'
    Inn: Valerio Crespi
    Ut: Gennaro Tutino
    Bytte for Cosenza Calcio. Valerio Crespi kommer inn for Gennaro Tutino på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    71'
    Inn: Luigi Canotto
    Ut: Manuel Marras
    Cosenza Calcio bytter ut Manuel Marras med Luigi Canotto. Dette er det fjerde byttet som William Viali gjør i dagens kamp.
    71'
    Straffe til Como 1907
    72'
    72'
    Como 1907 scorer på straffe!
    Como 1907 1 - 1 Cosenza Calcio
    Mål: Simone Verdi
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Simone Verdi.
    74'
    I Como slår Simone Verdi en corner fra venstre.
    77'
    Michele Camporese
    Michele Camporese (Cosenza Calcio) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    78'
    Gianluca Manganiello tildeler Como en corner. Simone Verdi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Patrick Cutrone
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Como. Inn kommer Jean-Pierre Nsame, mens Patrick Cutrone tar plass på benken.