2-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Columbus.
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Mapfre Stadium.
    3'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    5'
    En av Columbus Crews spillere blir avblåst for offside på Mapfre Stadium.
    7'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark Seattle Sounders.
    10'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    11'
    Kan Columbus Crew utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Jair Marrufo tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Gyasi Zardes
    Målsjanse til Columbus Crew! Gyasi Zardes treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Jordan Morris
    Jordan Morris (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Mapfre Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    23'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Lucas Zelarrayan
    Målgivende: Harrison Afful
    Mål! Columbus Crew tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Lucas Zelarrayan på Mapfre Stadium. Det er en fin assist fra Harrison Afful.
    25'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Joao Paulo
    Dommer Jair Marrufo viser Joao Paulo (Seattle Sounders) det gule kortet.
    28'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra venstre side på Mapfre Stadium.
    29'
    Columbus Crew 2 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Derick Etienne
    Målgivende: Lucas Zelarrayan
    Columbus Crew går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Derrick Etienne. Flott spill fra Lucas Zelarrayan før målet.
    31'
    Columbus Crew fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på Mapfre Stadium.
    33'
    34'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Luis Diaz
    Columbus Crew angriper i Columbus. Luis Diaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    39'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Columbus Crew.
    40'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Seattle Sounders.
    42'
    Aidan Morris
    Aidan Morris (Columbus Crew) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Bradley Shaun Smith
    Ut: Nouhou Tolo
    Seattle Sounders bytter ut Nouhou Tolo med Bradley Shaun Smith.
    46'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders avanserer forover i Columbus. Raul Ruidiaz avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Inn: Gustav Svensson
    Ut: Joevin Jones
    Joevin Jones (Seattle Sounders) erstattes av Gustav Svensson.
    46'
    47'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Mapfre Stadium.
    47'
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders fosser forover og Cristian Roldan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Bradley Shaun Smith
    Dommer Jair Marrufo gir Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) et gult kort.
    49'
    49'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær Columbus Crews målområde.
    50'
    Jair Marrufo tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    53'
    I Columbus slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    55'
    55'
    59'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    59'
    Skudd på mål, Columbus Crew
    60'
    60'
    60'
    Inn: Kelvin Leerdam
    Ut: Alex Roldan
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kelvin Leerdam erstatter Alex Roldan.
    60'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Joao Paulo
    Bytte for Seattle Sounders. Will Bruin kommer inn for Joao Paulo på Mapfre Stadium.
    60'
    Luis Diaz
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Luis Diaz avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Milton Valenzuela
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Milton Valenzuela avslutter utenfor.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Columbus fordi Artur får behandling for en skade på banen.
    70'
    71'
    Columbus Crew slipper å klare seg uten Artur som kommer tilbake på banen i Columbus.
    71'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    74'
    Gustav Svensson
    Gustav Svensson (Seattle Sounders) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Frispark Columbus Crew.
    75'
    76'
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Jonathan Mensah går utenfor.
    76'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Shane O'Neill
    Seattle Sounders bytter ut Shane O'Neill med Jimmy Medranda. Dette er det femte byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    77'
    Columbus Crew fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    79'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    På Mapfre Stadium skyter Jordan Morris (Seattle Sounders) rett i tverrliggeren!
    80'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Mapfre Stadium.
    81'
    Columbus Crew 3 - 0 Seattle Sounders
    Målgivende: Luis Diaz
    Mål! Lucas Zelarrayan øker ledelsen til 3-0. Luis Diaz var nest sist på ballen.
    82'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Hector Jimenez
    Ut: Derick Etienne
    Columbus Crew gjør sitt første bytte. Derrick Etienne erstattes av Hector Jimenez.
    83'
    84'
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Raul Ruidiaz går utenfor.
    85'
    Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mapfre Stadium.
    85'
    Bradley Shaun Smith er på beina igjen og fortsetter kampen på Mapfre Stadium.
    87'
    87'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Mapfre Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    Inn: Fatai Alashe
    Ut: Artur
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Fatai Alashe, mens Artur tar plass på benken.
    88'
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Inn: Waylon Francis
    Ut: Luis Diaz
    Caleb Porter gjør dagens tredje bytte i Columbus, når han tar ut Luis Diaz og setter inn Waylon Francis.
    90'
    90'+1
    Jair Marrufo tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    90'+2
    Målsjanse på Mapfre Stadium! Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.