I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Portland Timbers!
    Columbus Crew 0 - 1 Portland Timbers
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Eryk Williamson
    Mål! Portland Timbers tar ledelsen 0-1 ved Felipe Mora. Flott spill fra Eryk Williamson før målet.
    10'
    Evander
    Målsjanse til Portland Timbers! Evander treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Diego Rossi
    Målsjanse! Diego Rossi (Columbus Crew SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for Portland Timbers er nær straffområde.
    14'
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    18'
    Miguel Araujo
    Miguel Araujo (Portland Timbers) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    18'
    En av Columbus Crew SCs spillere går i offside.
    22'
    Mohamed Farsi
    Mohamed Farsi (Columbus Crew SC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Offside! Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    27'
    Målet til Columbus Crew sjekkes av VAR
    28'
    Målet til Columbus Crew blir annullert
    28'
    Santiago Moreno ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    29'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Santiago Moreno som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Portland Timbers.
    31'
    Frispark Columbus Crew SC.
    34'
    I Columbus slår Diego Rossi en corner fra venstre.
    35'
    Ted Unkel tildeler Columbus Crew SC en corner. Diego Rossi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    37'
    Jonathan Rodriguez
    Sjanse til Portland Timbers! Jonathan Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Mohamed Farsi skyter i stolpen! Nære på for Columbus Crew SC.
    40'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Cucho Hernandez
    Columbus Crew SC avanserer forover i Columbus. Cucho Hernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Aidan Morris
    Aidan Morris (Columbus Crew SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lower.com Field.
    45'
    Dommer Ted Unkel venter med å sette i gang spillet fordi Will Sands ligger nede.
    45'+1
    Will Sands kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lower.com Field.
    45'+3
    Santiago Moreno er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+3
    Frisparket tildelt Columbus Crew SC er farlig nær Portland Timberss målområde.
    45'+3
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    45'+4
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) kommer til avslutning på Lower.com Field, men headingen blir reddet.
    45'+6
    45'+6
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Jacen Russell-Rowe
    Ut: Will Sands
    Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gjør sitt første bytte for dagen. Jacen Russell-Rowe erstatter Will Sands.
    46'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    48'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 1 Portland Timbers
    Mål: Cucho Hernandez
    Målgivende: Diego Rossi
    Cucho Hernandez scorer og utligner dermed til 1-1. Diego Rossi sto for den målgivende pasningen.
    51'
    53'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    54'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    56'
    Columbus Crew 1 - 2 Portland Timbers
    Mål: Santiago Moreno
    Målgivende: Evander
    Santiago Moreno setter ballen i nettet og Portland Timbers leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Evander.
    57'
    Kan Columbus Crew SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Gult kort til Portland Timbers
    Jonathan Rodriguez (Portland Timbers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Sjanse i Columbus! Mohamed Farsi (Columbus Crew SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    62'
    I Columbus header Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Eryk Williamson
    Eryk Williamson (Portland Timbers) erstattes av Cristhian Paredes.
    62'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Columbus Crew SC.
    65'
    Columbus Crew SC angriper, men avslutningen til Cucho Hernandez går utenfor.
    67'
    67'
    Yaw Yeboah
    Columbus Crew SC fosser forover og Yaw Yeboah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Jacen Russell-Rowe
    Jacen Russell-Rowe (Columbus Crew SC) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Jonathan Rodriguez
    Portland Timbers bytter ut Jonathan Rodriguez med Dairon Asprilla.
    69'
    Portland Timbers fosser fremover, men Ted Unkel blåser for offside på Lower.com Field.
    70'
    Jacen Russell-Rowe skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Columbus Crew SC.
    71'
    Columbus Crew 2 - 2 Portland Timbers
    Mål: Steven Moreira
    Målgivende: Aidan Morris
    Utligning! Steven Moreira setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Aidan Morris var nest sist på ballen.
    74'
    Inn: Sean Zawadzki
    Ut: Rudy Camacho
    Columbus Crew SC bytter ut Rudy Camacho med Sean Zawadzki. Dette er det andre byttet som Wilfried Nancy gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Yevhen Cheberko
    Ut: Yaw Yeboah
    Wilfried Nancy gjør dagens tredje bytte i Columbus, når han tar ut Yaw Yeboah og setter inn Yevhen Cheberko.
    76'
    80'
    Gult kort til Columbus Crew
    Sean Zawadzki
    Sean Zawadzki (Columbus Crew SC) får et gult kort av dommer Ted Unkel.
    80'
    81'
    85'
    Evander
    Portland Timbers angriper. Evander får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Diego Rossi
    Sjanse! Columbus Crew SC avanserer forover, men Diego Rossi avslutter utenfor.
    87'
    87'
    Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Eric Miller
    Ut: Juan Mosquera
    Portland Timbers gjør sitt tredje bytte. Juan David Mosquera erstattes av Eric Miller.
    87'
    Inn: Maximiliano David Ayala
    Ut: Felipe Mora
    Bytte for Portland Timbers. Maximiliano David Ayala kommer inn for Felipe Mora på Lower.com Field.
    87'
    90'
    Columbus Crew SC angriper i Columbus. Sean Zawadzki fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Diego Rossi
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Columbus Crew SC angriper på Lower.com Field, men Jacen Russell-Rowe header utenfor.
    90'+4
    Portland Timbers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Columbus Crew SC.