Luis Argudo (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    I Columbus slår Pedro Santos en corner fra høyre.
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Harrison Afful avslutter utenfor.
    Mål for Orlando City!
    Columbus Crew 0 - 1 Orlando City
    Mål: Sacha Kljestan
    Målgivende: Chris Mueller
    Sacha Kljestan setter ballen i nettet og Orlando City SC leder nå 0-1. Chris Mueller sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Silviu Petrescu tildeler Columbus Crew en corner. Pedro Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Pedro Santos (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Mapfre Stadium.
    19'
    I Columbus slår Luis Argudo en corner fra venstre.
    20'
    20'
    Pedro Santos (Columbus Crew) slår en corner fra venstre side på Mapfre Stadium.
    24'
    Gult kort til Orlando City
    Chris Schuler
    Chris Schuler (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Gult kort til Columbus Crew
    Jonathan Mensah
    Dommer Silviu Petrescu gir Jonathan Mensah (Columbus Crew) et gult kort.
    26'
    Columbus Crew fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    Earl Edwards Jr ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Earl Edwards Jr ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Columbus.
    29'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Joseph Bendik
    Ut: Earl Edwards Jr.
    James O'Connor (Orlando City SC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Joe Bendik erstatter Earl Edwards Jr som sannsynligvis er skadet.
    32'
    Pedro Santos (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Mapfre Stadium.
    34'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Målsjanse på Mapfre Stadium! Gyasi Zardes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark Columbus Crew.
    43'
    Sacha Kljestan
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    44'
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Harrison Afful avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Pedro Santos (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    45'+2
    En av Columbus Crews spillere blir avblåst for offside på Mapfre Stadium.
    45'+2
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    46'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    50'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 1 Orlando City
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Niko Hansen
    Gyasi Zardes scorer og utligner dermed til 1-1. Niko Hansen var nest sist på ballen.
    51'
    Stefano
    Sjanse i Columbus! Stefano (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Columbus Crew nær 16-meteren.
    53'
    54'
    Chris Mueller
    Chris Mueller (Orlando City SC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Pedro Santos
    Pedro Santos (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Columbus Crew.
    57'
    Columbus Crew 1 - 2 Orlando City
    Mål: Stefano
    Målgivende: Sacha Kljestan
    Mål! Stefano gir Orlando City SC en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra Sacha Kljestan.
    58'
    Inn: Mohammed El Munir
    Ut: Sacha Kljestan
    Orlando City SC bytter ut Sacha Kljestan med Mohammed El Monir. Dette er det andre byttet som James O'Connor gjør i dagens kamp.
    60'
    62'
    Mohammed El Munir
    Orlando City SC angriper. Mohammed El Monir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    62'
    65'
    67'
    Orlando City SC angriper i Columbus. Chris Mueller avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    Chris Mueller (Orlando City SC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mapfre Stadium.
    68'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Edward Opoku
    Ut: Niko Hansen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Edward Opoku, mens Niko Hansen tar plass på benken.
    68'
    Inn: Patrick Mullins
    Ut: Luis Argudo
    Luis Argudo (Columbus Crew) erstattes av Patrick Mullins.
    68'
    Inn: Will Johnson
    Ut: Cristian Higuita
    Orlando City SC bytter ut Cristian Higuita med Will Johnson.
    69'
    Chris Mueller er tilbake i kampen igjen.
    69'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    73'
    Målsjanse! Harrison Afful (Columbus Crew) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    74'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Orlando City SC.
    75'
    Patrick Mullins
    Patrick Mullins (Columbus Crew) header ballen mot mål, men Orlando City SC klarerer.
    76'
    76'
    I Columbus slår Artur en corner fra venstre.
    76'
    78'
    I Columbus header Jonathan Mensah (Columbus Crew) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    78'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Columbus Crew.
    83'
    84'
    Pedro Santos (Columbus Crew) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Inn: Mike Grella
    Ut: Milton Valenzuela
    Bytte for Columbus Crew. Michele Grella kommer inn for Milton Valenzuela på Mapfre Stadium.
    85'
    87'
    Straffe! Dommer Silviu Petrescu plasserer ballen på krittmerket for Columbus Crew...