Frispark til Columbus Crew på halvdelen til NY Red Bulls.
    Sjanse til Columbus Crew! Gyasi Zardes er nær ved å score, men keeper redder.
    Frispark Columbus Crew.
    5'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Alex Chilowicz tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Florian Valot (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    12'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    13'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    14'
    Lucas Zelarrayan
    I Columbus header Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    17'
    Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (Columbus Crew) kommer til avslutning på Mapfre Stadium, men headingen blir reddet.
    18'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Mapfre Stadium.
    18'
    18'
    NY Red Bulls angriper, men Daniel Royer vinkes av for offside.
    23'
    Mål for NY Red Bulls!
    Columbus Crew 0 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Caden Clark
    I Columbus tar NY Red Bulls ledelsen 0-1 etter et mål av Caden Clark.
    23'
    Columbus Crew har fått straffe!
    25'
    Columbus Crew scorer på straffe!
    Columbus Crew 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Pedro Santos
    Pedro Santos banker inn et straffespark på Mapfre Stadium og utligner dermed til 1-1 for Columbus Crew.
    26'
    Daniel Royer
    Daniel Royer (NY Red Bulls) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Columbus Crew fosser fremover, men Nagbe Darlington går rett i offsidefella.
    29'
    Columbus Crew må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NY Red Bulls.
    32'
    Målsjanse til NY Red Bulls! Daniel Royer treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Offside! Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) er alene igjennom, men dommer Alex Chilowicz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    33'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark NY Red Bulls.
    35'
    38'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Sean Davis
    Dommeren gir Sean Davis (NY Red Bulls) et gult kort.
    40'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra venstre.
    42'
    Columbus Crew angriper på Mapfre Stadium og Lucas Zelarrayan skyter i stolpen!
    46'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 2 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Nagbe Darlington
    Nagbe Darlington setter ballen i nettet og Columbus Crew leder nå 2-1.
    46'
    Derick Etienne
    Derrick Etienne (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Mapfre Stadium, men klarer ikke å score.
    48'
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Derrick Etienne avslutter utenfor.
    51'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Cristhian Casseres Jr.
    Ut: Dru Yearwood
    Bytte for NY Red Bulls. Cristian Casseres Jr kommer inn for Dru Yearwood på Mapfre Stadium.
    51'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Kan Columbus Crew utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Alex Chilowicz tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Målsjanse! Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Inn: Brian White
    Ut: Daniel Royer
    NY Red Bulls gjør sitt andre bytte. Daniel Royer erstattes av Brian White.
    60'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    61'
    61'
    64'
    Dommer Alex Chilowicz venter med å sette i gang spillet fordi Nagbe Darlington ligger nede.
    65'
    Columbus Crew 3 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Derick Etienne
    Mål! Gyasi Zardes (Columbus Crew) header inn 3-1 på Mapfre Stadium. Det er en fin assist fra Derrick Etienne.
    68'
    Nagbe Darlington er tilbake på banen igjen.
    69'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Artur
    Columbus Crew fosser forover og Artur fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Columbus Crew like utenfor NY Red Bulls-området.
    76'
    Inn: Kaku
    Ut: Florian Valot
    Gerhard Struber (NY Red Bulls) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kaku erstatter Florian Valot.
    76'
    Inn: Jared Stroud
    Ut: Caden Clark
    Gerhard Struber gjør dagens fjerde bytte i Columbus, når han tar ut Caden Clark og setter inn Jared Stroud.
    76'
    Kaku (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra høyre på Mapfre Stadium.
    79'
    Kaku (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    79'
    Inn: Marc Rzatkowski
    Ut: Sean Davis
    NY Red Bulls bytter ut Sean Davis med Marc Rzatkowski.
    80'
    80'
    Kyle Duncan
    Kyle Duncan (NY Red Bulls) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Derick Etienne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Luis Diaz, mens Derrick Etienne tar plass på benken.
    81'
    I Columbus slår Kaku en corner fra høyre.
    86'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    87'
    Aaron Long
    Aaron Long (NY Red Bulls) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Columbus Crew er nær straffområde.
    89'
    Columbus Crew 3 - 2 NY Red Bulls
    Mål: Brian White
    Målgivende: Jared Stroud
    Mål! Brian White reduserer til 3-2 på Mapfre Stadium i Columbus. Jared Stroud var nest sist på ballen.
    90'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    90'+1
    Jason Pendant vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+2
    Marc Rzatkowski
    NY Red Bulls angriper. Marc Rzatkowski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+3
    90'+3
    Jason Pendant er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+4
    Alex Chilowicz tildeler NY Red Bulls en corner. Jared Stroud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+5
    Luis Diaz
    Columbus Crew angriper. Luis Diaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.