Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    2'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Richonne Clark signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    7'
    I Columbus slår Kellyn Acosta en corner fra venstre.
    8'
    Richonne Clark tildeler Chicago Fire en corner. Kellyn Acosta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Kellyn Acosta (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    8'
    Brian Gutierrez
    Brian Gutierrez (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Columbus Crew SC angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    13'
    Kan Columbus Crew SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    Gult kort til Chicago Fire
    Allan Arigoni
    Allan Arigoni (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Diego Rossi
    Columbus Crew SC angriper. Diego Rossi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    15'
    Richonne Clark signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    15'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    18'
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Chicago Fire.
    20'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Kellyn Acosta (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    23'
    Richonne Clark signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    23'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    26'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    27'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Richonne Clark tildeler Columbus Crew SC en corner. Diego Rossi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Rudy Camacho
    Rudy Camacho (Columbus Crew SC) kommer til avslutning på Lower.com Field, men headingen blir reddet.
    37'
    37'
    I Columbus slår Diego Rossi en corner fra høyre.
    39'
    44'
    Frispark Columbus Crew SC.
    46'
    Diego Rossi
    Columbus Crew SC avanserer forover på Lower.com Field og Diego Rossi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Chicago Fire.
    48'
    48'
    Cucho Hernandez
    Sjanse i Columbus! Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    48'
    Aidan Morris
    Columbus Crew SC angriper i Columbus. Aidan Morris fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    49'
    Sean Zawadzki
    Sjanse til Columbus Crew SC! Sean Zawadzki er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    55'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men Richonne Clark blåser for offside på Lower.com Field.
    55'
    58'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Jacen Russell-Rowe
    Ut: Marino Hinestroza
    Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gjør sitt første bytte for dagen. Jacen Russell-Rowe erstatter Marino Hinestroza.
    59'
    Inn: Steven Moreira
    Ut: Nagbe Darlington
    Nagbe Darlington (Columbus Crew SC) erstattes av Steven Moreira.
    59'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Brian Gutierrez
    Chicago Fire bytter ut Brian Gutierrez med Chris Mueller. Dette er det første byttet som Fotios Frank Klopas gjør i dagens kamp.
    60'
    Hugo Cuypers
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Hugo Cuypers avslutter utenfor.
    61'
    63'
    Skudd på mål, Columbus Crew
    65'
    65'
    Tobias Salquist
    Chicago Fire avanserer forover og Tobias Salquist får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    66'
    Inn: Mohamed Farsi
    Ut: Maximilian Arfsten
    Wilfried Nancy gjør dagens tredje bytte i Columbus, når han tar ut Maximilian Arfsten og setter inn Mohamed Farsi.
    68'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Jacen Russell-Rowe
    Målgivende: Malte Amundsen
    Jacen Russell-Rowe dundrer ballen i mål og Columbus Crew SC tar ledelsen 1-0 på Lower.com Field. Flott spill fra Malte Amundsen før målet.
    68'
    70'
    71'
    Mål for Chicago Fire!
    Columbus Crew 1 - 1 Chicago Fire
    Mål: Fabian Herbers
    Målgivende: Maren Haile-Selassie
    Fabian Herbers scorer og utligningen er et faktum på Lower.com Field. 1-1. Maren Haile-Selassie sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Målet til Chicago Fire sjekkes av VAR
    73'
    Målet til Chicago Fire blir stående
    74'
    76'
    76'
    Spillet på Lower.com Field er stoppet midlertidig fordi Fabian Herbers ligger nede.
    77'
    I Columbus slår Diego Rossi en corner fra venstre.
    79'
    Jacen Russell-Rowe
    Columbus Crew SC angriper i Columbus. Jacen Russell-Rowe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Fabian Herbers ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Columbus.
    80'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Hugo Cuypers
    Chicago Fire bytter ut Hugo Cuypers med Tom Barlow.
    82'
    Inn: Gaston Gimenez
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Gaston Gimenez, mens Xherdan Shaqiri tar plass på benken.
    82'
    84'
    Inn: Yevhen Cheberko
    Ut: Yaw Yeboah
    Bytte for Columbus Crew SC. Yevhen Cheberko kommer inn for Yaw Yeboah på Lower.com Field.
    86'
    Inn: Derrick Jones
    Ut: Rudy Camacho
    Bytte for Columbus Crew SC. Derrick Jones kommer inn for Rudy Camacho på Lower.com Field.
    86'
    Columbus Crew SC angriper på Lower.com Field og Cucho Hernandez skyter i stolpen!
    88'
    Inn: Robert Jonathan Dean Jr
    Ut: Maren Haile-Selassie
    Chicago Fire gjør sitt fjerde bytte. Maren Haile-Selassie erstattes av Robert Jonathan Dean Jr.
    88'
    Inn: Federico Navarro
    Ut: Kellyn Acosta
    Fotios Frank Klopas gjør dagens femte bytte i Columbus, når han tar ut Kellyn Acosta og setter inn Federico Navarro.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Chicago Fire!
    90'
    Gult kort til Columbus Crew
    Malte Amundsen
    Malte Amundsen (Columbus Crew SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lower.com Field.
    90'+1
    90'+3
    Chicago Fire må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Columbus Crew SC.
    90'+4
    Tom Barlow
    Tom Barlow (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Richonne Clark.
    90'+5
    En av Columbus Crew SCs spillere blir avblåst for offside på Lower.com Field.
    90'+10
    90'+10
    Columbus Crew 2 - 1 Chicago Fire
    Mål: Mohamed Farsi
    Mål! Columbus Crew SC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Mohamed Farsi på Lower.com Field.