1-1
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Jeremy Ebobisse
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Jeremy Ebobisse avslutter utenfor.
    4'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side.
    8'
    Hjørnespark til Colorado Rapids.
    11'
    Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes (Colorado Rapids) header utenfor.
    11'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    14'
    Pierre-Luc Lauziere har tildelt Colorado Rapids et hjørnespark.
    16'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    San Jose Earthquakes angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Diego Rubio
    Mål! Colorado Rapids tar ledelsen 1-0 ved Diego Rubio.
    21'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    28'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    28'
    Colorado Rapids slår en corner fra venstre.
    32'
    33'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Jeremy Ebobisse går utenfor.
    34'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes angriper. Jamiro Monteiro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes.
    37'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Colorado Rapids 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Nathan
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Mål! Nathan (San Jose Earthquakes) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Cristian Espinoza var nest sist på ballen.
    37'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    San Jose Earthquakes slår en corner fra høyre.
    41'
    41'
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    41'
    41'
    Colorado Rapids angriper og Gyasi Zardes får avsluttet. Headingen treffer ikke San Jose Earthquakes-målet.
    43'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    44'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    45'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    48'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Eric Remedi
    Eric Remedi (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    49'
    52'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Jack Price
    Ut: Bryan Acosta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Jack Price, mens Bryan Acosta tar plass på benken.
    54'
    54'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side.
    57'
    Lucas Esteves
    Målsjanse! Lucas Esteves (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    59'
    61'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Jan Gregus
    Ut: Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) erstattes av Jan Gregus.
    62'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Felipe Gutierrez
    Felipe Gutierrez (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Max
    Ut: Felipe Gutierrez
    Colorado Rapids bytter ut Felipe Gutierrez med Max.
    66'
    Inn: Sam Nicholson
    Ut: Michael Barrios
    Colorado Rapids gjør sitt tredje bytte. Michael Barrios erstattes av Sam Nicholson.
    66'
    68'
    68'
    Cade Cowell
    Cade Cowell (San Jose Earthquakes) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    69'
    Inn: Judson
    Ut: Eric Remedi
    San Jose Earthquakes bytter ut Eric Remedi med Judson.
    72'
    74'
    Nathan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Nathan som kommer tilbake på banen igjen.
    76'
    Colorado Rapids 2 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Keegan Rosenberry
    Målgivende: Max
    Mål! Keegan Rosenberry gir Colorado Rapids en 2-1 ledelse. Flott spill fra Max før målet.
    77'
    Pierre-Luc Lauziere har tildelt San Jose Earthquakes et hjørnespark.
    81'
    81'
    83'
    85'
    85'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Paul Marie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Benjamin Kikanovic, mens Paul Marie tar plass på benken.
    86'
    88'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    89'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Judson
    Dommeren gir Judson (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    90'
    Inn: Collen Warner
    Ut: Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) erstattes av Collen Warner.
    90'+1
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Colorado Rapids.
    90'+2
    90'+4
    Gult kort til Colorado Rapids
    Collen Warner
    Collen Warner (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.