3-0
4-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Commerce City.
    Kellyn Acosta
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Kellyn Acosta avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    5'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    8'
    Andre Shinyashiki
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Andre Shinyashiki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Lalas Abubakar
    Colorado Rapids angriper og Lalas Abubakar får avsluttet. Headingen treffer ikke San Jose Earthquakes-målet.
    9'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    12'
    Marcos Lopez
    Målsjanse! Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    12'
    Jackson Yueill
    San Jose Earthquakes fosser forover og Jackson Yueill fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Commerce City slår Jack Price en corner fra høyre.
    17'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Cristian Espinoza
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    Frispark Colorado Rapids.
    19'
    I Commerce City får Andre Shinyashiki (Colorado Rapids) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    20'
    Carlos Fierro
    San Jose Earthquakes angriper. Carlos Fierro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    23'
    Lalas Abubakar (Colorado Rapids) header utenfor.
    24'
    Offside! Jack Price blir vinket av og Colorado Rapids må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    34'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Cole Bassett
    Målgivende: Jack Price
    Mål! Colorado Rapids tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Cole Bassett. Det er en fin assist fra Jack Price.
    35'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Dommer Drew Fischer viser Kellyn Acosta (Colorado Rapids) det gule kortet.
    38'
    San Jose Earthquakes angriper i Commerce City. Jackson Yueill fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Keegan Rosenberry
    Keegan Rosenberry (Colorado Rapids) avanserer forover på Dick's Sporting Goods Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Andy Rios
    Andy Rios (San Jose Earthquakes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    44'
    Dommeren gir Andre Shinyashiki (Colorado Rapids) et gult kort.
    44'
    Drew Fischer tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Cade Cowell
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Chris Wondolowski erstatter Cade Cowell.
    46'
    Jack Price
    Sjanse til Colorado Rapids! Jack Price er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    47'
    Colorado Rapids 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Jonathan Lewis
    Målgivende: Kellyn Acosta
    Colorado Rapids går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Jonathan Lewis. Kellyn Acosta var nest sist på ballen.
    50'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Colorado Rapids.
    51'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    55'
    Braian Galvan
    Braian Galvan (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    55'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    57'
    57'
    60'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Jeremy Kelly
    Ut: Keegan Rosenberry
    Colorado Rapids bytter ut Keegan Rosenberry med Jeremy Kelly. Dette er det første byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Kellyn Acosta
    Robin Fraser gjør dagens andre bytte i Commerce City, når han tar ut Kellyn Acosta og setter inn Nicolas Mezquida.
    60'
    Inn: Valeri Qazaishvili
    Ut: Carlos Fierro
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) erstattes av Vako Qazaishvili.
    63'
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Marcos Lopez
    Bytte for San Jose Earthquakes. Shea Salinas kommer inn for Marcos Lopez på Dick's Sporting Goods Park.
    63'
    Drew Fischer tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Danny Hoesen
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Danny Hoesen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Inn: Danny Hoesen
    Ut: Andy Rios
    San Jose Earthquakes bytter ut Andy Rios med Danny Hoesen.
    63'
    Inn: Drew Moor
    Ut: Braian Galvan
    Colorado Rapids bytter ut Braian Galvan med Drew Moor. Dette er det tredje byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Jonathan Lewis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Nicolas Benezet, mens Jonathan Lewis tar plass på benken.
    68'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Cristian Espinoza
    Bytte for San Jose Earthquakes. Paul Marie kommer inn for Cristian Espinoza på Dick's Sporting Goods Park.
    70'
    San Jose Earthquakes scorer selvmål!
    Colorado Rapids 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Tommy Thompson
    Selvmål! En sønderknust Tommy Thompson setter ballen i eget mål. Dermed står det 3-0.
    70'
    72'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Inn: Collen Warner
    Ut: Jack Price
    Colorado Rapids gjør sitt femte bytte. Jack Price erstattes av Collen Warner.
    75'
    I Commerce City slår Shea Salinas en corner fra venstre.
    76'
    Nicolas Benezet
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Nicolas Benezet avslutter utenfor.
    78'
    Colorado Rapids 4 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Nicolas Mezquida
    Målgivende: Auston Trusty
    Mål! Nicolas Mezquida gir Colorado Rapids en komfortabel 4-0 ledelse. Auston Trusty sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    81'
    Colorado Rapids 5 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Andre Shinyashiki
    Målgivende: Cole Bassett
    Mål! Colorado Rapids øker ledelsen til 5-0 etter en scoring av Andre Shinyashiki på Dick's Sporting Goods Park. Flott spill fra Cole Bassett før målet.