Den første omgangen er sparket i gang.
    Hjørnespark til Colon de Santa Fe
    4'
    Cristian Bernardi (Colon de Santa Fe) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Brigadier Estanislao Lopez.
    6'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Santa Fe de la Vera Cruz fordi Marcelo Moreno får behandling for en skade på banen.
    6'
    Marcelo Moreno er tilbake på banen igjen.
    8'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    9'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    10'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    En av Colon de Santa Fes spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Cerro Porteno angriper i Santa Fe de la Vera Cruz, men blir avblåst for offside.
    14'
    Mål for Colon de Santa Fe!
    Colon de Santa Fe 1 - 0 Cerro Porteno
    Mål: Facundo Farias
    Målgivende: Cristian Bernardi
    Colon de Santa Fe leder 1-0 etter en scoring av Facundo Farias. Cristian Bernardi var nest sist på ballen.
    21'
    Frispark til Colon de Santa Fe på halvdelen til Cerro Porteno.
    24'
    Rodrigo German Aliendro
    Colon de Santa Fe angriper, men avslutningen til Rodrigo Aliendro går utenfor.
    27'
    28'
    I Santa Fe de la Vera Cruz slår Cristian Bernardi en corner fra venstre.
    31'
    I Santa Fe de la Vera Cruz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Frispark Colon de Santa Fe.
    34'
    Raphael Claus tildeler Colon de Santa Fe en corner. Cristian Bernardi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Colon de Santa Fe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Colon de Santa Fe.
    42'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Juan Patino
    Juan Patino (Cerro Porteno) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Cristian Bernardi
    Målsjanse på Estadio Brigadier Estanislao Lopez! Cristian Bernardi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Facundo Garces (Colon de Santa Fe) slår en corner fra venstre side på Estadio Brigadier Estanislao Lopez.
    45'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Colon de Santa Fe.
    45'+1
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Antonio Javier Galeano Ferreira
    Ut: Williams Ismael Riveros Ibanez
    Cerro Porteno gjør sitt første bytte. Williams Riveros erstattes av Antonio Galeano.
    46'
    Rodrigo Aliendro (Colon de Santa Fe) kommer seg fri på Estadio Brigadier Estanislao Lopez, men avslutningen går utenfor.
    49'
    50'
    Frispark Cerro Porteno.
    57'
    Inn: Leonardo Daniel Rivas
    Ut: Alan Rodriguez
    Cerro Porteno bytter ut Alan Rodriguez med Leonardo Rivas.
    60'
    Inn: Alfio Oviedo
    Ut: Fernando Romero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Alfio Oviedo, mens Fernando Romero tar plass på benken.
    61'
    Inn: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Ut: Robert Piris Da Motta
    Francisco Arce gjør dagens fjerde bytte i Santa Fe de la Vera Cruz, når han tar ut Robert Piris Da Motta og setter inn Damian Bobadilla.
    61'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Colon de Santa Fe på egen banehalvdel.
    62'
    62'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    64'
    Gult kort til Colon de Santa Fe
    Rafael Marcelo Delgado
    Rafael Delgado (Colon de Santa Fe) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    65'
    Facundo Farias
    Sjanse til Colon de Santa Fe! Facundo Farias er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    68'
    Colon de Santa Fe 2 - 0 Cerro Porteno
    Mål: Cristian Bernardi
    I Santa Fe de la Vera Cruz øker Colon de Santa Fe ledelsen til 2-0 takket være et mål av Cristian Bernardi.
    69'
    Skudd på mål, Cerro Porteno
    71'
    Colon de Santa Fe, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Inn: Hugo Fabian Franco Schlender
    Ut: Alberto Espinola Gimenez
    Francisco Arce (Cerro Porteno) gjør sitt femte bytte for dagen. Fabian Franco erstatter Alberto Espinola.
    72'
    Mål for Cerro Porteno!
    Colon de Santa Fe 2 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Marcelo Moreno
    Målgivende: Leonardo Daniel Rivas
    Mål! Marcelo Moreno (Cerro Porteno) header ballen i mål og reduserer til 2-1. Det er en fin assist fra Leonardo Rivas.
    73'
    Rodrigo Aliendro ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Rodrigo Aliendro er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Brigadier Estanislao Lopez.
    76'
    77'
    Damian Josue Bobadilla Benitez
    Damian Bobadilla (Cerro Porteno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    79'
    Spillerbytte - Colon de Santa Fe
    Inn: Ramon Dario Abila
    Ut: Lucas Beltran
    Colon de Santa Fe bytter ut Lucas Beltran med Ramon Abila. Dette er det første byttet som Julio Cesar Falcioni gjør i dagens kamp.
    80'
    Frispark for Colon de Santa Fe på egen banehalvdel.
    81'
    Skudd utenfor mål, Colon de Santa Fe
    84'
    Claudio Ezequiel Aquino
    Claudio Aquino (Cerro Porteno) kommer til en målsjanse på Estadio Brigadier Estanislao Lopez, men klarer ikke å score.
    85'
    Inn: Nahuel Ezequiel Gallardo
    Ut: Andrew Christopher Teuten Ponzoni
    Andrew Teuten (Colon de Santa Fe) erstattes av Nahuel Ezequiel Gallardo.
    85'
    Inn: Santiago Pierotti
    Ut: Facundo Farias
    Colon de Santa Fe bytter ut Facundo Farias med Santiago Pierotti.
    86'
    87'
    Santiago Pierotti
    Dommer Raphael Claus gir Santiago Pierotti (Colon de Santa Fe) et gult kort.
    87'
    En av Colon de Santa Fes spillere blir avblåst for offside på Estadio Brigadier Estanislao Lopez.
    90'
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    Rødt kort til Cerro Porteno
    Hugo Fabian Franco Schlender
    Cerro Porteno må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Raphael Claus viser Fabian Franco det røde kortet.