Dommeren blåser i gang dagens kamp i Santiago.
    Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Gabriel Suazo (Colo Colo) kommer til en målsjanse på Monumental David Arellano, men klarer ikke å score.
    2'
    Brayan Vejar
    Colo Colo angriper. Brayan Vejar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Club Jorge Wilstermann, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Esteban Paredes (Colo Colo) slår en corner fra venstre side på Monumental David Arellano.
    4'
    Gult kort til Club Jorge Wilstermann
    Ismael Benegas Arevalos
    Dommer Dario Herrera viser Ismael Benegas (Club Jorge Wilstermann) det gule kortet.
    5'
    Frispark til Club Jorge Wilstermann på halvdelen til Colo Colo.
    8'
    Cristian Chavez (Club Jorge Wilstermann) løfter inn en corner fra høyre på Monumental David Arellano.
    12'
    Ismael Benegas (Club Jorge Wilstermann) header utenfor.
    12'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    13'
    Colo Colo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Colo Colo.
    22'
    Brayan Vejar (Colo Colo) kommer seg fri på Monumental David Arellano, men avslutningen går utenfor.
    25'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Esteban Paredes
    Colo Colo avanserer forover i Santiago. Esteban Paredes avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Frispark Club Jorge Wilstermann.
    29'
    Gult kort til Colo Colo
    Oscar Opazo
    Oscar Opazo (Colo Colo) får et gult kort av dommer Dario Herrera.
    29'
    Frispark for Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    30'
    34'
    35'
    Club Jorge Wilstermann fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    36'
    Club Jorge Wilstermann tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    40'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    42'
    Frispark for Colo Colo på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Esteban Orfano
    Club Jorge Wilstermann angriper i Santiago. Esteban Orfano fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Colo Colo
    Inn: Branco Provoste
    Ut: Cesar Fuentes
    Colo Colo gjør sitt første bytte. Cesar Fuentes erstattes av Branco Provoste.
    46'
    Gabriel Costa
    Gabriel Costa (Colo Colo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    47'
    I Santiago slår Leo Valencia en corner fra høyre.
    48'
    49'
    Leonardo Valencia
    Colo Colo angriper i Santiago. Leo Valencia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    51'
    53'
    Dario Herrera tildeler Colo Colo en corner. Leo Valencia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    55'
    57'
    Juan Insaurralde
    Dommeren gir Juan Insaurralde (Colo Colo) et gult kort.
    57'
    Sjanse i Santiago! Gabriel Costa (Colo Colo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    I Santiago header Gabriel Costa (Colo Colo) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Club Jorge Wilstermann
    Inn: Sergio Henrique Francisco
    Ut: Cristian Chavez
    Cristian Diaz (Club Jorge Wilstermann) gjør sitt første bytte for dagen. Serginho erstatter Cristian Chavez.
    60'
    Inn: Javier Parraguez
    Ut: Esteban Paredes
    Bytte for Colo Colo. Javier Parraguez kommer inn for Esteban Paredes på Monumental David Arellano.
    60'
    Inn: Nicolas Blandi
    Ut: Leonardo Valencia
    Colo Colo bytter ut Leo Valencia med Nicolas Blandi. Dette er det tredje byttet som Gustavo Quinteros gjør i dagens kamp.
    60'
    61'
    Nicolas Blandi
    Nicolas Blandi (Colo Colo) kommer til en målsjanse på Monumental David Arellano, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    63'
    65'
    Patito Rodriguez
    Sjanse til Club Jorge Wilstermann! Patito Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    Colo Colo, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Serginho (Club Jorge Wilstermann) løfter inn en corner fra venstre på Monumental David Arellano.
    66'
    68'
    I Santiago slår Patito Rodriguez en corner fra høyre.
    69'
    70'
    I Santiago header Ismael Benegas (Club Jorge Wilstermann) mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    Inn: Ronald De la Fuente
    Ut: Brayan Vejar
    Gustavo Quinteros gjør dagens fjerde bytte i Santiago, når han tar ut Brayan Vejar og setter inn Ronald de la Fuente.
    73'
    Inn: Moises Villarroel Angulo
    Ut: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Jorge Wilstermann. Inn kommer Moises Villarroel, mens Carlos Melgar tar plass på benken.
    74'
    Oscar Opazo
    Colo Colo angriper i Santiago. Oscar Opazo fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Jaime Arrascaita
    Ut: Gilbert Alvarez
    Cristian Diaz (Club Jorge Wilstermann) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jaime Arrascaita erstatter Gilbert Alvarez.
    82'
    Inn: Ramiro Daniel Ballivian
    Ut: Patito Rodriguez
    Club Jorge Wilstermann bytter ut Patito Rodriguez med Ramiro Ballivian.
    82'
    Inn: Ivan Andres Morales Bravo
    Ut: Oscar Opazo
    Oscar Opazo (Colo Colo) erstattes av Ivan Morales.
    83'
    Sergio Henrique Francisco
    Målsjanse på Monumental David Arellano! Serginho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    85'
    Felipe Campos
    Felipe Campos (Colo Colo) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Dommer Dario Herrera venter med å sette i gang spillet fordi Jaime Arrascaita ligger nede.
    86'
    Tilbake fra skade: Club Jorge Wilstermann
    87'
    Mål for Club Jorge Wilstermann!
    Colo Colo 0 - 1 Club Jorge Wilstermann
    Mål: Moises Villarroel Angulo
    Målgivende: Jaime Arrascaita
    I Santiago tar Club Jorge Wilstermann ledelsen 0-1 etter et mål av Moises Villarroel. Flott spill fra Jaime Arrascaita før målet.
    88'
    Ramiro Daniel Ballivian
    Ramiro Ballivian (Club Jorge Wilstermann) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Gabriel Suazo (Colo Colo) kommer seg fri på Monumental David Arellano, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    Hjørnespark til Colo Colo
    90'+2
    90'+4
    Dario Herrera tildeler Colo Colo en corner. Gabriel Costa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.