Dommeren blåser i gang dagens kamp i Montevideo.
    Matias Zunino (Nacional Montevideo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Diego Polenta er tilbake i kampen igjen.
    1'
    Dommer Jose Argote venter med å sette i gang spillet fordi Alfredo Ramua ligger nede.
    1'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montevideo fordi Jorge Fucile får behandling for en skade på banen.
    2'
    Tabare Viudez (Nacional Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Gran Parque Central.
    3'
    Gonzalo Bergessio
    Gonzalo Bergessio (Nacional Montevideo) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    9'
    Cusco FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Ivan Diego Santillan Atoche
    Sjanse! Real Garcilaso avanserer forover, men Ivan Santillan avslutter utenfor.
    10'
    Nacional Montevideo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Nacional Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark Nacional Montevideo.
    13'
    Jose Argote signaliserer et frispark til Real Garcilaso på egen banehalvdel.
    14'
    Tabare Viudez (Nacional Montevideo) slår en corner fra venstre side på Estadio Gran Parque Central.
    16'
    Club Nacional de Football, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Alexis Cossio
    Real Garcilaso angriper. Alexis Cossio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Frispark for Nacional Montevideo på egen banehalvdel.
    18'
    I Montevideo slår Tabare Viudez en corner fra venstre.
    19'
    Jose Argote tildeler Nacional Montevideo en corner. Tabare Viudez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Nacional Montevideoangriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Jose Argote signaliserer et frispark til Nacional Montevideo på egen banehalvdel.
    21'
    Målsjanse! Matias Zunino (Nacional Montevideo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    I Montevideo slår Alfredo Ramua en corner fra høyre.
    27'
    Skudd på mål, Cusco FC
    27'
    27'
    Alfredo Ramua (Real Garcilaso) slår en corner fra høyre side på Estadio Gran Parque Central.
    27'
    Kan Real Garcilaso kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    27'
    Sebastian Javies Rodriguez Iriarte
    Sjanse i Montevideo! Sebastian Rodriguez (Nacional Montevideo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Sebastian Rodriguez (Nacional Montevideo) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Gran Parque Central.
    29'
    32'
    Skudd på mål, Club Nacional de Football
    32'
    Matias Zunino (Nacional Montevideo) kommer til en målsjanse på Estadio Gran Parque Central, men klarer ikke å score.
    33'
    Nacional Montevideo angriper og Matias Zunino får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Garcilaso-målet.
    35'
    Jose Argote signaliserer et frispark til Nacional Montevideo.
    36'
    Frispark for Real Garcilaso på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark til Nacional Montevideo på halvdelen til Real Garcilaso.
    39'
    Mål for Club Nacional de Football!
    Club Nacional de Football 1 - 0 Cusco FC
    Mål: Sebastian Javies Rodriguez Iriarte
    Nacional Montevideo leder 1-0 etter en scoring av Sebastian Rodriguez.
    40'
    43'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt Nacional Montevideoet.
    43'
    En av Nacional Montevideos spillere blir avblåst for offside på Estadio Gran Parque Central.
    44'
    Real Garcilaso fosser fremover, men Jose Argote blåser for offside på Estadio Gran Parque Central.
    47'
    48'
    Gult kort til Cusco FC
    Lampros Kontogiannis
    Dommeren gir Lampros Kontogiannis (Real Garcilaso) et gult kort.
    48'
    Nacional Montevideo er på skuddhold på dette frisparket.
    49'
    Diego Polenta vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Tabare Viudez
    Tabare Viudez (Nacional Montevideo) kommer seg fri på Estadio Gran Parque Central, men avslutningen går utenfor.
    51'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt Real Garcilasoet.
    52'
    Gonzalo Bueno
    Nacional Montevideo avanserer forover i Montevideo. Gonzalo Bueno avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    Real Garcilaso tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Real Garcilaso angriper i Montevideo. Ivan Santillan fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Cusco FC
    Inn: Julio Landauri
    Ut: Alfredo Ramua
    Det virker som Alfredo Ramua ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Julio Landauri.
    57'
    Julio Landauri (Real Garcilaso) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Gran Parque Central.
    59'
    Johnny Victor Vidales Lature
    Real Garcilaso angriper, men avslutningen til Johnny Vidales går utenfor.
    59'
    Jose Argote tildeler Nacional Montevideo en corner. Tabare Viudez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Christian Oliva
    Sjanse! Nacional Montevideo avanserer forover, men Christian Oliva avslutter utenfor.
    62'
    Inn: Diego Mayora
    Ut: Alexis Cossio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Garcilaso. Inn kommer Diego Mayora, mens Alexis Cossio tar plass på benken.
    62'
    63'
    64'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Real Garcilaso nær 16-meteren.
    65'
    En av Real Garcilasos spillere blir avblåst for offside.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Club Nacional de Football
    Inn: Alvaro Gonzalez
    Ut: Jorge Fucile
    Nacional Montevideo bytter ut Jorge Fucile som ikke ser ut til å kunne fortsette. Alexander Medina blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Alvaro Gonzalez.
    71'
    74'
    75'
    76'
    76'
    Inn: Luis Garcia
    Ut: Giordano Mendoza
    Real Garcilaso bytter ut Giordano Mendoza med Luis Garcia.
    76'
    Inn: Leandro Barcia
    Ut: Paul Matias Zunino Escudero
    Alexander Medina (Nacional Montevideo) gjør sitt andre bytte for dagen. Leandro Barcia erstatter Matias Zunino.
    76'
    77'
    78'
    79'
    Sebastian Rodriguez (Nacional Montevideo) slår en corner fra venstre side på Estadio Gran Parque Central.
    81'
    Club Nacional de Football 2 - 0 Cusco FC
    Mål: Guzman Corujo Briccola
    Målgivende: Gonzalo Bergessio
    Mål! Guzman Corujo (Nacional Montevideo) header inn 2-0. Gonzalo Bergessio sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Inn: Sebastian Bruno Fernandez Miglierina
    Ut: Tabare Viudez
    Nacional Montevideo gjør sitt tredje bytte. Tabare Viudez erstattes av Sebastian Fernandez.
    82'
    84'
    Club Nacional de Football 3 - 0 Cusco FC
    Mål: Leandro Barcia
    Målgivende: Sebastian Bruno Fernandez Miglierina
    Leandro Barcia øker Nacional Montevideos ledelse til 3-0! Det er en fin assist fra Sebastian Fernandez.
    86'
    88'
    Club Nacional de Football 4 - 0 Cusco FC
    Mål: Gonzalo Bergessio
    Målgivende: Gonzalo Bueno
    Mål! Nacional Montevideo øker ledelsen til 4-0 etter en velplassert heading fra Gonzalo Bergessio. Flott spill fra Gonzalo Bueno før målet.