3-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Asunción.
    Club Jorge Wilstermann tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Anderson Daronco signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    6'
    Oscar Cardozo
    Sjanse! Club Libertad Asuncion avanserer forover, men Oscar Cardozo avslutter utenfor.
    7'
    Serginho (Club Jorge Wilstermann) slår en corner fra venstre side på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    10'
    Club Jorge Wilstermann må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Club Libertad Asuncion.
    11'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Gult kort til Club Jorge Wilstermann
    Ismael Benegas Arevalos
    Ismael Benegas (Club Jorge Wilstermann) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    14'
    I Asunción slår Antonio Bareiro en corner fra høyre.
    15'
    Frispark til Club Jorge Wilstermann på halvdelen til Club Libertad Asuncion.
    16'
    Anderson Daronco tildeler Club Libertad Asuncion en corner. Matias Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Frispark Club Libertad Asuncion.
    23'
    Matias Espinoza (Club Libertad Asuncion) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    26'
    Matias Espinoza (Club Libertad Asuncion) slår en corner fra venstre side på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    26'
    Frispark for Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    30'
    Anderson Daronco signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion.
    33'
    Oscar Cardozo (Club Libertad Asuncion) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark Club Jorge Wilstermann.
    39'
    Gilbert Alvarez
    Målsjanse! Gilbert Alvarez (Club Jorge Wilstermann) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Alvaro Marcial Campuzano
    Alvaro Marcial Campuzano (Club Libertad Asuncion) kommer seg fri på Estadio Dr. Nicolás Léoz, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark til Club Libertad Asuncion på halvdelen til Club Jorge Wilstermann.
    43'
    44'
    I Asunción slår Matias Espinoza en corner fra venstre.
    45'+1
    45'+2
    Anderson Daronco signaliserer et frispark til Club Jorge Wilstermann.
    45'+2
    Spillerbytte - Club Libertad Asuncion
    Inn: Julio Cesar Enciso
    Ut: Rodrigo Bogarin
    Gustavo Morinigo gjør dagens første bytte i Asunción, når han tar ut Rodrigo Bogarin og setter inn Julio Enciso.
    46'
    Mål for Club Libertad Asuncion!
    Club Libertad Asuncion 1 - 0 Club Jorge Wilstermann
    Mål: Julio Cesar Enciso
    Julio Enciso dundrer ballen i mål og Club Libertad Asuncion tar ledelsen 1-0 på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    46'
    Inn: Adrian Martinez
    Ut: Sebastian Ferreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Libertad Asuncion. Inn kommer Adrian Martinez, mens Sebastian Ferreira tar plass på benken.
    47'
    Club Libertad Asuncion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Inn: Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Ut: Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz
    Club Libertad Asuncion bytter ut Daniel Bocanegra med Ivan Ramirez. Dette er det tredje byttet som Gustavo Morinigo gjør i dagens kamp.
    50'
    51'
    53'
    Målet til Club Libertad Asuncion sjekkes av VAR
    55'
    En av Club Libertad Asuncions spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Målet til Club Libertad Asuncion blir annullert
    61'
    Spillerbytte - Club Jorge Wilstermann
    Inn: Humberto Osorio
    Ut: Gilbert Alvarez
    Bytte for Club Jorge Wilstermann. Humberto Osorio kommer inn for Gilbert Alvarez på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    61'
    Kan Club Libertad Asuncion utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Det blir farlig! Frispark for Club Libertad Asuncion er nær straffområde.
    67'
    Sergio Henrique Francisco
    Serginho (Club Jorge Wilstermann) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Club Libertad Asuncion 2 - 0 Club Jorge Wilstermann
    Mål: Oscar Cardozo
    Mål! Oscar Cardozo øker Club Libertad Asuncions ledelse til 2-0 på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    69'
    Inn: Jaime Arrascaita
    Ut: Sergio Henrique Francisco
    Cristian Diaz (Club Jorge Wilstermann) gjør sitt andre bytte for dagen. Jaime Arrascaita erstatter Serginho.
    72'
    72'
    74'
    Gult kort til Club Libertad Asuncion
    Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Dommer Anderson Daronco viser Ivan Ramirez (Club Libertad Asuncion) det gule kortet.
    74'
    Mål for Club Jorge Wilstermann!
    Club Libertad Asuncion 2 - 1 Club Jorge Wilstermann
    Mål: Humberto Osorio
    Målgivende: Juan Aponte
    Humberto Osorio holder Club Jorge Wilstermann inne i matchen ved a heade inn 2-1. Flott spill fra Juan Aponte før målet.
    74'
    76'
    Club Jorge Wilstermann angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    Andre gule kort til Club Jorge Wilstermann
    Ismael Benegas (Club Jorge Wilstermann) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    79'
    80'
    Inn: Alfio Oviedo
    Ut: Oscar Cardozo
    Gustavo Morinigo gjør dagens fjerde bytte i Asunción, når han tar ut Oscar Cardozo og setter inn Alfio Oviedo.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Alejandro Melean Villarroel
    Ut: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Club Jorge Wilstermann bytter ut Carlos Melgar med Alejandro Melean.
    84'
    Inn: Paul Arano
    Ut: Patito Rodriguez
    Club Jorge Wilstermann gjør sitt fjerde bytte. Patito Rodriguez erstattes av Paul Arano.
    84'
    Inn: Ivan Piris
    Ut: Matias David Espinoza Acosta
    Matias Espinoza (Club Libertad Asuncion) erstattes av Ivan Piris.
    85'
    Ivan Ramirez (Club Libertad Asuncion) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Dr. Nicolás Léoz.
    87'
    Antonio Bareiro Alvarez
    Club Libertad Asuncion angriper og Antonio Bareiro får avsluttet. Headingen treffer ikke Club Jorge Wilstermann-målet.
    87'
    Club Jorge Wilstermann avanserer forover i Asunción. Ismael Benegas avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Antonio Bareiro (Club Libertad Asuncion) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    Frispark for Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    90'+1
    Anderson Daronco tildeler Club Libertad Asuncion en corner. Ivan Ramirez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Ivan Piris
    Club Libertad Asuncion fosser forover og Ivan Piris fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    Club Jorge Wilstermann, prøver et skudd, men det reddes
    90'+3
    I Asunción slår Ivan Ramirez en corner fra venstre.
    90'+3
    Pablo Adorno
    Club Libertad Asuncion avanserer forover på Estadio Dr. Nicolás Léoz og Pablo Adorno kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Club Jorge Wilstermann.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Club Libertad Asuncion 3 - 1 Club Jorge Wilstermann
    Mål: Adrian Martinez
    Målgivende: Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    I Asunción øker Club Libertad Asuncion ledelsen til 3-1 takket være et mål av Adrian Martinez. Ivan Ramirez var nest sist på ballen.