1-0
1-1
1-2
    Dagens kamp på Estadio Defensores del Chaco i Asunción er i gang.
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Athletico Paranaense PR.
    5'
    Frispark Athletico Paranaense PR.
    6'
    Vitor Roque
    Målsjanse til Athletico Paranaense PR! Vitor Roque treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Club Libertad Asuncion, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Diego Gomez
    Diego Gomez (Club Libertad Asuncion) kommer seg fri på Estadio Defensores del Chaco, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Mål for Club Libertad Asuncion!
    Club Libertad Asuncion 1 - 0 Athletico Paranaense PR
    Mål: Oscar Cardozo
    Målgivende: Hector Villalba
    Mål! Club Libertad Asuncion tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Oscar Cardozo på Estadio Defensores del Chaco. Hector Villalba var nest sist på ballen.
    10'
    Oscar Cardozo
    Oscar Cardozo (Club Libertad Asuncion) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Diego Gomez
    Sjanse! Club Libertad Asuncion avanserer forover, men Diego Gomez avslutter utenfor.
    15'
    Vitor Roque ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    15'
    Vitor Roque er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Defensores del Chaco.
    16'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    18'
    Athletico Paranaense PR tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark i en god posisjon for Athletico Paranaense PR!
    24'
    Frispark til Club Libertad Asuncion på halvdelen til Athletico Paranaense PR.
    30'
    Gult kort til Athletico Paranaense PR
    Pablo Felipe
    Pablo Felipe (Athletico Paranaense PR) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Dommer Jhon Alexander Ospina Londono venter med å sette i gang spillet fordi Nestor Rafael Gimenez Florentin ligger nede.
    31'
    Nestor Rafael Gimenez Florentin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    Målsjanse! Oscar Cardozo (Club Libertad Asuncion) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Club Libertad Asuncions Hector Villalba blåses av for offside på Estadio Defensores del Chaco.
    33'
    Frispark for Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    39'
    Vitor Bueno
    Athletico Paranaense PR angriper på Estadio Defensores del Chaco. Vitor Bueno header utenfor.
    40'
    44'
    Hector Villalba
    Club Libertad Asuncion angriper i Asunción. Hector Villalba fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Athletico Paranaense PR
    Inn: Romulo
    Ut: Pablo Felipe
    Bytte for Athletico Paranaense PR. Romulo kommer inn for Pablo Felipe på Estadio Defensores del Chaco.
    46'
    Inn: Thiago
    Ut: Vitor Bueno
    Paulo Turra gjør dagens andre bytte i Asunción, når han tar ut Vitor Bueno og setter inn Thiago.
    46'
    Offside! Vitor Roque (Athletico Paranaense PR) er alene igjennom, men dommer Jhon Alexander Ospina Londono ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    Spillet på Estadio Defensores del Chaco er stoppet midlertidig fordi Diego Gomez ligger nede.
    50'
    52'
    Mål for Athletico Paranaense PR!
    Club Libertad Asuncion 1 - 1 Athletico Paranaense PR
    Mål: Romulo
    Målgivende: Pedro Henrique
    Romulo (Athletico Paranaense PR) utligner med en heading på Estadio Defensores del Chaco. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Pedro Henrique før målet.
    52'
    Club Libertad Asuncion slipper å klare seg uten Diego Gomez som kommer tilbake på banen i Asunción.
    53'
    Hector Villalba (Club Libertad Asuncion) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    I Asunción slår Thiago en corner fra venstre.
    56'
    Romulo
    Athletico Paranaense PR angriper, men avslutningen til Romulo går utenfor.
    56'
    Diego Gomez (Club Libertad Asuncion) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Defensores del Chaco.
    57'
    Spillerbytte - Club Libertad Asuncion
    Inn: Ruben Lezcano
    Ut: Diego Gomez
    Daniel Oscar Garnero (Club Libertad Asuncion) tar ut Diego Gomez som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ruben Lezcano.
    57'
    Romulo
    58'
    59'
    Frispark for Athletico Paranaense PR på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    Club Libertad Asuncion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark Club Libertad Asuncion.
    61'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Athletico Paranaense PR på egen banehalvdel.
    63'
    Club Libertad Asuncion 1 - 2 Athletico Paranaense PR
    Mål: Alex Santana
    Målgivende: David Terans
    Mål! Alex Santana gir Athletico Paranaense PR en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra David Terans.
    65'
    Romulo
    Romulo (Athletico Paranaense PR) kommer til en målsjanse på Estadio Defensores del Chaco, men klarer ikke å score.
    67'
    Alvaro Marcial Campuzano (Club Libertad Asuncion) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Defensores del Chaco.
    68'
    Nestor Rafael Gimenez Florentin
    Club Libertad Asuncion avanserer forover i Asunción. Nestor Rafael Gimenez Florentin avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Alfio Oviedo
    Ut: Oscar Cardozo
    Daniel Oscar Garnero (Club Libertad Asuncion) gjør sitt andre bytte for dagen. Alfio Oviedo erstatter Oscar Cardozo.
    71'
    Inn: Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Ut: Hector Villalba
    Club Libertad Asuncion gjør sitt tredje bytte. Hector Villalba erstattes av Ivan Rodrigo Ramirez Segovia.
    71'
    Inn: Matias David Espinoza Acosta
    Ut: Lucas Daniel Sanabria Britez
    Club Libertad Asuncion bytter ut Lucas Daniel Sanabria Britez med Matias David Espinoza Acosta. Dette er det fjerde byttet som Daniel Oscar Garnero gjør i dagens kamp.
    71'
    Målsjanse! Nestor Rafael Gimenez Florentin (Club Libertad Asuncion) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Ruben Lezcano
    Sjanse til Club Libertad Asuncion! Ruben Lezcano er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    Athletico Paranaense PR, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion.
    76'
    Alex Santana
    Dommer Jhon Alexander Ospina Londono viser Alex Santana (Athletico Paranaense PR) det gule kortet.
    76'
    Inn: Erick
    Ut: Alex Santana
    Bytte for Athletico Paranaense PR. Erick kommer inn for Alex Santana på Estadio Defensores del Chaco.
    77'
    Inn: Christian
    Ut: David Terans
    Paulo Turra gjør dagens fjerde bytte i Asunción, når han tar ut David Terans og setter inn Christian.
    77'
    Ivan Rodrigo Ramirez Segovia (Club Libertad Asuncion) slår en corner fra høyre side på Estadio Defensores del Chaco.
    78'
    Frispark til Athletico Paranaense PR på halvdelen til Club Libertad Asuncion.
    79'
    Gult kort til Club Libertad Asuncion
    Alvaro Marcial Campuzano
    Alvaro Marcial Campuzano (Club Libertad Asuncion) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Defensores del Chaco.
    79'
    Pedrinho
    Pedrinho (Athletico Paranaense PR) får et gult kort av dommer Jhon Alexander Ospina Londono.
    80'
    80'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    80'
    Inn: Rogue Santa Cruz
    Ut: Nestor Rafael Gimenez Florentin
    Daniel Oscar Garnero (Club Libertad Asuncion) gjør sitt femte bytte for dagen. Rogue Santa Cruz erstatter Nestor Rafael Gimenez Florentin.
    82'
    Jhon Alexander Ospina Londono tildeler Club Libertad Asuncion en corner. Enso Gonzalez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    83'
    Enso Gonzalez
    Enso Gonzalez (Club Libertad Asuncion) avanserer forover på Estadio Defensores del Chaco. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thiago Heleno (Athletico Paranaense PR) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Thiago Heleno
    Thiago Heleno (Athletico Paranaense PR) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Inn: Ze Ivaldo
    Ut: Thiago Heleno
    Athletico Paranaense PR bytter ut Thiago Heleno som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paulo Turra blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Ze Ivaldo.
    87'
    87'
    Thiago (Athletico Paranaense PR) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    88'
    Christian
    Sjanse! Athletico Paranaense PR avanserer forover, men Christian avslutter utenfor.
    88'
    Enso Gonzalez (Club Libertad Asuncion) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Club Libertad Asuncion angriper i Asunción. Enso Gonzalez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Club Libertad Asuncion angriper, men avslutningen til Enso Gonzalez går utenfor.
    90'+1
    Bento
    Dommer Jhon Alexander Ospina Londono gir Bento (Athletico Paranaense PR) et gult kort.
    90'+2
    Rogue Santa Cruz
    Club Libertad Asuncion avanserer forover og Rogue Santa Cruz kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+2
    90'+2
    Målsjanse på Estadio Defensores del Chaco! Rogue Santa Cruz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion like utenfor Athletico Paranaense PR-området.