I Cochabamba har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    I Cochabamba slår Cristian Chavez en corner fra venstre.
    5'
    Patricio Loustau tildeler Club Jorge Wilstermann en corner. Cristian Chavez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Matias Espinoza (Club Libertad Asuncion) slår en corner fra venstre side på Felix Capriles.
    8'
    Cristian Chavez
    Cristian Chavez (Club Jorge Wilstermann) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Matias David Espinoza Acosta
    Matias Espinoza (Club Libertad Asuncion) avanserer forover på Felix Capriles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Club Jorge Wilstermann, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Matias Espinoza (Club Libertad Asuncion) løfter inn en corner fra venstre på Felix Capriles.
    11'
    Frispark for Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    11'
    Club Libertad Asuncion angriper på Felix Capriles. Matias Espinoza header utenfor.
    15'
    VAR sjekker om det er straffe til Club Jorge Wilstermann
    16'
    Ingen straffe til Club Jorge Wilstermann
    16'
    Club Jorge Wilstermann avanserer forover i Cochabamba. Cristian Chavez avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Club Libertad Asuncion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Club Jorge Wilstermann
    Edward Zenteno
    Edward Zenteno (Club Jorge Wilstermann) pådrar seg et gult kort.
    19'
    Humberto Osorio
    Humberto Osorio (Club Jorge Wilstermann) header utenfor.
    21'
    I Cochabamba slår Patito Rodriguez en corner fra høyre.
    22'
    Patricio Loustau signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    24'
    Patricio Loustau signaliserer et frispark til Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    30'
    Serginho (Club Jorge Wilstermann) løfter inn en corner fra venstre på Felix Capriles.
    32'
    Sergio Henrique Francisco
    I Cochabamba header Serginho (Club Jorge Wilstermann) mot mål, men ballen går utenfor.
    32'
    Cristian Chavez (Club Jorge Wilstermann) kommer seg fri på Felix Capriles, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Carlos Antonio Melgar Vargas
    Sjanse! Club Jorge Wilstermann avanserer forover, men Carlos Melgar avslutter utenfor.
    36'
    Ivan Ramirez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Patricio Loustau tildeler Club Jorge Wilstermann en corner. Serginho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Ivan Ramirez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Felix Capriles.
    42'
    43'
    43'
    Serginho (Club Jorge Wilstermann) slår en corner fra venstre side på Felix Capriles.
    45'+1
    Esteban Orfano
    Målsjanse! Esteban Orfano (Club Jorge Wilstermann) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Sebastian Ferreira
    Club Libertad Asuncion fosser forover og Sebastian Ferreira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Club Jorge Wilstermann tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Leonel Justiniano
    Club Jorge Wilstermann angriper, men avslutningen til Leonel Justiniano går utenfor.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alvaro Marcial Campuzano (Club Libertad Asuncion) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Patricio Loustau signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion.
    49'
    Club Libertad Asuncion slipper å klare seg uten Alvaro Marcial Campuzano som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    Esteban Orfano (Club Jorge Wilstermann) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    52'
    Club Libertad Asuncion, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Patito Rodriguez (Club Jorge Wilstermann) løfter inn en corner fra høyre på Felix Capriles.
    52'
    Club Jorge Wilstermann angriper i Cochabamba. Carlos Melgar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Målsjanse på Felix Capriles! Cristian Chavez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    55'
    Carlos Melgar (Club Jorge Wilstermann) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Spillerbytte - Club Libertad Asuncion
    Inn: Oscar Cardozo
    Ut: Sebastian Ferreira
    Club Libertad Asuncion bytter ut Sebastian Ferreira med Oscar Cardozo. Dette er det første byttet som Gustavo Morinigo gjør i dagens kamp.
    56'
    Adrian Martinez
    Adrian Martinez skyter i stolpen! Nære på for Club Libertad Asuncion.
    56'
    Frispark for Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    56'
    Frispark til Club Jorge Wilstermann på halvdelen til Club Libertad Asuncion.
    57'
    Gult kort til Club Libertad Asuncion
    Oscar Cardozo
    Oscar Cardozo (Club Libertad Asuncion) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Spillet på Felix Capriles er stoppet midlertidig fordi Leonel Justiniano ligger nede.
    58'
    I Cochabamba slår Serginho en corner fra venstre.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Club Jorge Wilstermann
    Inn: Jaime Arrascaita
    Ut: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Club Jorge Wilstermann bytter ut Carlos Melgar med Jaime Arrascaita.
    62'
    Leonel Justiniano (Club Jorge Wilstermann) kommer til en målsjanse på Felix Capriles, men klarer ikke å score.
    63'
    Mål for Club Libertad Asuncion!
    Club Jorge Wilstermann 0 - 1 Club Libertad Asuncion
    Mål: Oscar Cardozo
    Målgivende: Alvaro Marcial Campuzano
    Mål! Club Libertad Asuncion tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Oscar Cardozo på Felix Capriles. Det er en fin assist fra Alvaro Marcial Campuzano.
    67'
    Leonel Justiniano er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Antonio Bareiro Alvarez
    Sjanse i Cochabamba! Antonio Bareiro (Club Libertad Asuncion) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Inn: Hector Villalba
    Ut: Adrian Martinez
    Gustavo Morinigo (Club Libertad Asuncion) gjør sitt andre bytte for dagen. Hector Villalba erstatter Adrian Martinez.
    73'
    Inn: Blas Antonio Caceres
    Ut: Alexander Mejia
    Bytte for Club Libertad Asuncion. Blas Caceres kommer inn for Alexander Mejia på Felix Capriles.
    74'
    Patricio Loustau tildeler Club Libertad Asuncion en corner. Ivan Ramirez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Inn: Ricardo Pedriel
    Ut: Sergio Henrique Francisco
    Club Jorge Wilstermann gjør sitt andre bytte. Serginho erstattes av Ricardo Pedriel.
    74'
    75'
    Målsjanse på Felix Capriles! Esteban Orfano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Inn: William Gustavo Alvarez Vargas
    Ut: Humberto Osorio
    Cristian Diaz gjør dagens tredje bytte i Cochabamba, når han tar ut Humberto Osorio og setter inn William Gustavo Alvarez Vargas.
    77'
    Inn: Didi Torrico Camacho
    Ut: Leonel Justiniano
    Club Jorge Wilstermann bytter ut Leonel Justiniano med Didi Torrico. Dette er det fjerde byttet som Cristian Diaz gjør i dagens kamp.
    77'
    Patito Rodriguez (Club Jorge Wilstermann) slår en corner fra høyre side på Felix Capriles.
    78'
    Blas Caceres (Club Libertad Asuncion) løfter inn en corner fra høyre på Felix Capriles.
    79'
    Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Ivan Ramirez (Club Libertad Asuncion) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    79'
    Club Jorge Wilstermann 0 - 2 Club Libertad Asuncion
    Målgivende: Matias David Espinoza Acosta
    I Cochabamba øker Club Libertad Asuncion ledelsen til 0-2 takket være et mål av Oscar Cardozo. Flott spill fra Matias Espinoza før målet.
    79'
    Jaime Arrascaita
    Club Jorge Wilstermann angriper, men avslutningen til Jaime Arrascaita går utenfor.
    80'
    Ricardo Pedriel
    Dommeren gir Ricardo Pedriel (Club Jorge Wilstermann) et gult kort.
    83'
    Pablo Adorno
    Dommeren gir Pablo Adorno (Club Libertad Asuncion) et gult kort.
    83'
    Patito Rodriguez (Club Jorge Wilstermann) slår en corner fra venstre side på Felix Capriles.
    84'
    Patricio Loustau tildeler Club Jorge Wilstermann en corner. Jaime Arrascaita sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Sjanse! Club Jorge Wilstermann avanserer forover, men Esteban Orfano avslutter utenfor.
    85'
    87'
    Inn: Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz
    Ut: Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Gustavo Morinigo (Club Libertad Asuncion) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniel Bocanegra erstatter Ivan Ramirez.
    88'
    Inn: Paulo Da Silva
    Ut: Ivan Piris
    Gustavo Morinigo gjør dagens femte bytte i Cochabamba, når han tar ut Ivan Piris og setter inn Paulo Da Silva.
    88'
    Club Jorge Wilstermann angriper. Cristian Chavez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Club Libertad Asuncion angriper i Cochabamba. Oscar Cardozo fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Kan Club Jorge Wilstermann utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'
    Hjørnespark til Club Jorge Wilstermann
    90'+1
    Edward Zenteno (Club Jorge Wilstermann) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    90'+3
    Club Libertad Asuncion avanserer forover i Cochabamba. Oscar Cardozo avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    Jaime Arrascaita (Club Jorge Wilstermann) slår en corner fra høyre side på Felix Capriles.