Dommeren blåser i gang dagens kamp i Cochabamba.
    I Cochabamba har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for CA Penarol Montevideo!
    Club Jorge Wilstermann 0 - 1 CA Penarol Montevideo
    Mål: Fabricio Formiliano
    Målgivende: David Terans
    Penarol Montevideo tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Fabricio Formiliano. David Terans sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark for Penarol Montevideo på egen banehalvdel.
    4'
    Gilbert Alvarez
    Sjanse til Club Jorge Wilstermann! Gilbert Alvarez er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    CA Penarol Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Penarol Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Club Jorge Wilstermann har fått straffe!
    10'
    Club Jorge Wilstermann scorer på straffe!
    Club Jorge Wilstermann 1 - 1 CA Penarol Montevideo
    Mål: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Carlos Melgar setter ballen i mål fra straffemerket på Felix Capriles. Dermed står det 1-1 i Cochabamba.
    11'
    Gult kort til Club Jorge Wilstermann
    Ronny Montero
    Dommeren gir Ronny Montero (Club Jorge Wilstermann) et gult kort.
    12'
    David Terans (Penarol Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Felix Capriles.
    12'
    Piero Maza Gomez tildeler Penarol Montevideo en corner. David Terans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Penarol Montevideo på egen banehalvdel.
    16'
    Club Jorge Wilstermann avanserer forover i Cochabamba. Gilbert Alvarez avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    David Terans
    David Terans (Penarol Montevideo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Juan Sebastian Reyes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Spillerbytte - Club Jorge Wilstermann
    Inn: Oscar Edmundo Vaca Ortega
    Ut: Juan Sebastian Reyes Farrel
    Cristian Diaz (Club Jorge Wilstermann) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Oscar Vaca erstatter Juan Sebastian Reyes som sannsynligvis er skadet.
    23'
    24'
    Frispark til Club Jorge Wilstermann på halvdelen til Penarol Montevideo.
    25'
    Agustin Alvarez Martinez
    Agustin Alvarez Martinez (Penarol Montevideo) header utenfor.
    29'
    Facundo Daniel Torres Perez
    I Cochabamba får Facundo Torres (Penarol Montevideo) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    34'
    Club Jorge Wilstermann, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Sjanse! Penarol Montevideo avanserer forover, men David Terans avslutter utenfor.
    34'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Penarol Montevideo.
    36'
    David Terans (Penarol Montevideo) slår en corner fra høyre side på Felix Capriles.
    38'
    I Cochabamba slår David Terans en corner fra høyre.
    38'
    Cristian Chavez
    Cristian Chavez (Club Jorge Wilstermann) kommer til en målsjanse på Felix Capriles, men klarer ikke å score.
    39'
    40'
    Frispark for Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    44'
    Mål for Club Jorge Wilstermann!
    Club Jorge Wilstermann 2 - 1 CA Penarol Montevideo
    Mål: Patito Rodriguez
    Målgivende: Cristian Chavez
    Mål! Patito Rodriguez header ballen i mål og gir Club Jorge Wilstermann ledelsen 2-1 på Felix Capriles. Det er en fin assist fra Cristian Chavez.
    45'+1
    Frispark Penarol Montevideo.
    45'+3
    Sjanse i Cochabamba! Agustin Alvarez Martinez (Penarol Montevideo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+4
    45'+4
    Frispark til Penarol Montevideo på halvdelen til Club Jorge Wilstermann.
    47'
    47'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Club Jorge Wilstermann.
    48'
    Club Jorge Wilstermann angriper i Cochabamba. Cristian Chavez fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Frispark Club Jorge Wilstermann.
    52'
    Gult kort til CA Penarol Montevideo
    David Terans (Penarol Montevideo) får et gult kort av dommer Piero Maza Gomez.
    52'
    Club Jorge Wilstermann 3 - 1 CA Penarol Montevideo
    Mål! Patito Rodriguez gir Club Jorge Wilstermann en komfortabel 3-1 ledelse.
    53'
    Spillerbytte - CA Penarol Montevideo
    Inn: Krisztián Vadócz
    Ut: Walter Alejandro Gargano Guevara
    Mario Saralegui gjør dagens første bytte i Cochabamba, når han tar ut Walter Gargano og setter inn Krisztián Vadócz.
    57'
    Patito Rodriguez
    Målsjanse! Patito Rodriguez (Club Jorge Wilstermann) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Penarol Montevideo angriper, men avslutningen til David Terans går utenfor.
    59'
    62'
    Inn: Alejandro Melean Villarroel
    Ut: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Club Jorge Wilstermann gjør sitt andre bytte. Carlos Melgar erstattes av Alejandro Melean.
    62'
    Fabricio Formiliano
    I Cochabamba header Fabricio Formiliano (Penarol Montevideo) mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Inn: Ismael Benegas Arevalos
    Ut: Oscar Edmundo Vaca Ortega
    Bytte for Club Jorge Wilstermann. Ismael Benegas kommer inn for Oscar Vaca på Felix Capriles.
    63'
    Cristian Chavez (Club Jorge Wilstermann) løfter inn en corner fra venstre på Felix Capriles.
    65'
    Leonel Justiniano
    Leonel Justiniano (Club Jorge Wilstermann) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Leonel Justiniano (Club Jorge Wilstermann) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Inn: Xisco
    Ut: Agustin Alvarez Martinez
    Agustin Alvarez Martinez (Penarol Montevideo) erstattes av Xisco.
    67'
    Hjørnespark til CA Penarol Montevideo
    67'
    Inn: Matias Britos
    Ut: David Terans
    Penarol Montevideo bytter ut David Terans med Matias Britos.
    68'
    69'
    Xisco
    Xisco (Penarol Montevideo) mottar sitt første gule kort for dagen på Felix Capriles.
    70'
    76'
    Sjanse! Club Jorge Wilstermann avanserer forover, men Cristian Chavez avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Fabian Estoyanoff
    Ut: Facundo Pellistri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Penarol Montevideo. Inn kommer Fabian Estoyanoff, mens Facundo Pellistri tar plass på benken.
    79'
    Inn: Luis Acevedo
    Ut: Facundo Daniel Torres Perez
    Penarol Montevideo gjør sitt femte bytte. Facundo Torres erstattes av Luis Acevedo.
    79'
    Inn: Jaime Arrascaita
    Ut: Patito Rodriguez
    Cristian Diaz (Club Jorge Wilstermann) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jaime Arrascaita erstatter Patito Rodriguez.
    79'
    Inn: William Gustavo Alvarez Vargas
    Ut: Gilbert Alvarez
    Gilbert Alvarez (Club Jorge Wilstermann) erstattes av William Gustavo Alvarez Vargas.
    80'
    80'
    83'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Club Jorge Wilstermann på egen banehalvdel.
    84'
    Alejandro Melean Villarroel
    Club Jorge Wilstermann angriper i Cochabamba. Alejandro Melean avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    I Cochabamba slår Cristian Chavez en corner fra venstre.
    86'
    Esteban Orfano
    Club Jorge Wilstermann angriper, men avslutningen til Esteban Orfano går utenfor.
    86'
    87'
    Rodrigo Abascal
    Rodrigo Abascal (Penarol Montevideo) kommer seg fri på Felix Capriles, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Club Jorge Wilstermann tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Jaime Arrascaita
    Sjanse! Club Jorge Wilstermann avanserer forover, men Jaime Arrascaita avslutter utenfor.
    90'+1
    Fabian Estoyanoff (Penarol Montevideo) slår en corner fra venstre side på Felix Capriles.
    90'+3
    Fabricio Formiliano (Penarol Montevideo) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+3
    Club Jorge Wilstermann angriper. Jaime Arrascaita får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.