Kampen er i gang på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    Frispark Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    7'
    Frispark for Club Guarani på egen banehalvdel.
    8'
    Cecilio Dominguez (Club Guarani) slår en corner fra høyre side på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    9'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    10'
    I Asunción slår Cecilio Dominguez en corner fra høyre.
    20'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Club Guarani
    Miguel Angel Benitez Guayuan
    Miguel Benitez (Club Guarani) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Jean Pyerre (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    26'
    Gult kort til Grêmio
    Matheus Henrique
    Matheus Henrique (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) får et gult kort av dommer Guillermo Enrique Guerrero Alcivar.
    28'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Jean Pyerre sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Målsjanse! Fernando Fernandez (Club Guarani) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Luiz Fernando
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper, men avslutningen til Luiz Fernando går utenfor.
    31'
    Frispark for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på halvdelen til Club Guarani.
    34'
    Jorge Enmanuel Morel Barrios
    Dommer Guillermo Enrique Guerrero Alcivar viser Jorge Morel (Club Guarani) det gule kortet.
    34'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar signaliserer et frispark til Club Guarani på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar tildeler Club Guarani en corner. Cecilio Dominguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    40'
    Rodrigo Fernandez Cedres
    Sjanse! Club Guarani avanserer forover, men Rodrigo Fernandez avslutter utenfor.
    40'
    43'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    45'+2
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar signaliserer et frispark til Club Guarani.
    45'+2
    Luiz Fernando (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Club Guarani tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    55'
    Club Guarani angriper i Asunción. Miguel Benitez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    Grêmio, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Mål for Grêmio!
    Club Guarani 0 - 1 Grêmio
    Mål: Jean Pyerre
    Målgivende: Pepe
    Mål! Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tar ledelsen 0-1 ved Jean Pyerre. Flott spill fra Pepe før målet.
    57'
    Kan Club Guarani utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    Diogo Barbosa
    Diogo Barbosa (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    58'
    60'
    61'
    Frisparket tildelt Club Guarani er farlig nær Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs målområde.
    62'
    Jose Ignacio Florentin Bobadilla
    Club Guarani angriper på Estadio Rogelio Silvino Livieres, men Jose Ignacio Florentin Bobadilla header utenfor.
    63'
    Luiz Fernando (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) avanserer forover på Estadio Rogelio Silvino Livieres. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    Club Guarani, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Jorge Morel (Club Guarani) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Grêmio
    Inn: Diego Churín
    Ut: Diego Souza
    Renato Gaucho gjør dagens første bytte i Asunción, når han tar ut Diego Souza og setter inn Diego Churin.
    66'
    Spillerbytte - Club Guarani
    Inn: Raul Bobadilla
    Ut: Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Bytte for Club Guarani. Raul Bobadilla kommer inn for Fernando Fernandez på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    67'
    68'
    Inn: Rodney Redes
    Ut: Jose Ignacio Florentin Bobadilla
    Gustavo Costas (Club Guarani) gjør sitt andre bytte for dagen. Rodney Redes erstatter Jose Ignacio Florentin Bobadilla.
    69'
    70'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Jean Pyerre (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    73'
    73'
    Inn: Nicolas Andrea Mana
    Ut: Bautista Merlini
    Club Guarani bytter ut Bautista Merlini med Nicolas Mana. Dette er det tredje byttet som Gustavo Costas gjør i dagens kamp.
    73'
    Club Guarani må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    75'
    Jean Pyerre
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS fosser forover og Jean Pyerre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Jean Pyerre sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Frispark til Club Guarani på halvdelen til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    77'
    Inn: Lucas Silva
    Ut: Matheus Henrique
    Renato Gaucho gjør dagens andre bytte i Asunción, når han tar ut Matheus Henrique og setter inn Lucas Silva.
    78'
    Inn: Everton
    Ut: Luiz Fernando
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS bytter ut Luiz Fernando med Everton. Dette er det tredje byttet som Renato Gaucho gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Cesar Pinares
    Ut: Jean Pyerre
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS bytter ut Jean Pyerre med Cesar Pinares.
    79'
    Pedro Geromel
    Dommer Guillermo Enrique Guerrero Alcivar gir Pedro Geromel (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) et gult kort.
    82'
    83'
    Frispark i en god posisjon for Club Guarani!
    83'
    84'
    84'
    Club Guarani 0 - 2 Grêmio
    Mål: Pepe
    Målgivende: Diego Churín
    Mål! Pepe øker Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs ledelse til 0-2 på Estadio Rogelio Silvino Livieres. Diego Churin sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Inn: Rodrigues
    Ut: Darlan Mendes
    Bytte for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS. Rodrigues kommer inn for Darlan Mendes på Estadio Rogelio Silvino Livieres.
    88'
    89'
    90'
    Guillermo Enrique Guerrero Alcivar signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS like utenfor Club Guarani-området.
    90'+2
    Andre gule kort til Club Guarani
    Utvisning! Club Guarani må klare seg resten av kampen uten Jorge Morel etter at han får sitt andre gule.
    90'+2
    Det blir farlig! Frispark for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS er nær straffområde.
    90'+3
    Cesar Pinares
    Målsjanse på Estadio Rogelio Silvino Livieres! Cesar Pinares fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.