Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Ruud Vormer (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Mål for Club Brugge!
    Club Brugge 1 - 0 OH Leuven
    Mål: Ignace Van Der Brempt
    Målgivende: Tahith Chong
    Ignace Van Der Brempt dundrer ballen i mål og Club Brugge tar ledelsen 1-0 på Jan Breydel Stadium. Tahith Chong sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Club Brugge.
    12'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    15'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    18'
    En av Club Brugges spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    19'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Tahith Chong
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Tahith Chong fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men Jan Boterberg blåser for offside.
    21'
    Eder Balanta (Club Brugge) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    22'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    26'
    Bas Dost
    Club Brugge angriper i Brugge. Bas Dost avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Oud-Heverlee Leuven fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    31'
    Jan Boterberg tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    35'
    Clinton Mata
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Clinton Mata går utenfor.
    35'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Club Brugge får straffe av Jan Boterberg på Jan Breydel Stadium.
    39'
    Club Brugge scorer på straffe!
    Club Brugge 2 - 0 OH Leuven
    Mål: Ruud Vormer
    Mål! Ruud Vormer øker Club Brugges ledelse til 2-0 etter et straffespark på Jan Breydel Stadium.
    39'
    Charles De Ketelaere
    Sjanse i Brugge! Charles De Ketelaere (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    40'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    42'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    43'
    Ruud Vormer
    Sjanse til Club Brugge! Ruud Vormer er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Ruud Vormer
    Sjanse i Brugge! Ruud Vormer (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    44'
    Eduard Sobol
    Målsjanse til Club Brugge! Eduard Sobol treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Odilon Kossounou
    Club Brugge avanserer forover i Brugge. Odilon Kossounou avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    46'
    I Brugge slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    47'
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Club Brugge er nær straffområde.
    50'
    Gult kort til OH Leuven
    David Hubert
    David Hubert (Oud-Heverlee Leuven) får et gult kort av dommer Jan Boterberg.
    50'
    Frispark Club Brugge.
    51'
    Thibault Vlietinck (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    53'
    53'
    Vaclav Jemelka (Oud-Heverlee Leuven) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jan Breydel Stadium.
    56'
    57'
    Vaclav Jemelka er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Jan Boterberg tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Thomas Van Den Keybus
    Ut: Eder Balanta
    Philippe Clement (Club Brugge) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Van Den Keybus erstatter Eder Balanta.
    62'
    Inn: Youssouph Badji
    Ut: Bas Dost
    Club Brugge gjør sitt andre bytte. Bas Dost erstattes av Youssouph Badji.
    62'
    Club Brugge fosser forover og Tahith Chong fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    63'
    Club Brugge fosser fremover, men Jan Boterberg blåser for offside på Jan Breydel Stadium.
    65'
    67'
    Gult kort til Club Brugge
    Ignace Van Der Brempt
    Dommer Jan Boterberg gir Ignace Van Der Brempt (Club Brugge) et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Joshua Felix Okpoda Eppiah
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Moussa Al-Taamari med Josh Eppiah. Dette er det første byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    68'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    68'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere går i offside.
    69'
    Ignace Van Der Brempt (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    70'
    73'
    Xavier Mercier
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Xavier Mercier avslutter utenfor.
    73'
    75'
    76'
    Vaclav Jemelka
    Vaclav Jemelka (Oud-Heverlee Leuven) mottar sitt første gule kort for dagen på Jan Breydel Stadium.
    76'
    Inn: Federico Ricca
    Ut: Charles De Ketelaere
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) erstattes av Federico Ricca.
    77'
    Inn: Nabil Dirar
    Ut: Ignace Van Der Brempt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Nabil Dirar, mens Ignace Van Der Brempt tar plass på benken.
    77'
    Youssouph Badji
    Club Brugge angriper i Brugge. Youssouph Badji avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    78'
    Club Brugge angriper. Youssouph Badji får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Club Brugge angriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    Inn: Isaac Asante
    Ut: David Hubert
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Isaac Asante kommer inn for David Hubert på Jan Breydel Stadium.
    79'
    Inn: Daan Vekemans
    Ut: Siebe Schrijvers
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Siebe Schrijvers med Daan Vekemans.
    80'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Club Brugge.
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Odilon Kossounou (Club Brugge) vrir seg av smerte i gresset.
    83'
    85'
    Odilon Kossounou er tilbake på banen igjen.
    85'
    86'
    Isaac Asante
    Isaac Asante (Oud-Heverlee Leuven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    87'
    89'
    Inn: David Okereke
    Ut: Tahith Chong
    Philippe Clement gjør dagens femte bytte i Brugge, når han tar ut Tahith Chong og setter inn David Okereke.
    89'
    Inn: Toon Raemaekers
    Ut: Vaclav Jemelka
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Toon Raemaekers erstatter Vaclav Jemelka.
    90'
    90'
    90'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    90'
    90'+1
    Club Brugge 3 - 0 OH Leuven
    Mål: Clinton Mata
    Målgivende: David Okereke
    Clinton Mata setter ballen i mål og øker Club Brugges ledelse til 3-0 i Brugge. Flott spill fra David Okereke før målet.