1-0
1-1
Hendry (sm)87'
    Antonio Nusa
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Antonio Eromonsele Nordby Nusa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Joshua Zirkzee
    Sjanse i Brugge! Joshua Zirkzee (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Francis Amuzu
    Francis Amuzu (RSC Anderlecht) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    6'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Lothar D'Hondt signaliserer et frispark til Club Brugge like utenfor RSC Anderlecht-området.
    7'
    Andreas Olsen (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    9'
    I Brugge slår Noa Lang en corner fra venstre.
    9'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    13'
    Josh Cullen
    RSC Anderlecht angriper i Brugge. Joshua Cullen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    17'
    Frispark Club Brugge.
    19'
    Lothar D'Hondt tildeler Club Brugge en corner. Noa Lang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    En av Club Brugges spillere går i offside.
    21'
    Lothar D'Hondt signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til RSC Anderlecht.
    24'
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Francis Amuzu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    RSC Anderlecht angriper, men Lothar D'Hondt blåser for offside.
    31'
    38'
    38'
    Mål for Club Brugge!
    Club Brugge 1 - 0 Anderlecht
    Mål: Andreas Olsen
    Målgivende: Charles De Ketelaere
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Andreas Olsen på Jan Breydel Stadium. Det er en fin assist fra Charles De Ketelaere.
    39'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    43'
    Verschaeren Yari
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    43'
    45'+1
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Federico Ricca
    Ut: Andreas Olsen
    Alfred Schreuder gjør dagens første bytte i Brugge, når han tar ut Andreas Olsen og setter inn Federico Ricca.
    46'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Bogdan Mykhaylichenko
    Ut: Sergio Gomez
    RSC Anderlecht bytter ut Sergio Gomez med Bogdan Mykhaylichenko.
    46'
    Målsjanse! Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    48'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Lothar D'Hondt blåser for offside på Jan Breydel Stadium.
    49'
    49'
    RSC Anderlecht angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    50'
    Lothar D'Hondt signaliserer et frispark til Club Brugge.
    51'
    Frispark RSC Anderlecht.
    54'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    55'
    Gult kort til Anderlecht
    Wesley Hoedt
    Wesley Hoedt (RSC Anderlecht) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Noa Lang
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Noa Lang går utenfor.
    59'
    Noa Lang
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Noa Lang avslutter utenfor.
    59'
    Spillet på Jan Breydel Stadium er stoppet midlertidig fordi Hannes Delcroix ligger nede.
    60'
    Inn: Ruud Vormer
    Ut: Antonio Nusa
    Club Brugge bytter ut Antonio Eromonsele Nordby Nusa med Ruud Vormer. Dette er det andre byttet som Alfred Schreuder gjør i dagens kamp.
    61'
    RSC Anderlecht slipper å klare seg uten Hannes Delcroix som kommer tilbake på banen igjen.
    61'
    En av Club Brugges spillere blir avblåst for offside på Jan Breydel Stadium.
    62'
    64'
    Hans Vanaken
    Hans Vanaken (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Lothar D'Hondt signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    67'
    Gult kort til Club Brugge
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Inn: Senne Lammens
    Ut: Simon Mignolet
    Alfred Schreuder (Club Brugge) gjør sitt tredje bytte for dagen. Senne Lammens erstatter Simon Mignolet.
    73'
    Inn: Kristian Arnstad
    Ut: Verschaeren Yari
    Bytte for RSC Anderlecht. Kristian Arnstad kommer inn for Verschaeren Yari på Jan Breydel Stadium.
    73'
    Inn: Lior Refaelov
    Ut: Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht bytter ut Joshua Zirkzee med Lior Refaelov. Dette er det tredje byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    73'
    Bogdan Mykhaylichenko (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    74'
    74'
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) header utenfor.
    78'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Francis Amuzu (RSC Anderlecht) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Inn: Julien Duranville
    Ut: Francis Amuzu
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Julien Duranville erstatter Francis Amuzu som sannsynligvis er skadet.
    82'
    Inn: Anouar Ait El Hadj
    Ut: Marco Kana
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt femte bytte for dagen. Anouar Ait El Hadj erstatter Marco Kana.
    83'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    83'
    Brandon Mechele
    Brandon Mechele (Club Brugge) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Noa Lang
    Bytte for Club Brugge. Sargis Adamyan kommer inn for Noa Lang på Jan Breydel Stadium.
    85'
    Inn: Abakar Sylla
    Ut: Stanley N`Soki
    Club Brugge gjør sitt femte bytte. Stanley N`Soki erstattes av Abakar Sylla.
    85'
    86'
    86'
    Club Brugge scorer selvmål!
    Club Brugge 1 - 1 Anderlecht
    Mål: Jack Hendry
    Mål! bortelag utligner ved Jack Hendry. Stillingen er nå 1-1.
    87'
    Målet til Anderlecht sjekkes av VAR
    88'
    Målet til Anderlecht blir stående
    88'
    Kristian Arnstad
    Kristian Arnstad (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    Anouar Ait El Hadj
    Anouar Ait El Hadj (RSC Anderlecht) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.