0-3
24
74
    Thijs Dallinga
    Thijs Dallinga (Toulouse FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    2'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark Toulouse FC.
    3'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til Clermont
    Maximiliano Caufriez
    Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Straffe til Toulouse
    6'
    Toulouse scorer på straffe!
    Clermont 0 - 1 Toulouse
    Mål: Vincent Sierro
    Vincent Sierro scorer og Toulouse FC leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    8'
    Pierre Gaillouste tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    11'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    11'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    13'
    Maximiliano Caufriez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    14'
    Maximiliano Caufriez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    15'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Toulouse
    Vincent Sierro
    Vincent Sierro (Toulouse FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Logan Costa
    Toulouse FC angriper i Clermont-Ferrand. Logan Costa fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Toulouse FC.
    33'
    I Clermont-Ferrand slår Muhammed-Cham Saracevic en corner fra venstre.
    34'
    34'
    Jim Allevinah
    Jim Allevinah (Clermont Foot) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Toulouse FC.
    35'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mikkel Desler (Toulouse FC) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Mikkel Desler er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    40'
    I Clermont-Ferrand header Jim Allevinah (Clermont Foot) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    41'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Frank Magri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Frank Magri er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gabriel Montpied.
    44'
    Bilal Boutobba
    Clermont Foot angriper. Bilal Boutobba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Pierre Gaillouste tildeler Clermont Foot en corner. Alan Virginius sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Yohann Magnin
    Yohann Magnin (Clermont Foot) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    I Clermont-Ferrand slår Alan Virginius en corner fra venstre.
    45'+2
    Alan Virginius (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    45'+2
    45'+4
    45'+5
    Yoel Armougom
    Yoel Armougom (Clermont Foot) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gabriel Montpied.
    45'+5
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Moussa Diarra
    Ut: Mikkel Desler
    Carles Martinez (Toulouse FC) gjør sitt første bytte for dagen. Moussa Diarra erstatter Mikkel Desler.
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Cristhian Casseres Jr. får behandling for en skade på banen.
    49'
    Toulouse FC slipper å klare seg uten Cristhian Casseres Jr. som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    51'
    Pierre Gaillouste tildeler Toulouse FC en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Frispark Clermont Foot.
    57'
    58'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Habib Keita
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot gjør sitt første bytte. Jim Allevinah erstattes av Habib Keita.
    61'
    Inn: Shamar Nicholson
    Ut: Bilal Boutobba
    Pascal Gastien gjør dagens andre bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Bilal Boutobba og setter inn Shamar Nicholson.
    61'
    62'
    62'
    65'
    65'
    66'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    68'
    Pierre Gaillouste tildeler Toulouse FC en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    71'
    Alan Virginius
    Clermont Foot fosser forover og Alan Virginius fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Alan Virginius (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    72'
    Mål for Toulouse!
    Clermont 0 - 2 Toulouse
    Mål: Thijs Dallinga
    Målgivende: Frank Magri
    Mål! Thijs Dallinga øker Toulouse FCs ledelse til 0-2 på Stade Gabriel Montpied. Frank Magri sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Inn: Zakaria Aboukhlal
    Ut: Frank Magri
    Toulouse FC bytter ut Frank Magri med Zakaria Aboukhlal. Dette er det andre byttet som Carles Martinez gjør i dagens kamp.
    74'
    Hjørnespark til Toulouse
    76'
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Alan Virginius avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Ivan M'Bahia
    Ut: Mehdi Zeffane
    Bytte for Clermont Foot. Ivan MBahia kommer inn for Mehdi Zeffane på Stade Gabriel Montpied.
    77'
    Inn: Jeremie Bela
    Ut: Maximiliano Caufriez
    Clermont Foot bytter ut Maximiliano Caufriez med Jeremie Bela. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    77'
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Clermont Foot.
    78'
    Ivan M'Bahia
    Dommeren gir Ivan MBahia (Clermont Foot) et gult kort.
    78'
    Clermont 0 - 3 Toulouse
    Målgivende: Yann Gboho
    Toulouse FC går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Vincent Sierro. Flott spill fra Yann Gboho før målet.