I Clermont-Ferrand slår Johan Gastien en corner fra venstre.
    Målet til Clermont sjekkes av VAR
    11'
    Målet til Clermont blir annullert
    11'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    12'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    13'
    Diarra Mouhamadou
    Strasbourg Alsace avanserer forover i Clermont-Ferrand. Diarra Mouhamadou avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Moise Sahi Dion
    Moise Sahi Dion (Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Bilal Boutobba
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Bilal Boutobba (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Benoit Millot tildeler Clermont Foot en corner. Johan Gastien sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Yohann Magnin
    Yohann Magnin (Clermont Foot) visar framfötterna men nickar utanför.
    20'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    27'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Clermont Foot.
    27'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    28'
    29'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men Benoit Millot blåser for offside på Stade Gabriel Montpied.
    30'
    30'
    Hjørnespark til Strasbourg
    34'
    Mål for Strasbourg!
    Clermont 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Moise Sahi Dion
    Målgivende: Ibrahima Sissoko
    Moise Sahi Dion setter ballen i nettet og Strasbourg Alsace leder nå 0-1. Ibrahima Sissoko var nest sist på ballen.
    34'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Clermont
    Neto Borges
    Dommeren gir Neto Borges (Clermont Foot) et gult kort.
    36'
    Dommer Benoit Millot venter med å sette i gang spillet fordi Dilane Bakwa ligger nede.
    37'
    Dilane Bakwa er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gabriel Montpied.
    38'
    39'
    Diarra Mouhamadou ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Diarra Mouhamadou er tilbake i kampen igjen.
    42'
    Johan Gastien (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    45'+1
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    45'+2
    Marvin Senaya ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    49'
    Marvin Senaya ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Clermont-Ferrand.
    50'
    Elbasan Rashani
    Clermont Foot fosser forover og Elbasan Rashani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Shamar Nicholson
    Målgivende: Bilal Boutobba
    Mål! Clermont Foot utligner på Stade Gabriel Montpied. Målscorer: Shamar Nicholson. Flott spill fra Bilal Boutobba før målet.
    52'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    54'
    Shamar Nicholson
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Shamar Nicholson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    57'
    59'
    Gult kort til Strasbourg
    Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Shamar Nicholson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Angelo Gabriel
    Patrick Vieira (Strasbourg Alsace) gjør sitt første bytte for dagen. Emanuel Emegha erstatter Angelo Gabriel.
    60'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Shamar Nicholson
    Grejohn Kyei (Clermont Foot) erstatter Shamar Nicholson som muligens er skadet.
    61'
    Bilal Boutobba (Clermont Foot) header mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    Hjørnespark til Clermont
    63'
    63'
    66'
    69'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    70'
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Diarra Mouhamadou treffer mål, men keeper redder.
    70'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    70'
    Grejohn Kyei
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Grejohn Kyei går utenfor.
    70'
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Mehdi Zeffane
    Pascal Gastien gjør dagens andre bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Mehdi Zeffane og setter inn Jim Allevinah.
    72'
    Inn: Muhammed-Cham Saracevic
    Ut: Elbasan Rashani
    Clermont Foot bytter ut Elbasan Rashani med Muhammed-Cham Saracevic. Dette er det tredje byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    72'
    72'
    Spillet på Stade Gabriel Montpied er stoppet midlertidig fordi Maximiliano Caufriez ligger nede.
    75'
    76'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Maximiliano Caufriez som kommer tilbake på banen i Clermont-Ferrand.
    76'
    Inn: Jessy Deminguet
    Ut: Moise Sahi Dion
    Bytte for Strasbourg Alsace. Jessy Deminguet kommer inn for Moise Sahi Dion på Stade Gabriel Montpied.
    77'
    Marvin Senaya (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    77'
    Inn: Thomas Delaine
    Ut: Frederic Guilbert
    Strasbourg Alsace gjør sitt tredje bytte. Frederic Guilbert erstattes av Thomas Delaine.
    78'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Sjanse til Clermont Foot! Muhammed-Cham Saracevic er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Marvin Senaya er tilbake på banen igjen.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Abakar Sylla (Strasbourg Alsace) vrir seg av smerte i gresset.
    79'
    Abakar Sylla kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    80'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    81'
    Thomas Delaine
    Thomas Delaine (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Bilal Boutobba får behandling for en skade på banen.
    81'
    82'
    Bilal Boutobba er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gabriel Montpied.
    83'
    83'
    Clermont Foot fosser fremover, men Grejohn Kyei går rett i offsidefella.
    85'
    85'
    85'
    Strasbourg Alsace angriper i Clermont-Ferrand, men blir avblåst for offside.
    86'
    Inn: Steven Baseya
    Ut: Junior Mwanga
    Strasbourg Alsace bytter ut Junior Mwanga med Steven Baseya.
    86'
    87'
    89'
    90'+2
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Bilal Boutobba fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+6
    Inn: Habib Keita
    Ut: Bilal Boutobba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Habib Keita, mens Bilal Boutobba tar plass på benken.