Yohann Magnin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Yohann Magnin får behandling for en skade på banen.
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Clermont!
    Clermont 4 - 1 Stade Reims
    Mål: Elbasan Rashani
    Målgivende: Jeremy Jacquet
    I Clermont-Ferrand øker Clermont Foot ledelsen til 4-1 takket være et mål av Elbasan Rashani. Det er en fin assist fra Jeremy Jacquet.
    90'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Shamar Nicholson
    Ut: Grejohn Kyei
    Clermont Foot gjør sitt fjerde bytte. Grejohn Kyei erstattes av Shamar Nicholson.
    89'
    Grejohn Kyei ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    Amir Richardson
    Stade Reims avanserer forover i Clermont-Ferrand. Amir Richardson avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Hjørnespark til Stade Reims
    86'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Reda Khadra
    Målsjanse på Stade Gabriel Montpied! Reda Khadra fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    Frispark Stade Reims.
    85'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    84'
    Hjørnespark til Clermont
    83'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    Inn: Jeremy Jacquet
    Ut: Mehdi Zeffane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Jeremy Jacquet, mens Mehdi Zeffane tar plass på benken.
    80'
    Inn: Chrislain Matsima
    Ut: Alan Virginius
    Clermont Foot bytter ut Alan Virginius med Chrislain Matsima.
    80'
    Clermont 3 - 1 Stade Reims
    Målgivende: Grejohn Kyei
    Elbasan Rashani setter ballen i mål og øker Clermont Foots ledelse til 3-1 i Clermont-Ferrand. Flott spill fra Grejohn Kyei før målet.
    79'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    77'
    Rødt kort til Stade Reims
    Thibault De Smet
    Utvisning! Stade Reims må klare seg uten Thibault De Smet resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    77'
    Ingen straffe til Stade Reims
    76'
    VAR sjekker om det er straffe til Stade Reims
    76'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Bojang
    Ut: Junya Ito
    Stade Reims gjør sitt femte bytte. Junya Ito erstattes av Bojang.
    75'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Habib Keita
    Ut: Muhammed-Cham Saracevic
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Muhammed-Cham Saracevic og setter inn Habib Keita.
    73'
    Emmanuel Agbadou
    Målsjanse! Emmanuel Agbadou (Stade Reims) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    70'
    69'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    68'
    Inn: Amir Richardson
    Ut: Therence Koudou
    Therence Koudou (Stade Reims) erstattes av Amir Richardson.
    67'
    Inn: Reda Khadra
    Ut: Amadou Kone
    William Still (Stade Reims) gjør sitt tredje bytte for dagen. Reda Khadra erstatter Amadou Kone.
    66'
    Inn: Thomas Foket
    Ut: Teddy Teuma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Reims. Inn kommer Thomas Foket, mens Teddy Teuma tar plass på benken.
    66'
    Inn: Mamadou Diakhon
    Ut: Oumar Diakite
    Stade Reims bytter ut Oumar Diakite med Mamadou Diakhon.
    66'
    Amadou Kone
    Sjanse! Stade Reims avanserer forover, men Amadou Kone avslutter utenfor.
    65'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot fosser forover og Muhammed-Cham Saracevic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    Gult kort til Stade Reims
    Teddy Teuma
    Dommeren gir Teddy Teuma (Stade Reims) et gult kort.
    60'
    Amadou Kone
    Amadou Kone (Stade Reims) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    59'
    58'
    57'
    Clermont scorer på straffe!
    Clermont 2 - 1 Stade Reims
    Mål: Muhammed-Cham Saracevic
    Muhammed-Cham Saracevic scorer og Clermont Foot leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    56'
    Therence Koudou
    Dommer Florent Batta viser Therence Koudou (Stade Reims) det gule kortet.
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Clermont
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Clermont
    54'
    Straffe til Clermont
    54'
    53'
    Målsjanse til Clermont Foot! Muhammed-Cham Saracevic treffer mål, men keeper redder.
    53'
    Keito Nakamura
    Stade Reims angriper, men avslutningen til Keito Nakamura går utenfor.
    48'
    Oumar Diakite
    Oumar Diakite (Stade Reims) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Stade Gabriel Montpied.
    46'
    En av Stade Reimss spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand, men blir avblåst for offside.
    45'
    40'
    Junya Ito
    Stade Reims angriper. Junya Ito får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Clermont Foot fosser fremover, men Florent Batta blåser for offside på Stade Gabriel Montpied.
    39'
    Marshall Munetsi
    Stade Reims angriper på Stade Gabriel Montpied. Marshall Munetsi header utenfor.
    38'
    I Clermont-Ferrand slår Teddy Teuma en corner fra venstre.
    38'
    Mehdi Zeffane
    Mehdi Zeffane (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    36'
    I Clermont-Ferrand slår Mehdi Zeffane en corner fra venstre.
    35'
    Mål for Stade Reims!
    Clermont 1 - 1 Stade Reims
    Mål: Keito Nakamura
    Utligning! Keito Nakamura setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    33'
    Clermont 1 - 0 Stade Reims
    Mål! Muhammed-Cham Saracevic gir Clermont Foot ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    31'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    29'
    29'
    Tilbake fra skade: Stade Reims
    26'
    Dommer Florent Batta venter med å sette i gang spillet fordi Oumar Diakite ligger nede.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Stade Reims!
    24'
    Teddy Teuma (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    23'
    22'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    20'
    18'
    Florent Batta tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    14'
    13'
    13'
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.