En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Stade Gabriel Montpied.
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    19'
    Mål for Olympique Marseille!
    Clermont 0 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Iliman Ndiaye
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Iliman Ndiaye på Stade Gabriel Montpied.
    23'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    27'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    33'
    Gult kort til Clermont
    Muhammed-Cham Saracevic
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) får et gult kort av dommer Thomas Leonard.
    34'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    34'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Målsjanse til Olympique Marseille! Pierre-Emerick Aubameyang treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    Hjørnespark til Clermont
    39'
    39'
    Skudd på mål, Clermont
    39'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    41'
    41'
    45'
    45'
    45'
    45'
    Neto Borges
    Neto Borges (Clermont Foot) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Frispark Olympique Marseille.
    45'+3
    48'
    50'
    50'
    50'
    51'
    52'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Bilal Boutobba
    Målgivende: Florent Ogier
    Bilal Boutobba scorer og utligner dermed til 1-1. Florent Ogier sto for den målgivende pasningen.
    53'
    56'
    Thomas Leonard tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Thomas Leonard tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Clermont 1 - 2 Olympique Marseille
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang header ballen i mål og Olympique Marseille tar ledelsen 1-2 på Stade Gabriel Montpied.
    59'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Jean Onana
    Ut: Azzedine Ounahi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Jean Onana, mens Azzedine Ounahi tar plass på benken.
    61'
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Jean-Louis Gasset gjør dagens andre bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Pape Alassane Gueye og setter inn Geoffrey Kondogbia.
    61'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Alan Virginius
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt første bytte for dagen. Jim Allevinah erstatter Alan Virginius.
    62'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Bilal Boutobba
    Clermont Foot bytter ut Bilal Boutobba med Elbasan Rashani. Dette er det andre byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    62'
    66'
    Clermont 1 - 3 Olympique Marseille
    Mål: Jonathan Clauss
    Målgivende: Ismaila Sarr
    Jonathan Clauss øker Olympique Marseilles ledelse til 1-3! Det er en fin assist fra Ismaila Sarr.
    67'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Geoffrey Kondogbia
    Dommer Thomas Leonard viser Geoffrey Kondogbia (Olympique Marseille) det gule kortet.
    68'
    72'
    75'
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) erstattes av Faris Pemi Moumbagna.
    75'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille bytter ut Iliman Ndiaye med Luis Henrique Tomaz de Lima.
    75'
    Inn: Komnen Andric
    Ut: Shamar Nicholson
    Bytte for Clermont Foot. Komnen Andric kommer inn for Shamar Nicholson på Stade Gabriel Montpied.
    76'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Johan Gastien
    Johan Gastien (Clermont Foot) erstattes av Yohann Magnin.
    76'
    79'
    Clermont 1 - 4 Olympique Marseille
    Mål: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Målgivende: Faris Pemi Moumbagna
    Mål! Luis Henrique Tomaz de Lima øker ledelsen til 1-4. Faris Pemi Moumbagna var nest sist på ballen.
    80'
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Amine Harit
    Olympique Marseille bytter ut Amine Harit med Joaquin Correa. Dette er det femte byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Cheick Oumar Konate
    Ut: Habib Keita
    Bytte for Clermont Foot. Cheick Oumar Konate kommer inn for Habib Keita på Stade Gabriel Montpied.
    83'
    86'
    86'
    Olympique Marseille angriper i Clermont-Ferrand, men blir avblåst for offside.
    86'
    87'
    Frispark Clermont Foot.
    88'
    89'
    90'
    90'+1
    90'+1
    Clermont 1 - 5 Olympique Marseille
    Mål: Faris Pemi Moumbagna
    Mål! Faris Pemi Moumbagna øker Olympique Marseilles ledelse til 1-5 på Stade Gabriel Montpied.