2-4
33
66
    Mehdi Zeffane
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Mehdi Zeffane avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 0 Monaco
    Mål: Mateusz Wieteska
    Målgivende: Muhammed-Cham Saracevic
    Mål! Mateusz Wieteska (Clermont Foot) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Stade Gabriel Montpied. Muhammed-Cham Saracevic var nest sist på ballen.
    7'
    Francois Letexier tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Clermont-Ferrand slår Aleksandr Golovin en corner fra høyre.
    10'
    Vanderson
    Vanderson skyter i stolpen! Nesten mål for AS Monaco FC.
    11'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Clermont Foot.
    13'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maxime Gonalons (Clermont Foot) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    17'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Maxime Gonalons som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Andy Pelmard
    Målsjanse til Clermont Foot! Andy Pelmard treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Monaco
    Soungoutou Magassa
    Soungoutou Magassa (AS Monaco FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    21'
    Alidu Seidu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    25'
    Tilbake fra skade: Clermont
    25'
    Mål for Monaco!
    Clermont 1 - 1 Monaco
    Mål: Vanderson
    Målgivende: Takumi Minamino
    Utligning! Vanderson setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Takumi Minamino.
    26'
    27'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    30'
    32'
    Takumi Minamino
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Takumi Minamino (AS Monaco FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Grejohn Kyei
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Grejohn Kyei avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Mohamed Camara
    Dommer Francois Letexier viser Mohamed Camara (AS Monaco FC) det gule kortet.
    35'
    Youssouf Fofana ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Youssouf Fofana ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Clermont-Ferrand.
    37'
    40'
    Clermont Foots Grejohn Kyei blåses av for offside på Stade Gabriel Montpied.
    41'
    41'
    Clermont 1 - 2 Monaco
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Mål! Wissam Ben Yedder gir AS Monaco FC ledelsen 1-2 i Clermont-Ferrand.
    43'
    Frispark Clermont Foot.
    45'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    45'+2
    45'+3
    Maxime Gonalons (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    45'+4
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    45'+7
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Maxime Gonalons som kommer tilbake på banen i Clermont-Ferrand.
    45'+7
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+9
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Eliot Matazo
    Ut: Mohamed Camara
    Mohamed Camara (AS Monaco FC) erstattes av Eliot Matazo.
    46'
    I Clermont-Ferrand slår Muhammed-Cham Saracevic en corner fra venstre.
    47'
    På Stade Gabriel Montpied fyrer Mehdi Zeffane (Clermont Foot) av et skudd - i stolpen!
    48'
    Hjørnespark til Clermont
    48'
    48'
    50'
    Clermont 2 - 2 Monaco
    Mål: Muhammed-Cham Saracevic
    Målgivende: Alidu Seidu
    Muhammed-Cham Saracevic scorer og utligner dermed til 2-2. Alidu Seidu sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Francois Letexier tildeler Clermont Foot en corner. Johan Gastien sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Sjanse til AS Monaco FC! Takumi Minamino er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Alidu Seidu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Alidu Seidu er tilbake på banen igjen.
    62'
    Chrislain Matsima ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Chrislain Matsima er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Offside! Caio Henrique blir vinket av og AS Monaco FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    67'
    Clermont 2 - 3 Monaco
    Målgivende: Vanderson
    Wissam Ben Yedder dundrer ballen i mål og AS Monaco FC tar ledelsen 2-3 på Stade Gabriel Montpied. Flott spill fra Vanderson før målet.
    70'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    75'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Komnen Andric
    Ut: Grejohn Kyei
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Grejohn Kyei og setter inn Komnen Andric.
    76'
    Inn: Jeremie Bela
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot gjør sitt andre bytte. Jim Allevinah erstattes av Jeremie Bela.
    76'
    Komnen Andric
    Clermont Foot angriper på Stade Gabriel Montpied. Komnen Andric header utenfor.
    77'
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Komnen Andric går utenfor.
    79'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Maxime Gonalons
    Clermont Foot bytter ut Maxime Gonalons med Yohann Magnin.
    80'
    Inn: Cheick Oumar Konate
    Ut: Mehdi Zeffane
    Mehdi Zeffane (Clermont Foot) erstattes av Cheick Oumar Konate.
    80'
    82'
    Jeremie Bela
    Målsjanse på Stade Gabriel Montpied! Jeremie Bela fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Inn: Maghnes Akliouche
    Ut: Takumi Minamino
    AS Monaco FC gjør sitt andre bytte. Takumi Minamino erstattes av Maghnes Akliouche.
    85'
    Inn: Krepin Diatta
    Ut: Aleksandr Golovin
    Adi Hutter (AS Monaco FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Krepin Diatta erstatter Aleksandr Golovin.
    86'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Stade Gabriel Montpied.
    87'
    Inn: Bilal Boutobba
    Ut: Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot bytter ut Muhammed-Cham Saracevic med Bilal Boutobba. Dette er det femte byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    88'
    90'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Myron Boadu, mens Wissam Ben Yedder tar plass på benken.
    90'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Caio Henrique får behandling for en skade på banen.
    90'+1
    Clermont 2 - 4 Monaco
    Mål: Maghnes Akliouche
    Målgivende: Eliot Matazo
    Mål! Maghnes Akliouche øker ledelsen til 2-4. Eliot Matazo sto for den målgivende pasningen.
    90'+3
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Caio Henrique
    AS Monaco FC bytter ut Caio Henrique med Ismail Jakobs.
    90'+4
    Caio Henrique kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    90'+4
    Maghnes Akliouche
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til AS Monaco FC.
    90'+5
    Alidu Seidu
    Clermont Foot fosser forover og Alidu Seidu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+6
    90'+6
    Philipp Kohn
    90'+6
    Ismail Jakobs
    AS Monaco FC angriper. Ismail Jakobs får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.