Frispark i en god posisjon for Le Havre AC!
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 0 Le Havre
    Mål: Muhammed-Cham Saracevic
    Målgivende: Neto Borges
    Muhammed-Cham Saracevic dundrer ballen i mål og Clermont Foot tar ledelsen 1-0 på Stade Gabriel Montpied. Det er en fin assist fra Neto Borges.
    12'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    17'
    Le Havre AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot fosser forover og Muhammed-Cham Saracevic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Le Havre, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Habib Keita
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Habib Keita avslutter utenfor.
    24'
    Marc Bollengier tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Johan Gastien
    Johan Gastien (Clermont Foot) header ballen mot mål, men Le Havre AC klarerer.
    25'
    25'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til Le Havre AC på egen banehalvdel.
    26'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    I Clermont-Ferrand slår Christopher Operi en corner fra høyre.
    29'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    29'
    Gult kort til Clermont
    Elbasan Rashani
    Elbasan Rashani (Clermont Foot) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Rødt kort til Clermont
    Rødt kort! Elbasan Rashani (Clermont Foot) blir utvist.
    30'
    Habib Keita
    Habib Keita (Clermont Foot) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gabriel Montpied.
    31'
    Gult kort til Le Havre
    Oussama Targhalline
    Dommer Marc Bollengier viser Oussama Targhalline (Le Havre AC) det gule kortet.
    34'
    34'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    36'
    Le Havre AC angriper. Mohamed Bayo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    41'
    Mohamed Bayo (Le Havre AC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Andre Morgan Rami Ayew
    Andre Morgan Rami Ayew (Le Havre AC) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Mål for Le Havre!
    Clermont 1 - 1 Le Havre
    Mål: Andre Morgan Rami Ayew
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    Mål! Andre Morgan Rami Ayew utligner for Le Havre AC. Stillingen er dermed 1-1 i Clermont-Ferrand. Daler Kuzyaev var nest sist på ballen.
    45'+1
    Straffe til Clermont
    45'+3
    Gautier Lloris
    Dommeren gir Gautier Lloris (Le Havre AC) et gult kort.
    45'+3
    Clermont scorer på straffe!
    Clermont 2 - 1 Le Havre
    Mål! Clermont Foot får et straffespark som Muhammed-Cham Saracevic setter i mål på Stade Gabriel Montpied. Stillingen er dermed 2-1.
    45'+5
    Johan Gastien (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Le Havre AC er nær straffområde.
    47'
    Frispark for Le Havre AC på egen banehalvdel.
    52'
    Marc Bollengier tildeler Le Havre AC en corner. Christopher Operi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    54'
    Frisparket tildelt Le Havre AC er farlig nær Clermont Foots målområde.
    56'
    Emmanuel Sabbi
    Le Havre AC avanserer forover på Stade Gabriel Montpied og Emmanuel Sabbi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Clermont Foot.
    57'
    57'
    Frispark Clermont Foot.
    58'
    Arouna Sangante
    Dommer Marc Bollengier gir Arouna Sangante (Le Havre AC) et gult kort.
    58'
    Målet til Clermont sjekkes av VAR
    60'
    Målet til Clermont blir annullert
    61'
    Clermont Foot fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Yassine Kechta
    Ut: Abdoulaye Toure
    Luka Elsner (Le Havre AC) gjør sitt første bytte for dagen. Yassine Kechta erstatter Abdoulaye Toure.
    62'
    Inn: Antoine Joujou
    Ut: Emmanuel Sabbi
    Bytte for Le Havre AC. Antoine Joujou kommer inn for Emmanuel Sabbi på Stade Gabriel Montpied.
    62'
    Christopher Operi (Le Havre AC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    62'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Le Havre AC.
    63'
    Mohamed Bayo (Le Havre AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    65'
    Andre gule kort til Le Havre
    Utvisning! Oussama Targhalline (Le Havre AC) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    66'
    Johan Gastien (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    67'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Johan Gastien som kommer tilbake på banen i Clermont-Ferrand.
    68'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til Le Havre AC.
    71'
    Antoine Joujou
    Målsjanse på Stade Gabriel Montpied! Antoine Joujou fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Antoine Joujou (Le Havre AC) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Maxime Gonalons
    Ut: Habib Keita
    Clermont Foot gjør sitt første bytte. Habib Keita erstattes av Maxime Gonalons.
    74'
    Inn: Jeremy Jacquet
    Ut: Mehdi Zeffane
    Mehdi Zeffane (Clermont Foot) erstattes av Jeremy Jacquet.
    74'
    75'
    76'
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Alan Virginius
    Pascal Gastien gjør dagens tredje bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Alan Virginius og setter inn Grejohn Kyei.
    78'
    Kan Clermont Foot utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    81'
    82'
    82'
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Daler Kuzyaev
    Le Havre AC bytter ut Daler Kuzyaev med Samuel Grandsir. Dette er det tredje byttet som Luka Elsner gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Steve Ngoura
    Ut: Andre Morgan Rami Ayew
    Luka Elsner gjør dagens fjerde bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Andre Morgan Rami Ayew og setter inn Steve Ngoura.
    85'
    Inn: Loic Nego
    Ut: Arouna Sangante
    Le Havre AC bytter ut Arouna Sangante med Loic Nego.
    85'
    Christopher Operi (Le Havre AC) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.