29
60
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Shamar Nicholson
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Shamar Nicholson avslutter utenfor.
    2'
    Johan Gastien (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    4'
    Gult kort til Brest
    Mathias Pereira Lage
    Dommer Stephanie Frappart viser Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) det gule kortet.
    7'
    Romain Del Castillo
    Romain Del Castillo (Stade Brest 29) får en nickmöjlighet på Stade Gabriel Montpied men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    9'
    Frispark
    9'
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    21'
    Hugo Magnetti
    Stade Brestois 29 fosser forover og Hugo Magnetti fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I Clermont-Ferrand slår Romain Del Castillo en corner fra venstre.
    25'
    Steve Mounie
    Stade Brestois 29 angriper. Steve Mounie får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Mahdi Camara
    Målsjanse! Mahdi Camara (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Sjanse til Stade Brestois 29! Steve Mounie er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    28'
    Pierre Lees-Melou
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Pierre Lees-Melou treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Clermont Foot fosser forover og Shamar Nicholson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Stephanie Frappart tildeler Clermont Foot en corner. Johan Gastien sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Julien Le Cardinal
    Julien Le Cardinal (Stade Brestois 29) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Kan Clermont Foot utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    35'
    Alan Virginius (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    36'
    Alan Virginius er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Stade Brestois 29 angriper i Clermont-Ferrand. Romain Del Castillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Neto Borges
    Neto Borges (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark Stade Brestois 29.
    42'
    Gult kort til Clermont
    Johan Gastien
    Johan Gastien (Clermont Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Clermont Foot.
    45'
    Julien Le Cardinal (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Maximiliano Caufriez
    Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) får et gult kort av dommer Stephanie Frappart.
    49'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    49'
    Mål for Brest!
    Clermont 0 - 1 Brest
    Mål: Pierre Lees-Melou
    Målgivende: Bradley Locko
    Pierre Lees-Melou dundrer ballen i mål og Stade Brestois 29 tar ledelsen 0-1 på Stade Gabriel Montpied. Bradley Locko sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Clermont Foot like utenfor Stade Brestois 29-området.
    54'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    60'
    Brendan Chardonnet
    Stade Brestois 29 angriper på Stade Gabriel Montpied. Brendan Chardonnet header utenfor.
    60'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Frisparket tildelt Stade Brestois 29 er farlig nær Clermont Foots målområde.
    64'
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Skudd på mål, Brest
    65'
    65'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Alan Virginius
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Alan Virginius og setter inn Jim Allevinah.
    66'
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Shamar Nicholson
    Clermont Foot bytter ut Shamar Nicholson med Grejohn Kyei. Dette er det andre byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    66'
    67'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 1 Brest
    Mål: Grejohn Kyei
    Målgivende: Jim Allevinah
    Mål! Clermont Foot utligner til 1-1 etter en heading av Grejohn Kyei i Clermont-Ferrand. Jim Allevinah var nest sist på ballen.
    69'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Hugo Magnetti
    Stade Brestois 29 gjør sitt tredje bytte. Hugo Magnetti erstattes av Jonas Martin.
    72'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Romain Del Castillo
    Eric Roy (Stade Brestois 29) gjør sitt første bytte for dagen. Jeremy Le Douaron erstatter Romain Del Castillo.
    72'
    Inn: Kamory Doumbia
    Ut: Mahdi Camara
    Mahdi Camara (Stade Brestois 29) erstattes av Kamory Doumbia.
    72'
    Jonas Martin
    Dommeren gir Jonas Martin (Stade Brestois 29) et gult kort.
    74'
    Inn: Habib Keita
    Ut: Maxime Gonalons
    Bytte for Clermont Foot. Habib Keita kommer inn for Maxime Gonalons på Stade Gabriel Montpied.
    76'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Bilal Boutobba
    Clermont Foot bytter ut Bilal Boutobba med Elbasan Rashani. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    76'
    En av Stade Brestois 29s spillere blir avblåst for offside.
    80'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Johan Gastien
    Clermont Foot bytter ut Johan Gastien med Yohann Magnin.
    81'
    Grejohn Kyei
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Grejohn Kyei avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Billal Brahimi, mens Mathias Pereira Lage tar plass på benken.
    84'
    Frispark i en god posisjon for Clermont Foot!
    85'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    87'
    Rødt kort til Clermont
    Elbasan Rashani
    Rødt kort! Elbasan Rashani (Clermont Foot) blir utvist.
    87'
    Rødt kort til Brest
    Marco Bizot
    Marco Bizot (Stade Brestois 29) må forlate banen etter at dommer Stephanie Frappart trekker fram det røde kortet!
    87'
    Rødt kort!
    Spilleren på Brest får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    88'
    Inn: Gregorie Coudert
    Ut: Kamory Doumbia
    Bytte for Stade Brestois 29. Gregorie Coudert kommer inn for Kamory Doumbia på Stade Gabriel Montpied.
    90'
    90'
    90'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Stade Brestois 29.
    90'+1
    90'+3
    Hjørnespark til Brest
    90'+6
    Stade Brestois 29 angriper i Clermont-Ferrand. Pierre Lees-Melou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+6
    90'+6
    Stephanie Frappart tildeler Stade Brestois 29 en corner. Billal Brahimi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.