0-4
Luna90'+3
    Frispark Chicago Fire.
    2'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    7'
    Hjørnespark til Real Salt Lake
    8'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hugo Cuypers
    Chicago Fire angriper i Chicago. Hugo Cuypers fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Kan Real Salt Lake utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Cristian Arango
    Real Salt Lake avanserer forover i Chicago. Cristian Arango avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    15'
    15'
    Gult kort til Chicago Fire
    Kellyn Acosta
    Dommer Marcos De Oliveira gir Kellyn Acosta (Chicago Fire) et gult kort.
    15'
    Bryan Oviedo (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    17'
    Chris Mueller
    Sjanse i Chicago! Chris Mueller (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    22'
    23'
    Mål for Real Salt Lake!
    Chicago Fire 0 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Andres Gomez
    Målgivende: Alexandros Katranis
    Mål! Real Salt Lake tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Andres Gomez på Soldier Field. Flott spill fra Alexandros Katranis før målet.
    24'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    26'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) erstattes av Georgios Koutsias.
    28'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Real Salt Lake.
    30'
    30'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Andres Gomez
    Andres Gomez (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Soldier Field.
    31'
    Chicago Fire 0 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Cristian Arango
    Mål! Real Salt Lake øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Cristian Arango på Soldier Field.
    33'
    Bryan Oviedo (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    37'
    Chicago Fire 0 - 3 Real Salt Lake
    Målgivende: Bryan Oviedo
    Mål! Cristian Arango (Real Salt Lake) header inn 0-3. Bryan Oviedo sto for den målgivende pasningen.
    37'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    45'+2
    Hjørnespark til Chicago Fire
    45'+3
    Inn: Gaston Gimenez
    Ut: Federico Navarro
    Bytte for Chicago Fire. Gaston Gimenez kommer inn for Federico Navarro på Soldier Field.
    46'
    48'
    49'
    Arnaud Souquet
    Arnaud Souquet (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    50'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    51'
    Fidel Barajas
    Fidel Barajas (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    52'
    55'
    55'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Diego Luna
    Ut: Andres Gomez
    Pablo Mastroeni gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Andres Gomez og setter inn Diego Luna.
    56'
    Hugo Cuypers (Chicago Fire) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gaston Gimenez (Chicago Fire) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Gaston Gimenez
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) tar ut Gaston Gimenez som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Tom Barlow.
    60'
    Diego Luna
    Målsjanse! Diego Luna (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Real Salt Lake angriper. Cristian Arango får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Chicago Fire angriper i Chicago. Hugo Cuypers avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Chicago Fire.
    69'
    Hugo Cuypers (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Inn: Philip Quinton
    Ut: Alexandros Katranis
    Real Salt Lake gjør sitt andre bytte. Alexandros Katranis erstattes av Philip Quinton.
    73'
    Inn: Nelson Palacio
    Ut: Braian Ojeda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Nelson Palacio, mens Braian Ojeda tar plass på benken.
    73'
    76'
    Kellyn Acosta (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    77'
    77'
    81'
    82'
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Fidel Barajas
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maikel Chang erstatter Fidel Barajas.
    82'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Matt Crooks
    Real Salt Lake bytter ut Matt Crooks med Anderson Julio. Dette er det femte byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    82'
    Dommer Marcos De Oliveira ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Georgios Koutsias blåses av for offside.
    87'
    89'
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Cristian Arango går utenfor.
    90'
    Anderson Julio
    Målsjanse til Real Salt Lake! Anderson Julio treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Real Salt Lake avanserer forover i Chicago. Anderson Julio avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    Chicago Fire 0 - 4 Real Salt Lake
    Mål: Diego Luna
    Målgivende: Cristian Arango
    Diego Luna setter ballen i mål og øker Real Salt Lakes ledelse til 0-4 i Chicago. Cristian Arango var nest sist på ballen.