Chicago Fire angriper i Chicago. Arnaud Souquet fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    9'
    Frisparket tildelt Philadelphia er farlig nær Chicago Fires målområde.
    9'
    Ismail Elfath tildeler Philadelphia en corner. Jack McGlynn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Jakob Glesnes
    Jakob Glesnes (Philadelphia) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    13'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    Andre Blake
    19'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 Philadelphia Union
    Mål: Maren Haile-Selassie
    Målgivende: Miguel Navarro
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 1-0 ved Maren Haile-Selassie. Miguel Navarro var nest sist på ballen.
    19'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    22'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    28'
    Brian Gutierrez
    Brian Gutierrez (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Philadelphia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    31'
    Frispark Chicago Fire.
    39'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    40'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Philadelphia.
    41'
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    41'
    Alejandro Bedoya vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Spillet på Soldier Field er stoppet midlertidig fordi Kei Kamara ligger nede.
    42'
    Kei Kamara er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Alejandro Bedoya ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chicago.
    45'+1
    Philadelphia angriper, men Ismail Elfath blåser for offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Mauricio Pineda
    Ut: Gaston Gimenez
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Gaston Gimenez erstattes av Mauricio Pineda.
    46'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    47'
    Andre Blake
    47'
    Philadelphia Union scorer selvmål!
    Chicago Fire 2 - 0 Philadelphia Union
    Mål: Nathan Harriel
    Selvmål! Nathan Harriel er dagens uheldigste i Chicago, der stillingen nå er 2-0.
    47'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Andre Blake
    56'
    Maren Haile-Selassie
    Sjanse i Chicago! Maren Haile-Selassie (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Carlos Teran ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Inn: Kendall Burks
    Ut: Carlos Teran
    Bytte for Chicago Fire. Kendall Burks kommer inn for Carlos Teran på Soldier Field.
    58'
    Maren Haile-Selassie (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    58'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Carlos Teran som kommer tilbake på banen igjen.
    59'
    Rafael Czichos
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Rafael Czichos avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    60'
    60'
    Straffe til Philadelphia Union
    61'
    62'
    Philadelphia Union scorer på straffe!
    Chicago Fire 2 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Daniel Gazdag
    Mål! Philadelphia reduserer til 2-1 takket være et straffespark av Daniel Gazdag.
    62'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Matt Real
    Ut: Olivier Mbaizo
    Jim Curtin gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Olivier Mbaizo og setter inn Matt Real.
    64'
    Inn: Quinn Sullivan
    Ut: Mikael Uhre
    Mikael Uhre (Philadelphia) erstattes av Quinn Sullivan.
    64'
    64'
    Mål for Philadelphia Union!
    Chicago Fire 2 - 2 Philadelphia Union
    Mål: Julian Carranza
    Målgivende: Daniel Gazdag
    Mål! bortelag utligner ved Julian Carranza. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Daniel Gazdag.
    65'
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Brian Gutierrez
    Ezra Hendrickson (Chicago Fire) gjør sitt tredje bytte for dagen. Xherdan Shaqiri erstatter Brian Gutierrez.
    66'
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Kei Kamara
    Chicago Fire bytter ut Kei Kamara med Georgios Koutsias. Dette er det fjerde byttet som Ezra Hendrickson gjør i dagens kamp.
    66'
    Gult kort til Chicago Fire
    Fabian Herbers
    Dommer Ismail Elfath gir Fabian Herbers (Chicago Fire) et gult kort.
    66'
    Frispark til Philadelphia på halvdelen til Chicago Fire.
    66'
    Philadelphia fosser fremover, men Ismail Elfath blåser for offside på Soldier Field.
    69'
    Quinn Sullivan
    Philadelphia avanserer forover i Chicago. Quinn Sullivan avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Mauricio Pineda
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Mauricio Pineda avslutter utenfor.
    75'
    Julian Carranza
    Julian Carranza (Philadelphia) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Jose Martinez
    Jose Martinez (Philadelphia) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    80'
    Inn: Javier Casas
    Ut: Fabian Herbers
    Chicago Fire bytter ut Fabian Herbers med Javier Casas.
    80'
    81'
    Georgios Koutsias
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Georgios Koutsias går utenfor.
    81'
    Georgios Koutsias (Chicago Fire) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    83'
    83'
    Dommer Ismail Elfath venter med å sette i gang spillet fordi Nathan Harriel ligger nede.