Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Chicago Fire.
    5'
    Jairo Torres
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Jairo Torres avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Skudd på mål, Chicago Fire
    8'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Jairo Torres (Chicago Fire) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    10'
    Hjørnespark til New England Revolution
    11'
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    12'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Tomas Chancalaym
    Sjanse til New England Revolution! Tomas Chancalaym er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    16'
    Mål for New England Revolution!
    Chicago Fire 0 - 1 New England Revolution
    Mål: Tomas Chancalaym
    Mål! Tomas Chancalaym gir New England Revolution en 0-1 ledelse.
    17'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 1 New England Revolution
    Mål: Brian Gutierrez
    Målgivende: Robert Jonathan Dean Jr
    Mål! Brian Gutierrez utligner for Chicago Fire. Stillingen er dermed 1-1 i Chicago. Robert Jonathan Dean Jr sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    21'
    Giacomo Vrioni
    Målsjanse til New England Revolution! Giacomo Vrioni treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Kei Kamara
    Chicago Fire avanserer forover og Kei Kamara kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    27'
    27'
    Ousmane Doumbia
    Chicago Fire angriper i Chicago. Ousmane Doumbia fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New England Revolution.
    29'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    37'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    38'
    39'
    Brian Gutierrez
    Målsjanse på Soldier Field! Brian Gutierrez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Skudd utenfor mål, New England Revolution
    44'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    45'+1
    Tim Ford tildeler New England Revolution en corner. Tomas Chancalaym sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    46'
    47'
    Gaston Gimenez
    Chicago Fire fosser forover og Gaston Gimenez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    50'
    Tim Ford signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    51'
    New England Revolution angriper, men Tim Ford blåser for offside.
    53'
    Chicago Fire 2 - 1 New England Revolution
    Mål: Gaston Gimenez
    Målgivende: Brian Gutierrez
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Gaston Gimenez på Soldier Field. Brian Gutierrez var nest sist på ballen.
    54'
    I Chicago slår Gaston Gimenez en corner fra høyre.
    58'
    Chicago Fire 2 - 2 New England Revolution
    Mål: Carles Gil
    Målgivende: Giacomo Vrioni
    Carles Gil utligner til 2-2 på Soldier Field. Det er en fin assist fra Giacomo Vrioni.
    59'
    61'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Ian Harkes
    Ut: Noel Arthur Buck
    Clint Peay gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Noel Arthur Buck og setter inn Ian Harkes.
    62'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Giacomo Vrioni
    New England Revolution bytter ut Giacomo Vrioni med Bobby Wood. Dette er det andre byttet som Clint Peay gjør i dagens kamp.
    62'
    Gult kort til Chicago Fire
    Dommer Tim Ford viser Gaston Gimenez (Chicago Fire) det gule kortet.
    65'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Maren Haile-Selassie
    Ut: Fabian Herbers
    Chicago Fire bytter ut Fabian Herbers med Maren Haile-Selassie.
    67'
    68'
    69'
    Kei Kamara vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Omar Gonzalez (New England Revolution) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Soldier Field.
    70'
    Kei Kamara er tilbake i kampen igjen.
    71'
    Omar Gonzalez er tilbake på banen igjen.
    71'
    72'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside på Soldier Field.
    73'
    73'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    75'
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Jairo Torres
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt andre bytte for dagen. Georgios Koutsias erstatter Jairo Torres.
    77'
    Inn: Kacper Przybylko
    Ut: Kei Kamara
    Bytte for Chicago Fire. Kacper Przybylko kommer inn for Kei Kamara på Soldier Field.
    78'
    80'
    81'
    82'
    84'
    84'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Nacho Gil
    Nacho Gil (New England Revolution) erstattes av Emmanuel Boateng.
    86'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Brian Gutierrez (Chicago Fire) vrir seg av smerte i gresset.
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til Chicago Fire
    90'+2
    Ingen straffe til Chicago Fire
    90'+4
    Inn: Daniel Aceves
    Ut: Brian Gutierrez
    Bytte for Chicago Fire. Daniel Aceves kommer inn for Brian Gutierrez på Soldier Field.
    90'+4
    Kan New England Revolution utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+8
    Ousmane Doumbia (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.