Dommeren blåser i gang dagens kamp i Chicago.
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    2'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 New England Revolution
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Boris Sekulic
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 1-0 ved Robert Beric. Det er en fin assist fra Boris Sekulic.
    5'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    7'
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    10'
    Robert Beric
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Robert Beric går utenfor.
    10'
    Chicago Fire 2 - 0 New England Revolution
    Mål: Luka Stojanovic
    Målgivende: Robert Beric
    Luka Stojanovic øker Chicago Fires ledelse til 2-0! Robert Beric sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Alvaro Medran
    Chicago Fire angriper i Chicago. Alvaro Medran fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Adam Buksa
    Målsjanse på Soldier Field! Adam Buksa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Fotis Bazakos tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Mål for New England Revolution!
    Chicago Fire 2 - 1 New England Revolution
    Mål: Adam Buksa
    Målgivende: Carles Gil
    Mål! New England Revolutionet reduserer til 2-1 etter en heading av Adam Buksa. Flott spill fra Carles Gil før målet.
    14'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    18'
    I Chicago slår Carles Gil en corner fra venstre.
    18'
    Chinonso Offor
    Chinonso Offor (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Carles Gil
    New England Revolution avanserer forover i Chicago. Carles Gil avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Robert Beric (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Chicago Fire 2 - 2 New England Revolution
    Mål: Gustavo Bou
    Målgivende: Tajon Buchanan
    Utligning! Gustavo Bou setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Tajon Buchanan var nest sist på ballen.
    27'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    30'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Adam Buksa
    Sjanse i Chicago! Adam Buksa (New England Revolution) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    34'
    I Chicago slår Carles Gil en corner fra høyre.
    34'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    34'
    Chicago Fire må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New England Revolution.
    39'
    Adam Buksa
    Adam Buksa (New England Revolution) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    40'
    Carles Gil
    New England Revolution angriper i Chicago. Carles Gil fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    43'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    45'+1
    Adam Buksa
    Adam Buksa (New England Revolution) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    47'
    50'
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    50'
    Fotis Bazakos tildeler Chicago Fire en corner. Luka Stojanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    54'
    Brandon Bye
    New England Revolution angriper og Brandon Bye får avsluttet. Headingen treffer ikke Chicago Fire-målet.
    54'
    Spillet på Soldier Field er stoppet midlertidig fordi Carles Gil ligger nede.
    55'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    59'
    Carles Gil er tilbake i kampen igjen.
    59'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New England Revolution.
    61'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Teal Bunbury
    Ut: Tajon Buchanan
    Bruce Arena (New England Revolution) gjør sitt første bytte for dagen. Teal Bunbury erstatter Tajon Buchanan.
    61'
    Gustavo Bou (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    62'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New England Revolution.
    64'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Luka Stojanovic
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) erstattes av Ignacio Aliseda.
    66'
    I Chicago slår Gaston Gimenez en corner fra venstre.
    67'
    69'
    Inn: Miguel Navarro
    Ut: Chinonso Offor
    Chicago Fire bytter ut Chinonso Offor med Miguel Navarro.
    76'
    Gaston Gimenez
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Gaston Gimenez avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    79'
    Gult kort til Chicago Fire
    Johan Kappelhof
    Johan Kappelhof (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Fotis Bazakos tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Inn: Wilfrid Kaptoum
    Ut: Tommy McNamara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New England Revolution. Inn kommer Wilfrid Kaptoum, mens Tommy McNamara tar plass på benken.
    82'
    Inn: Edward Kizza
    Ut: Adam Buksa
    New England Revolution bytter ut Adam Buksa med Edward Kizza. Dette er det tredje byttet som Bruce Arena gjør i dagens kamp.
    83'
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Robert Beric avslutter utenfor.
    85'
    87'
    Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Frispark Chicago Fire.
    89'
    90'+1
    Henry Kessler
    New England Revolution angriper på Soldier Field. Henry Kessler header utenfor.
    90'+1
    Kan Chicago Fire utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    VAR sjekker om det er straffe til Chicago Fire
    90'+5
    Ingen straffe til Chicago Fire
    90'+5
    Rødt kort til New England Revolution
    DeJuan Jones
    Utvisning! New England Revolution må klare seg uten DeJuan Jones resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    90'+5
    Chicago Fire angriper. Gaston Gimenez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.