I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    Gaston Gimenez
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Robert Taylor
    Sjanse i Chicago! Robert Taylor (Inter Miami CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    13'
    Joseph Dickerson tildeler Chicago Fire en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    15'
    Facundo Farias
    Inter Miami CF avanserer forover i Chicago. Facundo Farias avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Fabian Herbers
    Målsjanse! Fabian Herbers (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    DeAndre Yedlin
    Målsjanse til Inter Miami CF! DeAndre Yedlin treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Frispark Inter Miami CF.
    24'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    24'
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    25'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    28'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    30'
    Inter Miami CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    I Chicago slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    34'
    34'
    I Chicago slår Brian Gutierrez en corner fra venstre.
    35'
    Brian Gutierrez (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    35'
    Joseph Dickerson tildeler Chicago Fire en corner. Brian Gutierrez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    36'
    37'
    Georgios Koutsias
    På Soldier Field fyrer Georgios Koutsias (Chicago Fire) av et skudd - i stolpen!
    38'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Inter Miami
    Sergio Busquets
    Dommer Joseph Dickerson gir Sergio Busquets (Inter Miami CF) et gult kort.
    42'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til Chicago Fire.
    43'
    Xherdan Shaqiri
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Xherdan Shaqiri avslutter utenfor.
    45'
    Facundo Farias (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    47'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 Inter Miami
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Målgivende: Fabian Herbers
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Xherdan Shaqiri på Soldier Field. Fabian Herbers sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Inter Miami CF.
    50'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside på Soldier Field.
    51'
    Straffe til Inter Miami
    52'
    Gult kort til Chicago Fire
    Robert Jonathan Dean Jr
    Robert Jonathan Dean Jr (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Inter Miami scorer på straffe!
    Chicago Fire 1 - 1 Inter Miami
    Mål: Josef Martinez
    Josef Martinez utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    53'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Maren Haile-Selassie
    Ut: Brian Gutierrez
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Brian Gutierrez erstattes av Maren Haile-Selassie.
    55'
    Offside! Josef Martinez (Inter Miami CF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    57'
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Facundo Farias går utenfor.
    58'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    59'
    Benjamin Cremaschi
    Målsjanse! Benjamin Cremaschi (Inter Miami CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Hjørnespark til Inter Miami
    60'
    Chicago Fire 2 - 1 Inter Miami
    Mål: Maren Haile-Selassie
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 2-1 ved Maren Haile-Selassie. Flott spill fra Fabian Herbers før målet.
    62'
    64'
    Chicago Fire 3 - 1 Inter Miami
    Målgivende: Ousmane Doumbia
    Mål! Maren Haile-Selassie øker Chicago Fires ledelse til 3-1 på Soldier Field. Det er en fin assist fra Ousmane Doumbia.
    66'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Nicolas Stefanelli
    Ut: Robert Taylor
    Inter Miami CF bytter ut Robert Taylor med Nicolas Stefanelli.
    67'
    Inn: Jean Mota
    Ut: Dixon Jair Arroyo Espinoza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Jean Mota, mens Dixon Jair Arroyo Espinoza tar plass på benken.
    67'
    Inn: Kacper Przybylko
    Ut: Georgios Koutsias
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt andre bytte for dagen. Kacper Przybylko erstatter Georgios Koutsias.
    69'
    Chicago Fire angriper i Chicago, men blir avblåst for offside.
    70'
    Chicago Fire 4 - 1 Inter Miami
    Målgivende: Gaston Gimenez
    I Chicago øker Chicago Fire ledelsen til 4-1 takket være et mål av Xherdan Shaqiri. Gaston Gimenez var nest sist på ballen.
    73'
    Chicago Fire fosser fremover, men Xherdan Shaqiri går rett i offsidefella.
    76'
    Chicago Fire fosser forover og Fabian Herbers fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Facundo Farias (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    78'
    Facundo Farias (Inter Miami CF) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) erstattes av Carlos Teran.
    85'
    86'
    Frispark Chicago Fire.
    87'
    En av Inter Miami CFs spillere går i offside.
    88'
    90'
    Dommer Joseph Dickerson viser Facundo Farias (Inter Miami CF) det gule kortet.
    90'
    Chicago Fire angriper. Gaston Gimenez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.