Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matias Fernando Coccaro Ferreira (CF Montreal) vrir seg av smerte i gresset.
    VAR sjekker om det er straffe til CF Montreal
    6'
    CF Montreal scorer på straffe!
    Chicago Fire 0 - 1 CF Montreal
    Mål: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Mål! CF Montreal får et straffespark som Matias Fernando Coccaro Ferreira setter i mål på Soldier Field. Stillingen er dermed 0-1.
    7'
    Matias Fernando Coccaro Ferreira er på beina igjen og fortsetter kampen på Soldier Field.
    8'
    Gult kort til Chicago Fire
    Tobias Salquist
    Tobias Salquist (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    11'
    12'
    Chicago Fire 0 - 2 CF Montreal
    Straffe og mål! CF Montreal øker ledelsen til 0-2 i Chicago. Målscorer: Matias Fernando Coccaro Ferreira.
    12'
    Deshun Beard signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Chicago Fire.
    14'
    Gult kort til CF Montreal
    Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Matias Fernando Coccaro Ferreira (CF Montreal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    16'
    CF Montreal angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    CF Montreal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chicago Fire.
    18'
    Brian Gutierrez
    Chicago Fire angriper i Chicago. Brian Gutierrez fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Hugo Cuypers
    Hugo Cuypers (Chicago Fire SC) kommer till avslut men nickar utanför.
    22'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    23'
    Chicago Fire angriper i Chicago, men blir avblåst for offside.
    24'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Spillet på Soldier Field er stoppet midlertidig fordi Sunusi Ibrahim ligger nede.
    27'
    Kellyn Acosta (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    27'
    Kellyn Acosta (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    28'
    CF Montreal slipper å klare seg uten Sunusi Ibrahim som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    30'
    I Chicago slår Ruan en corner fra høyre.
    31'
    Chicago Fire fosser fremover, men Deshun Beard blåser for offside på Soldier Field.
    32'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside.
    33'
    Frispark Chicago Fire.
    38'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    38'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    43'
    Deshun Beard tildeler Chicago Fire en corner. Tobias Salquist sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Skade: CF Montreal
    45'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    45'+1
    Deshun Beard signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    45'+1
    Tilbake fra skade: CF Montreal
    45'+1
    CF Montreal angriper, men Deshun Beard blåser for offside.
    45'+3
    Chase Gasper
    Chase Gasper (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Deshun Beard.
    45'+4
    Deshun Beard signaliserer et frispark til CF Montreal.
    45'+5
    45'+8
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 2 CF Montreal
    Mål: Maren Haile-Selassie
    Målgivende: Rafael Czichos
    Mål! Chicago Fire reduserer til 1-2 ved Maren Haile-Selassie. Det er en fin assist fra Rafael Czichos.
    45'+8
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+10
    45'+12
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Tobias Salquist
    Chicago Fire bytter ut Tobias Salquist med Carlos Teran.
    46'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Nathan-Dylan Saliba
    Ut: Sunusi Ibrahim
    CF Montreal bytter ut Sunusi Ibrahim med Nathan-Dylan Saliba. Dette er det første byttet som Laurent Courtois gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Josef Martinez
    Ut: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Laurent Courtois gjør dagens andre bytte i Chicago, når han tar ut Matias Fernando Coccaro Ferreira og setter inn Josef Martinez.
    46'
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    46'
    47'
    Hugo Cuypers (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    I Chicago slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    50'
    53'
    54'
    Deshun Beard signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor CF Montreal-området.
    56'
    Kellyn Acosta
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Kellyn Acosta går utenfor.
    56'
    Skudd på mål, Chicago Fire
    58'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Sjanse i Chicago! Hugo Cuypers (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    58'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til CF Montreal.
    58'
    61'
    62'
    64'
    Inn: Dominik Yankov
    Ut: Bryce Duke
    CF Montreal gjør sitt tredje bytte. Bryce Duke erstattes av Dominik Yankov.
    65'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Ruan
    Bytte for CF Montreal. Raheem Edwards kommer inn for Ruan på Soldier Field.
    65'
    Deshun Beard signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    66'
    69'
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt andre bytte for dagen. Georgios Koutsias erstatter Xherdan Shaqiri.
    69'
    Mål for CF Montreal!
    Chicago Fire 1 - 3 CF Montreal
    Mål: Dominik Yankov
    Målgivende: Josef Martinez
    Mål! Dominik Yankov øker ledelsen til 1-3. Josef Martinez var nest sist på ballen.
    70'
    Målsjanse på Soldier Field! Kellyn Acosta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    73'
    75'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Chase Gasper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Tom Barlow, mens Chase Gasper tar plass på benken.
    76'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    76'
    Fabian Herbers
    Chicago Fire fosser forover og Fabian Herbers fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    78'
    Allan Arigoni
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Allan Arigoni går utenfor.
    78'
    Dommeren gir Fabian Herbers (Chicago Fire) et gult kort.
    78'
    Rødt kort til CF Montreal
    Raheem Edwards
    Utvisning! CF Montreals Raheem Edwards får rødt kort og sendes av banen.
    82'
    Straffe til Chicago Fire
    84'
    Chicago Fire scorer på straffe!
    Chicago Fire 2 - 3 CF Montreal
    Mål: Brian Gutierrez
    Chicago Fire reduserer til 2-3 etter at Brian Gutierrez setter straffesparket sikkert i mål på Soldier Field.
    84'
    86'
    86'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    Inn: Ousman Jabang
    Ut: Dominik Yankov
    Bytte for CF Montreal. Ousman Jabang kommer inn for Dominik Yankov på Soldier Field.
    88'
    90'+1
    90'+2
    90'+5
    Chicago Fire 3 - 3 CF Montreal
    Mål: Hugo Cuypers
    Hugo Cuypers scorer og utligningen er et faktum på Soldier Field. 3-3.
    90'+5
    Chicago Fire angriper i Chicago. Brian Gutierrez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+7
    90'+7
    I Chicago slår Brian Gutierrez en corner fra høyre.
    90'+7
    Fabian Herbers (Chicago Fire) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+7
    90'+7
    Chicago Fire 4 - 3 CF Montreal
    Mål: Kellyn Acosta
    Kellyn Acosta setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 4-3 på Soldier Field.