1 204

Ble dekket av Mats Arntzen

Dagens kamp på Jonny-Rocks Stadium i Cheltenham er i gang.
    Gabriel Jesus
    Sjanse i Cheltenham! Gabriel Jesus (Manchester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    Cheltenham Town, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Alfie May ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    2'
    Alfie May ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cheltenham.
    3'
    Offside! Alfie May blir vinket av og Cheltenham Town må dermed bygge opp et nytt angrep.
    4'
    Offside! Alfie May (Cheltenham Town) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    6'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Cheltenham Town.
    7'
    Frispark til Manchester City FC på halvdelen til Cheltenham Town.
    8'
    Frispark Cheltenham Town.
    10'
    Benjamin Mendy
    Manchester City FC fosser forover og Benjamin Mendy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Thomas Doyle (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Jonny-Rocks Stadium.
    12'
    Ferran Torres
    Målsjanse på Jonny-Rocks Stadium! Ferran Torres fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Stuart Attwell tildeler Manchester City FC en corner. Thomas Doyle sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Manchester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Alfie May (Cheltenham Town) vinkes av for offside i Cheltenham.
    21'
    Gabriel Jesus (Manchester City FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Alfie May
    Sjanse! Cheltenham Town avanserer forover, men Alfie May avslutter utenfor.
    23'
    I Cheltenham slår Conor Thomas en corner fra venstre.
    24'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Manchester City FC på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Cheltenham Town
    William Boyle
    Dommer Stuart Attwell viser William Boyle (Cheltenham Town) det gule kortet.
    24'
    I Cheltenham har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Cheltenham Town angriper, men Alfie May vinkes av for offside.
    31'
    Phil Foden
    Manchester City FC avanserer forover i Cheltenham. Phil Foden avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Fernandinho
    Manchester City FC angriper i Cheltenham. Fernandinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Chris Clements (Cheltenham Town) slår en corner fra høyre side på Jonny-Rocks Stadium.
    38'
    Riyad Mahrez
    Manchester City FC angriper. Riyad Mahrez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Frispark for Manchester City FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Cheltenham Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Offside! Ferran Torres (Manchester City FC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'+1
    Stuart Attwell tildeler Cheltenham Town en corner. Chris Clements sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    45'+6
    46'
    Frispark Manchester City FC.
    47'
    Charlie Raglan
    Charlie Raglan (Cheltenham Town) mottar sitt første gule kort for dagen på Jonny-Rocks Stadium.
    48'
    Ferran Torres (Manchester City FC) kommer seg fri på Jonny-Rocks Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Alfie May
    Alfie May (Cheltenham Town) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    I Cheltenham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Målsjanse! Gabriel Jesus (Manchester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Manchester City FC avanserer forover og Gabriel Jesus får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    53'
    Chris Clements (Cheltenham Town) slår en corner fra venstre side på Jonny-Rocks Stadium.
    57'
    57'
    Mål for Cheltenham Town!
    Cheltenham Town 1 - 0 Manchester City
    Mål: Alfie May
    Cheltenham Town leder 1-0 etter en scoring av Alfie May.
    59'
    Gult kort til Manchester City
    Aymeric Laporte
    Aymeric Laporte (Manchester City FC) får et gult kort av dommer Stuart Attwell.
    60'
    67'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Ruben Dias
    Ut: Taylor Harwood-Bellis
    Pep Guardiola (Manchester City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ruben Dias erstatter Taylor Harwood-Bellis.
    67'
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: Thomas Doyle
    Manchester City FC bytter ut Thomas Doyle med Ilkay Gundogan.
    68'
    Spillerbytte - Cheltenham Town
    Inn: Sean Long
    Ut: George Lloyd
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cheltenham Town. Inn kommer Sean Long, mens George Lloyd tar plass på benken.
    68'
    Riyad Mahrez (Manchester City FC) avanserer forover på Jonny-Rocks Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Manchester City FC fosser fremover, men Benjamin Mendy går rett i offsidefella.
    71'
    Frispark for Cheltenham Town på egen banehalvdel.
    71'
    Det er bare å hoppe inn her og følge de 20 siste minuttene. Tenk om Manchester City ryker ut her!
    73'
    Pep Guardiola ser bekymret ut.
    73'
    I Cheltenham slår Phil Foden en corner fra venstre.
    73'
    Riyad Mahrez (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Jonny-Rocks Stadium.
    74'
    75'
    Cheltenham har parkert samtlige spillere på egen halvdel.
    76'
    76'
    Inn: Joao Cancelo
    Ut: Benjamin Mendy
    Manchester City FC gjør sitt tredje bytte. Benjamin Mendy erstattes av Joao Cancelo.
    77'
    Guardiola har satt inn Cancelo, Dias og Gundogan her. Cheltenham forsvarer seg hetoisk.
    78'
    Innlegg mot Phil Foden. Header over.
    78'
    Phil Foden
    Phil Foden (Manchester City FC) kommer til en målsjanse på Jonny-Rocks Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    79'
    Cancelo prøver seg. Skuddet går til side for mål.
    80'
    Joao Cancelo
    Manchester City FC angriper i Cheltenham. Joao Cancelo fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Finn Azaz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Klokken tikker fort for City nå.
    81'
    Inn: Andy Williams
    Ut: Finn Azaz
    Finn Azaz, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Andy Williams kommer inn for Cheltenham Town.
    81'
    Så utligner Manchester City!
    81'
    Mål for Manchester City!
    Cheltenham Town 1 - 1 Manchester City
    Mål: Phil Foden
    Målgivende: Joao Cancelo
    Phil Foden setter den! Strålende innlegg av Cancelo og da styrer Foden den i mål.
    81'
    Gabriel Jesus smeller inn 2-1 for City!
    84'
    Cheltenham Town 1 - 2 Manchester City
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Fernandinho
    Fantastisk pasning fra Fernandinho. Gabriel Jesus vender opp og banker ballen i mål.
    84'
    Da er det vel gjort.
    86'
    Kanskje kan Cheltenham skape noe på en dødball.
    87'
    Stor sjanse for Cheltenham! Ballen havner hos Blair, som banker den over.
    87'
    Ben Tozer
    Ben Tozer (Cheltenham Town) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    I Cheltenham slår Chris Clements en corner fra venstre.
    87'
    Matty Blair
    Matty Blair (Cheltenham Town) kommer seg fri på Jonny-Rocks Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Garcia blir felt av May.
    88'
    Cheltenham skal bytte.
    88'
    Chris Clements ut, Alex Addai inn. Alliterasjon i begge navnene.
    89'
    87'
    Inn: Alex Addai
    Ut: Chris Clements
    Chris Clements (Cheltenham Town) erstattes av Alex Addai.
    88'
    City triller ball.
    90'
    Lagt til fire minutter.
    90'+1
    Cheltenham Town 1 - 3 Manchester City
    Mål: Ferran Torres
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    Manchester City FC går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Ferran Torres. Det er en fin assist fra Ilkay Gundogan.
    90'+4
    Så øker City til 3-1 på tampen. Gundogan spiller hardt inn foran mål og der er Ferran Torres.