Chelsea (3-4-3): Courtios - Azpilicueta, Luiz, Ake - Moses, Kanté, Matic, Alonso - Willian, Batshuayi, Pedro
    0'
    Tottenham (4-2-3-1): Lloris - Tripper, Dier, Alderwiereld, Verthongen - Wanyama, Dembele - Eriksen, Alli, Son - Kane
    0'
    Semifinale i FA-cupen mellom London-lagene. Den andre semifinalen spilles i morgen, der møtes Arsenal og Manchester City.
    0'
    Antonio Conte velger å hvile Chelseas to store offensive stjerner, Eden Hazard og Diego Costa fra start.
    0'
    Tottenham stiller på sin side toppet til FA-cupkampen mellom tabellnaboene på 1. og 2. plass i Premier League.
    0'
    Lagene er på banen på Wembley! For et herlig oppgjør dette blir.
    0'
    Antonio Conte vant aldri cupen med Juventus de tre årene han var der. Allegri har vunnet to strake cuptitler. Skal Conte få muligheten til å kjempe om FA-cuptittelen?
    0'
    Et minutts applaus for avdøde Ugo Ehiogu. Døde fredag, etter å ha falt om mens han trente et av Tottenhams rekruttlag.
    0'
    Tottenham tar avspark på Wembley.
    1'
    Kane forsøker å ta seg forbi Ake. Taper første duell, men vinner ballen tilbake. Forsøker å slå inn fra høyre, men ballen går i Ake og ut til corner.
    2'
    Corneren fra Eriksen heades unna.
    2'
    Willian stormer frem langs høyresiden. Dembele gjør en glitrende defensiv jobb. Ballen ut til innkast.
    2'
    Et herlig kok på Wembley.
    3'
    Pedro fosser frem mellom flere Tottenham-forsvarere. Rett før han tar seg inn i 16-meteren feier Alderweireld ham i bakken.
    4'
    Frispark til Chelsea fra 18 meter. Her har nok Alonso, Luiz og Willian alle lyst til å forsøke seg.
    4'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Willian
    Det blir Willian og han scorer! Brasilianeren setter ballen i keeperhjørnet. Lloris forventer det motsatte, og har allerede tatt et steg feil vei. Ballen går i mål halvhøyt i hjørnet til venstre for Lloris.
    5'
    For en start Chelsea har fått på Wembley. Pedro sterk som skaffer frisparket, Willian iskald som setter den i kassa.
    7'
    Corner til Spurs nå.
    7'
    Den blir for kort fra dansken. Heades ut til innkast til venstre i banen.
    7'
    Chelsea presser høyt og lykkes godt med det. Kanté vinner ballen og spiller til Batshuayi. Belgieren klarer ikke helt å stokke bena fem meter fra mål, og Verthongen får taklet.
    8'
    Tottenham i angrep. Trippier forsøker å slå inn fra høyre, men ballen går via Ake og inn til Courtois.
    11'
    Alli forsøker å slå en stikker i retning Eriksen. Den er upresis, og spretter helt inn til Courtios.
    13'
    Wanyama med en glitrende takling på Kanté. Spurs kan kontre.
    14'
    Dele Alli - som scoret to mål mot Chelsea i ligaen sist lagene møttes - forsøker å ta kontringsmuligheten. Briten løper ballen utover sidelinjen.
    14'
    Det skiller altså kun fire poeng mellom de to lagene i Premier League med 18 poeng igjen å spille om.
    15'
    Kanté med et fint innlegg i retning Batshuayi. Belgieren header mot mål, men Lloris holder enkelt.
    15'
    Kane finner plass til å skyte fra 12-13 meter. Skuddet går via Kanté og ut til corner.
    17'
    Eriksens corner heades ut av Ake.
    17'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Chelsea 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Christian Eriksen
    I etterdønningene av corneren får Spurs slått inn fra høyre på ny. Eriksen slår inn med venstrefoten. Innlegget er lavt, men Kane går ned på kne, før han stusser ballen videre i retning lengste hjørne. Ballen går i mål helt inne ved stolperoten. En herlig scoring av Kane!
    18'
    Ake mister ballen i farlig område. Eriksen slår inn i feltet, men Luiz får ballen unna.
    20'
    Alonso feller Eriksen. Frispark for Tottenham ute til høyre. Fin innleggsposisjon ti meter fra hjørneflagget.
    20'
    Batshuayi er nede i boksen og rydder unna.
    21'
    Ake lager frispark.
    22'
    Tottenham har tatt over på Wembley nå. Dominerer nå.
    22'
    David Luiz ligger nede med skade. Spurs fortsetter å spille, til massiv pipekonsert fra den blå delen av Wembley.
    23'
    Der er ballen ute av spill. Luiz får tilsyn.
    23'
    Ser ut til at Luiz blir tråkket på av Dele Alli. Gjør nok ikke det med vilje, men den ser ikke god ut.
    24'
    Vrir seg i smerter her, Luiz. Terry sendes i oppvarming.
    24'
    Ser ut som det går fint med Luiz. Står klar på sidelinjen nå, brasilianeren.
    25'
    Chelsea har sluppet inn mål i ti strake kamper.
    26'
    Dele Alli slår Luiz i en duell og får lagt igjen til Kane. Mannen bak 1-1-scoringen forsøker å tråkke seg gjennom Chelsea-forsvaret, men stoppes 12 meter fra mål av Azpilicueta.
    27'
    Tottenham holder ballen i laget nå.
    29'
    Son kommer seg fri ute til venstre. Forsøker å slå inn i boks, men ballen går i Azpilicueta og ut til corner.
    30'
    Noe roligere nå etter pangåpningen på oppgjøret. Tottenham har mest ball i laget.
    32'
    Willian har scoret 20 mål for Chelsea siden startet på forrige sesong. Ni har kommet på frispark.
    33'
    Nok et frispark til Spurs i fin innleggsposisjon ute til høyre. Igjen Alonso som feller Trippier.
    34'
    Eriksen svinger inn fra høyre. Ballen har fin retning mot Son, men Kanté får en fot på ballen og avverger til corner.
    35'
    God corner fra Eriksen, men Wanyama treffer ikke godt med headingen.
    35'
    Spurs får lagt inn på nytt. Verthongen svinger inn fra venstre. Dier vinner duellen i boks, og får bra trykk i headingen. Ballen spretter imidlertid til side for mål.
    36'
    Trippier slår en god pasning i bakrommet i retning Kane. Spissen får tatt ned ballen, men før han rekker å utføre sin andre berøring er Ake på plass og rydder opp.
    37'
    Chelsea har mer enn nok med å forsvare seg akkurat nå. Tottenham styrer på Wembley.
    39'
    Trippier slår inn fra høyre. Dele Alli lurer inne i boks, men Courtious snapper opp ballen.
    40'
    Eriksen får plass til å skyte fra 25 meter. Treffer godt, men Courtois holder den greit.
    40'
    Chelsea scorer på straffe!
    Chelsea 2 - 1 Tottenham Hotspur
    Willian setter straffen sikkert, høyt oppe i hjørnet til høyre for Lloris. Lloris kaster seg feil vei.
    43'
    Aiai, Lloris skal ut og stoppe en bakromsball. Sklir ned for å ta den i hendene, men sklir ut av feltet. Chelsea-spillerne mener han er borti ballen med hendene utenfor 16-meteren, men det er vanskelig å se ut i fra tv-bildene.
    45'+1
    Chelsea scoring kommer etter en lang periode med Spurs-dominans.
    43'
    Det legges til to minutter.
    45'
    45'+3
    To Willian-scoringer gjør at Chelsea leder til pause på Wembley. Brasilianeren sendte Chelsea i ledelsen 1-0 med en herlig frisparkscoring, før Kane viste klasse da han utlignet til 1-1. Kun to minutter før hvilen ble imidlertid Chelsea tildelt et soleklart straffespark, som Willian sikkert satte i nettet. En herlig FA-cupsemifinale så langt.
    45'+3
    46'
    Vi er i gang igjen på Wembley.
    46'
    Azpilicueta klipper ned Kane på vei fremover. Atkinson holder det gule i lomma, men gir tilsnakk til spanjolen.
    47'
    Forøvrig ingen bytter i pausen. Hazard og Costa blir fortsatt sittende på Chelsea-benken.
    48'
    Kane kommer seg løs ute til høyre og slår inn. Luiz klarerer til corner.
    49'
    Kort variant. Fryktelig svakt utnyttet. Chelsea overtar.
    50'
    Tottenham har hatt mye ball innledningsvis i den andre omgangen. Chelsea ligger lavt.
    52'
    Chelsea 2 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Dele Alli
    Vi er like langt på Wembley! Kjempescoring av Spurs. Trippier slipper til Eriksen i mellomrom, som slår en pasning toppet med krem på til Alli i boks. Han har lurt seg inn mellom Luiz og Azpilicueta, og banker ballen i mål fra fem meter. 2-2!
    52'
    Alli går ned i boks i duell med Ake. Atkinson sier spill videre.
    53'
    Snart duket for Hazard og Costa, mon tro?
    55'
    Willian utfordrer Verthongen, men den belgiske stopperen er god defensivt og blokkerer forsøket til Willian. Jakter innbitt sitt tredje her nå, Willian.
    57'
    Alli med noen lekre detaljer før han ordner hjørnespark i duell med Ake.
    58'
    Av alle er det Kante som stanger unna.
    59'
    I kjølvannet av hjørnesparket ender ballen hos Dembele. Klemmer til, går i blokka. Ny corner. Tottenham all over nå.
    59'
    Courtois kommer ut og bokser.
    60'
    Costa og Hazard gjør seg begge klare. Ikke akkurat en svakhet å sette de to innpå.
    60'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Diego Costa
    Ut: Michy Batshuayi
    60'
    Inn: Eden Hazard
    Ut: Willian
    Må være tungt for Willian å bli tatt av etter en så god prestasjon.
    61'
    Langt kast fra Alonso. Costa vinner i boks, men finner ingen lagkameart i boks.
    62'
    Alli og Tottenham kontrer. Midtbanespilleren slår en lang ball til Eriksen, som header fra 14 meter. Courtois holder greit.
    63'
    Wanyama tester slegga. Bedre til å forsvare seg, den tidligere Southampton-spilleren. Går mange meter utenfor.
    64'
    Hazard vender opp på 50 meter og slipper til Costa, som er ute til venstre. Offside.
    66'
    Tottenham gjør klar Walker.
    67'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Kyle Walker
    Ut: Son Heung-min
    68'
    Kane ut til Trippier, som slår inn med godfoten. Legget med høyrefoten stanges unna av Luiz.
    69'
    Tottenham kjører nå, men er flinke til å forsvare seg i egen boks. Luiz og Ake stanger unna det meste av innlegg.
    70'
    Walker utfordrer Alonso. Corner.
    71'
    Ingen er på stussen ved første stolpe. Men Tottenham vinner umiddelbart tilbake ballen og Kane ordner en ny corner.
    71'
    Stanges unna.
    72'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Dele Alli
    Spenner bein på Moses.
    73'
    Hjørnespark til Chelsea
    74'
    Chelsea 3 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Eden Hazard
    For et deilig treff fra Hazard! I kjølvannet av corneren havner ballen i føttene til belgieren på 15 meter. Klemmer til med venstrefoten og får kjempetreff. Går rett i garnet. Strålende avslutning. 3-2!
    75'
    Frispark til Tottenham i innleggsposisjon. Eriksen slår inn, Luiz klarerer til corner.
    76'
    Stanges unna - igjen. Costa som blåser ballen unna.
    77'
    N'Koudou blir Pochettinos neste våpen.
    78'
    Inn: Georges-Kevin Nkoudou
    Ut: Victor Wanyama
    80'
    Chelsea 4 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Nemanja Matic
    Målgivende: Eden Hazard
    Herrejesus for en helt vanvittig scoring av Matic! Fotballmagi på Wembley - og vi er vitne til det! Hazard slipper ut til Matic, som banker til fra 25 meter. Får drømmetreff og ser ballen bare stiger og stiger. Måker ballen rett i tverrligger og i mål. Kunst.
    80'
    Må få igjen pusten etter den scoringen der.
    83'
    Nesten! Hazard drar av en Lloris på bærtur, før belgieren finner Alonso. Skuddet hans reddes på seks meter av Alderweireld.
    84'
    Drøye fem minutter igjen av full tid nå. Vanskelig å se for seg en vei tilbake for Tottenham.
    85'
    Hazard med en frekk flikk til Fabregas, som banker ballen inn i boks. Costa får nok av tid til å time headingen, men den er svak og går utenfor.
    86'
    Matic sin scoring var hans første for Chelsea siden 7.mai 2016 mot Sunderland. Det er 350 dager siden.
    88'
    Eriksen prøver å dra av Luiz. Den duellen vinner brasilianeren. Chelsea-spillerne er hakket vassere i samtlige dueller nå.
    89'
    Eriksen vinner en duell i boks og header på mål, men Courtois holder enkelt.
    90'
    Fire minutter legges til. Mirakler har skjedd før.
    90'+1
    Eriksen skyter utenfor fra 17 meter. Svært resignerte Tottenham-spillere utpå Wembley-matta nå. Flere tusen forlater arenaen.
    90'+2
    Gult kort til Chelsea
    N'Golo Kante
    Løper ned Alli. Frispark til Spurs på rundt 18 meter.
    90'+3
    Kane gjør seg klar.
    90'+3
    For en bisarr situasjon! Kane brenner til og skyter. Ballen sniker seg under Courtois og spinner mot mål, men får en backspin og spinner tilbake i klypene på belgieren. Wow!